Да се оплачем... 2025

• 1 405 992
  • 23 604
  •   34
Отговори
# 23 565
На мен ми е мъчно за майка ми. Не знам какво ще прави тя когато почина. Чувствам се все по слаба и слаба всеки изминал ден.

Потърси помощ за себе си!
Това е начина да спестиш болка и на майка си...ако наистина те е грижа..

# 23 566
  • Mediterraneo
Не успявам напоследък с форума, ама ви следя.
Онази вечер излизах с колеги, нещо май се натровихме с една текила. Нито сме пили много, нито сме месили кой знае какво, пихме бири и по 3 шота. 100% от присъстващите са повръщали после. Пияни уж нямаше, вчера всички бяхме парцали на работа. Уж хубава текила, от оригиналната бутилка сипваха, но сигурно е било някакво менте, друго обяснение не намирам на случилото се.Отделно ме е треснал и някакъв вирус мен, снощи имах 38 Т.

# 23 567
Оплаквам се, че детето е с неразположение, а е далеч от мен. Мисля го.

# 23 568
Тичам към училището на големия, лекарката се обади, май му е разместена капачката на коляното.

Иде ми да си направя харакири.

# 23 569
Пожелавам с най-леки щети да  се размине инцидента!
Моят син е с артроскопии и на двете колена,освен по още едно шиниране...но ми остана като обица на ухото,първия инцидент...случва се в училище,в час по физическо...
В този момент,аз съм на служебно събиране,някаква психоложка ще си прави експеримент и ни кара да изключим телефоните..
Сина ми претърпява контузия,връзка с мен няма..
Вземат му такси..
Тогава преживях такъв ужас,че никога повече ...телефона не ми е изключен..

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 11:18 от неда2

# 23 570
Взех го, но не мога веднага да го заведа в спешното, там се виси минимум 3 часа, а трябва да взема малкият от у-ще и после дружно да висим всичките. И дано свършим до 17:30 , щото тогава малкият има час за чистене на зъбите, и дори да не отида, пак ще платя 110 евро.
И от това се оплаквам. Още след интензивното имаше някакво оцветяване на млечните зъби. Не ми беше на дневен ред това точно тогава. Обаче сега излезнаха двата постоянни, които както набодоха бяха оцветени. Според зъболекарката, можело да е от някои специални антибиотици, ами най-вероятно са му давали такива.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 18:25 от Moderator1

# 23 571
Преди 11 дни се къпах в морето. Сега гледам по телевизията как има 5 сантиметра сняг на Петрохан, навлякох дебелите чорапи и ям вряла чорба с люта чушка. Депресирам се.

# 23 572
Аз какво да кажа... Препичам се на басейн с палто и затворени обувки. Обмислям да си сложа и качулката, че духа.
Чакам с нетърпение началото на ноември да ходим на съвсем топло.

# 23 573
На мен ми е мъчно за майка ми. Не знам какво ще прави тя когато почина. Чувствам се все по слаба и слаба всеки изминал ден.

Добре бе, опитваш многократно тука с троленето. Извадиха ти две торби с лъжи и противоречия и продължаваш. Не разбра ли че тука точно не е мястото да си търсиш внимание.
100 пъти ти казаха АКО наистина имаш проблемите, които пишеш да търсиш помощ.
На това което си написала каква реакции очакваш?!
Коя майка не бк страдала за детето си?
Тук има хора реално загубили близки.
Обикновено ти прескачам писанията, но ти нямаш спирка.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:23 от JACKLIN*

# 23 574
Трета нощ не спя. Променя се целия ми живот, дано си струва. Треса се от страх . Това, на дърти години не се прави.
Промяната е начин за растеж и хубави възможности. Знам, че е плашещо и стресиращо, но целта е важна. Нито си дърта, нито си слаба психически, нито си сама. Аз лично, ако мога да съм ти от полза- насреща съм.

Детето има две входни нива днес и колкото и да се сдържам....ще има скандал. Иска да излиза по блуза, а навън вали и е 6 градуса.
Вкъщи пуснах печки. То си е зима

# 23 575

Момиченце, веднага отиди на лекар
1. Психиатър или личен лекар, но веднага да ти изпишат антидепресанти. Ако трябва да те приемат в болница.
2. Нефролог или ендокринолог, за да се разбере защо имаш хипертонични кризи. Не е нормално за твоята възраст.
3. Изследвай си и половите хормони.

Ако смяташ, че майка ти ще страда за теб, защо не и кажеш сега, в момента, как се чувстваш!?
Не зная коя е причината да пишеш всички тези неща. Дано е жестока шега, за да се посмееш на глупавите лели, които се връзват на глупостите ти, но ако има дори зрънце истина в постовете ти, потърси помощ. Веднага. И поискай помощ от майка си.
Няма смисъл да пишеш тук пост след пост, а после да игнорираш това, което ти се казва.

# 23 576
Ето ни и нас.
Опитвам се да ви следя, но не става, извинявайте.
Болните да оздравяват.
Донау, на моите момчета някои от млечните зъби излязоха с оцветяване, по - малки от другите и сякаш счупени. Зъболекарката каза - дисплазия. От недоносеността и Аб при раждането било. Здраве да е, дето се вика, няма какво да направим сега. Като пораснат още малко има реминализиращи пасти.

Ето на Антонио единия зъб. Не е супер гледка, ама.. това да е.

# 23 577
Мартина, порови в блога на тази зъболекарка. Има много свободни материали за четене, има и нейни книги по темата. Може би ще ти даде повече идеи и насоки за действие. https://bezkaries.com/about/

# 23 578
  • София
Донау, травмата според мен не налага спешно. Заведи го при ЛЛ да ви даде направление за ортопед. И без друго за образна е добре да спадне оттока

# 23 579
Благодаря, Mößbauer-Effekt!
Прегледах набързо, довечера ще прочета по - задълбочено. Доколкото разбирам има храни, които могат да помогнат реминализацията, те ги хапват редовно. На Антонио положението е по - зле, той има и малко зъби (едва 6ти проби тези дни) и просто се надявам другите да си излязат здрави.
Айде една снимка, че вчера беше 01. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт