Да се оплачем... 2025

• 1 424 787
  • 23 906
  •   21
Отговори
# 23 850
  • Пловдив
Янтра, гледа ли репортажа от Монголия по Нова?
Не. Днес се прибирахме 5 часа от Габрово до Пловдив. Спирахме два пъти за крайпътни покупки, после спирахме да ядем, после на Труд е имало катастрофа и ни отклониха и два часа се влачихме из някакви ниви около Строево.

Не мога да кажа със сигурност, в мисълта ми е само това и се чувствам като бик видял червено, само за това мисля и само това ми е в съзнанието. От 11 години сме заедно.
Следващия път - той е придружител. И ако се опитвате да обясните, че не може - НЕ Е ВЯРНО. Просто в болниците са свикнали с жени придружители. Няколко пъти тактично пращам мъжа ми сам със съответното дете и мато придружител влиза той. Иначе бяхме двамата и него го върнаха от Национална кардиологична, а аз кърмех най-малкия.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 18:27 от Янтра

# 23 851
Да, и ММ лежа с голямото дете в болница когато го оперираха от апандецит. Аз тогава също кърмех малкото.

# 23 852
  • Пловдив
Да, и ММ лежа с голямото дете в болница когато го оперираха от апандецит. Аз тогава също кърмех малкото.
Него точно тогава го върнаха. И той идваше да го носи да го кърмя, как са се приспивали само те си знаят. Затова следващите пъти като вземем семейно решение той да е придружител - аз въобще не отивам първоначално в болницата при приемането. После естествено си ходя и нося разни работи.

# 23 853
В тази тема са най добрите същества . Винаги готови да се е отзоват , да помогнат , да утешат . Това че съм част от тази общност ме държи спокойна и ми дава вяра . Доброто винаги побеждава .
За колагена да си кажа - освен че е добре да е хидрогенизиран, телешки , хубаво е да има добавка verisol - тя помага на кожата .  
Има ли смисъл да се оплаквам от нечовешки цени на стоки от първа  необходимост … ставаме смешни с цени на яйца, мляко , масло …
Не разбрах за болното детенце , но каквото и да преживява , желая му от цялото си майчино сърце здраве, здраве и пак здраве . Всичко друго е поправимо .
Имах хубав уикенд , успях да свърша всичко планувано .
Синът ми не получи така исканата  бакалавърска работа  , но му казвам, че неговото явно го чака някъде напред . Да продължава активно да апликира . Всичко ше стане . Само не трябва да се отказва човек ,а да продължава да работи упорито за целите си. Всяка пречка е стъпало  нагоре .

# 23 854
  • Бургас
Много ми стана мъчно за детето и майката за които писа Веси.
Ако трябва да помогнем,ще се включа колкото мога.

Теди,след тази червена лампа още много ще се включат.Поговори с мъжа си,като се успокоите.Не е мъжкарско това неговото.

Днес стават 34 години,откакто се търпим с ММ.
Ха познайте до три дали се е сетил.

# 23 855
  • София
Всичко е безумно скъпо. Без храна не може, а като се разболееш става ад. Един панадол, един виброцил и едни близалки против повръщане - 50 лв. Ако щеш.

# 23 856
  • Пловдив
Днес стават 34 години,откакто се търпим с ММ.
Ха познайте до три дали се е сетил.
Моя Благоверен е много добър мъж. В болници с деца влиза, чисти и моята кола от сняг без да го карам, търпи ме да си купувам обувки, чанти и парцали, децата гледа. НО .... редовно забравя годишнини. И рождения ми ден е забравял, честичко. В смисъл - ако всичко друго е наред и на този мъж може да се разчита - е не е идеален, ама и така се живее добре.

Например в момента помага на единия по математика, аз ръчкам форума и почивам. Но забрави и тази година годишнината от сватбата. За 20 години - я се е сетил 3 пъти, я не. Рождения ми ден гледам да му напомням и общо взето половината пъти се сеща, ама не е чак редовен.

