Да се оплачем... 2025

• 1 423 122
  • 23 883
  •   13
Отговори
# 23 880
Абаджиева, май за първи път те виждам така широко усмихната, отива ти!

Славка, честита годишнина, още много да празнувате в мир и сговор!

Тъй като ми писна да слугувам, днес им треснах чаршафите на големите да си ги сменяват сами. Очаквах щерката да възрази, но я видях, че си ги слага, чак не мога да повярвам. Брат ѝ измрънка, че не могъл, срязах го, да се научи. Наистина съм изчерпана и вече ще ги отрежа по много направления.

На вечеря сами си направиха айрян, баш тоя момент свека им звънна и явно ги ожали, чух, как пита “защо вие си правите, къде е майка ви”. Там е майка им, ама ѝ писна да е обслужващ персонал.

# 23 881
На вечеря сами си направиха айрян, баш тоя момент свека им звънна и явно ги ожали, чух, как пита “защо вие си правите, къде е майка ви”. Там е майка им, ама ѝ писна да е обслужващ персонал.
Освен като се оженят, да ходиш и да ги завиваш! Що за въпрос, пита големи деца защо сами си правят айряна, вместо да ги насърчава да са самостоятелни. Донау, много правилно, прехвърляй им част от задълженията, с които могат да се справят. И ти си човек, да му се не види....✌

# 23 882
  • София
славче, честита годишнина! Да се обичате и слушате дълги години!
Янтра е изброила важните неща, другото е преходно.
Теди, твоя симпатяга да прочете последните постове от темата, не го оставяй да му се размине Hug, отрови му дните Wink
Донау, брат ти е прав. Ти си прекрасен човек, но в случая поведението ти е безотговорно. Ангажиментите и грижите ти не те оправдават.
Абаджиева, Попито ми е любимка, а отношението ти към нея пълни душата.
Кло, отбележи се здрава и със страхотна гледка Grinning

# 23 883
  • Варна
Славче, много любов и споделеност, че забравих ! Heart Достойна за уважение годишнина, не е малко време..
Ние официално не сме бракувани,  но първата ни среща беше на Хелоуин( представете си )  преди 13 години,  то как ли да не е на такъв ден с вещица като мен Smiling ImpPeople Princess
Не винаги го отбелязваме специално,  понякога пием коктейли и излизаме, ако се сетим все пак..Скоро е, сега се сетих Hands Point Up, фатално число тази година ..Stuck Out Tongue Winking EyeНа шега , на майтап времето минава и връзката ни излезе по-дълга от нашите , че от други бракове Grinning

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 00:18 от Vessi_to

Общи условия

Активация на акаунт