Да се оплачем... 2025

• 1 416 717
  • 23 786
  •   27
Отговори
# 23 745
  • София
Ииии, Клотилд, много кофти късмет Expressionless

Поне може да боледуваш с тази страхотна гледка.
Ей такова нещо мен ме зарежда без значение от сезона.

# 23 746
Честит празник, Дими.
Видях клип с наводненията. Ужас.

Чак ми е неудобно да кажа какви са температурите тук. Утре ще е 28 градуса. Ще ходим на разходка из околността.

# 23 747
  • София
Имам малко необичаен въпрос:

Някой може ли да препоръча коректен адвокат в София, който да може да се занимава с наследствен проблем в Гърция?

# 23 748
Аз ви мятам една кула:

Скрит текст:

Кло, бързо възстановяване и да имате време да се насладите на почивката!

# 23 749
Чаках с нетърпение почивните дни, направо съм скапана, а май се разболявам...цикълът и той почва, нямаме парно, спря тока из ранни зори. Измрънках...

# 23 750
При нас е ужасен студ, нищо че пече слънце. От сутринта се каня да изляза на пазар и все си викам че не е спешно 😆

# 23 751
Ан, а панорамната за какво? Да се видят зародишите на постоянните ли?
Малко съм невежа в тази област, проблемни зъби никога не съм имала, пломбите в устата ми са след бременността с каката, преди това ходех само на профилактика.

# 23 752
  • Бургас
Имам малко необичаен въпрос:

Някой може ли да препоръча коректен адвокат в София, който да може да се занимава с наследствен проблем в Гърция?

Не е ли по-добре гръцки адвокат,ако имотът е в Гърция?

# 23 753
  • София
Принципно е по-добре, но гръцкият адвокат едва ли ще говори български, та затова го изключих.

П.П. Не става въпрос за имот.

# 23 754
Лютиче, да купиш фигурка на Пинокио за София от Пиза.
Познайте кои ще хапне в Хасиенда Stuck Out Tongue Winking Eye Толкова го хвалихте, че се прежалих. Едва ме навихте да го посетя

Кло, на много красиво място сте! Дано се заредите и си почините добре!

# 23 755
  • София
Принципно е по-добре, но гръцкият адвокат едва ли ще говори български, та затова го изключих.

Милена, има доста адвокати в София, които се занимават с имоти в Гърция, но само за имоти знам.

# 23 756
  • София

Пълно е с българи, завършили и практикуващи в Гърция. Имам далечна позната, адвокат в Солун. Ако ти върши работа, ще ти дам телефона.
За живот в Гърция след пенсионирането сме се мераклисали(има ли такава дума?) с ММ😂. Ако успеем да оправим наследствените бакии с брат му, може и да стане, живот и здраве.

# 23 757
Рамацоти, за фигурка не знам, обаче мога да препоръчам най-бруталните сандвичи. Не мога да мръдна направо.
Вече два пъти ядем и много вкусна пица край Милано. Довечера за нея съм се приготвила.

# 23 758
  • София
Йованка, прати ми координатите.Simple Smile . Понеже не става въпрос за мен, а за човек, който не знае друг език освен български, просто нямам друг вариант.

Става въпрос за наследствена пенсия.

# 23 759
Детето два пъти изпада в сънна парализа.
Някой да знае опасно ли е това?

Общи условия

Активация на акаунт