И е романтичен като инженер Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Горе-долу колкото пън Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

И понеже сам няма да се сети, от сега съм казала, че искам скъпия миксер на китчън ейд за Коледа (оня големия планетарния) и ако всичко останало е наред и няма някой изненадващ голям харч - най-вероятно ще го получа. Просто защото аз го искам.

С което искам да кажа - всеки мъж и човек изобщо има добри и лоши страни. И ако лично за вас, с вашия си мъж доброто, това с което ви привлича и ви помага, е повече, особено ако е много повече от лошото - ами трябва да живеем с някои недостатъци. И аз често се хваля с Благоверния, има защо, но ето ви - той не се сеща за такива неща. Ако упорито му напомням има добър шанс да се сети, ама не винаги. И някоя романтична душа на мое място би страдала. А аз му напомня, после повреча и покреча като забрави, той се реваншира и си живеем заедно. И го хваля редовно Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 19:54 от Янтра

# 23 857
Дидка много си права. То само някои прахче за простуда да вземеш, ей така да има в аптечката и нещо за смучене за гърло и 30 лв отишли.
За храна няма пиша - адски скъпа стана.

Винаги за придружител сме питали кой ще остане. Ако остане бащата и няма единична стая ги настаняваме в стая с мъже.
Славче здрави да сте и да се подкрепяте.  И ММ забравя годишнини, но остана до мен в преломен семеен момент. Тогава имаше хора който ме питаха дали ще се разведем. Търпим се 23 години вече.

# 23 858
Славче, честита годишнина! Сигурна съм, че приятно ще те изненада точно без да очакваш. Дано съм права. Много години са това, а и три деца си имате. Пожелавам ти от сърце внуци да гледате и той да те слуша и да ти показва колко си му важна! Знам, знам! Той е тежка гемия, но съм сигурна, че те цени. Пожелавам ти да ти го показва❤️

Ядосвам се от човешката алчност! Може ли мародери да се възползват от трагедията по морето и да дебнат за кражби, пари, сейфове.... Какви индивиди живеят сред нас

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 20:05 от Г-жа Рамацоти

# 23 859
И ММ редовно забравя и годишнини от сватбата и РД, но както казва Янтра - да гледаме цялата картина, а не да се вторачваме в недостатъците 🙂

# 23 860
  • Бургас
Славче, честита ви годишнина!
Да те слуша и да имате още много такива!

# 23 861
Янтро, ако твоят не беше 2 метра, а моят Лабубу, щех да кажа че са загубени братя🤣😅 Покрива се почти плътно по описание:) моят с мен лежи по болници, грижи се за всичко на ежедневна база, обаче тва романтика, годишнини, цветя нещо така ненадейно - найн🫣 Опериран е от такива неща🙃

Не прочетох какво е споделила Веси, но пращам ба всички в нужда цялата си положителна подкрепа.
Аз тук съм срещала само добрнамереност. Не е имало случай да имам проблем и да не ми пишат със съвет или помощ или тук или на лични.
Когато минавах през много тежки неща и бях далеч от дома и децата пак тука си четях и дори не винаги да споделям всичко, щото все пак ни четат хиляди, ми е уютно в темата.

# 23 862
Оплаквам се, че мъжът ми ме ревнува и това адски ме вбесява. След 16 години брак, не е нормален. Не знам, но като чукна 40-ка превъртя, сега кара 2 пубертет, купи си нова кола, мотор, ходи да се обучава да пилотира двумоторен самолет, гмурка се, скача с парашут, де що може да гушне букета той е там. Еми дразни ме. Откакто го познавам се увлича по екстремни спортове, но никога както досега.

# 23 863
Само да ти кажа, че на 12 дъщеря ми прави всички тия неща, без мотора. Иска да стане пилот. И вярвам, че ще стане.

# 23 864
  • някъде другаде
Славче , честита годишнина. В здраве и семейно щастие да изкарате още 100 години.

Общи условия

Активация на акаунт