Да се оплачем... 2025

• 1 471 013
  • 24 435
  •   13
Отговори
# 24 390
В Бургас имаше инициатива към Общината - ученици да ходят да четат приказки в детските градини. Моя малкия не изяви желание да отиде при любимата си госпожа от градината, защото го мързи да чете. Иначе му хареса идеята!
Дъщеря ми в основното имаха една мила баба Рози, която идваше в у-ще да чете и коментира с децата. Моите деца обичат стари баби, дъщеря ми се залепи за нея като гербова марка. Наскоро из една папка със спомени намерих картичка от Рози до дъщеря ми с много мило послание. Най-вероятно вече я няма тази жена, беше доста възрастна.

Стиснете палци, че сме на ЕЕГ днес.

# 24 391
Стискам палци!
Уф,холестеролът ми се е увеличил,аман!

# 24 392
  • София
И аз съм ходила да чета в детската градина, това пък ми е един от най-хубавоте спомени там и една от най-смислените инициативи!
Иначе родителските срещи са си изпитания за нервите, а простотиите на МОН ептен.

# 24 393
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
При нас миналата учебна година, в училището, се търсеха родители, които да представят професиите си, ама ако може без полицаи и пожарникари, че само такива идвали...
 Имам тик на левия клепач, "играе ми окото", както се казва, някои клиент  ще реши, че му намигам...

# 24 394
  • Mediterraneo
Аз ходих да чета приказки в училище ( тук е училище, но реално е предучилищна, на 4-5-6 години), и мартеници им показвах как и защо се правят, и костюми за карнавали съм правила на място и пр. Не е задължително, но ако съм имала време, винаги съм се включвала.

# 24 395
При нас веднага, след като паднаха ковид ограниченията, учителките казаха, че който има желание, може да отиде и да чете на децата. След предварителна уговорка, разбира се. Дъщеря ми настояваше да чета, тя избра книгата, преди и след мен четоха и други родители. За децата беше разнообразие, моята има незабравим спомен Simple Smile Също така бивши възпитаници на градината ходят да четат, когато се научат да го правят гладко Simple Smile
Всичко това с уточнението, че става дума за градина, в която на първата родителска среща (още в яслата) бяха поканили човек, който да обяснява важността на четенето, според интересите, според възрастта на децата и т.н. Имаха богата библиотека с класики и нови книги, децата гласуваха за любима книга за разни конкурси Simple Smile Директорката и учителките много се стараеха в това отношение.

# 24 396
При нас миналата учебна година, в училището, се търсеха родители, които да представят професиите си, ама ако може без полицаи и пожарникари, че само такива идвали...
 Имам тик на левия клепач, "играе ми окото", както се казва, някои клиент  ще реши, че му намигам...

оффф, ходила съм по тази програма -  Junior Achievement ,в училището на малкия ми син да ги занимавам с професията си. Никак не се справих... Децата са сложно нещо, аз с две едвам се оправях, те ми тръснаха 30  да им задържа вниманието в една специфична  материя от която нищо не разбират. Не успях да се справя така, че да им стане интересна професията ми. А можех. Ама там се спекох... абе, не е лесна учителската професия, никак.
Значиии, пак едни торти  в тоя офис... не се издържа вече.
,

# 24 397
Аз тази инициатива с четенето много я харесвам. Ходих да чета в групата на голямата ми дъщеря, надявам се и госпожите на малката да имат същия ентусиазъм. За другите деца беше интересно да ме видят и чуят, а в очите на дъщеря ми видях чиста радост и гордост. Един от най-хубавите ми спомени е това.

Разни големи причини за оплакване имам, но ще се спра на две дребни - ставаме сутрин в 6:15.. тъмно е още, душата ми спи, а трябва да вдигам детето. Сова съм аз, сова до мозъка на костите си. И нямаме вода, пак. Бяха се спрели да я спират (Joy), но днес - пак. От 11:20 ми седи пералнята, 20 мин ѝ оставаха. Мъжа ми се смее "Добре накиснати дрехи са това, много чисти". Аз не съм толкова шегаджийски настроена..

# 24 398
  • Пловдив
Аз съм ходила да правя мартеници по всички класове по няколко пъти. И по други покани за разни с ръчен труд.
Не съм по четенето на глас, иначе съм участвала.

# 24 399
Ходех редовно на РС,не си спомням скучна или досадна такава,но пък почти винаги имаше родителски купон след нея.
По здравословни причини трябва да пазя диета,а така обичам да злоупотребявам- Ами един живот се живее,трябва си угаждане .

# 24 400
Купих за детето цяла кутия страхотни масленки от лидъл. Уж са за нея де, ама тя е на танци, та......😁😁😁

# 24 401
  • Пловдив
Купих за детето цяла кутия страхотни масленки от лидъл. Уж са за нея де, ама тя е на танци, та......😁😁😁
Кои?

# 24 402
  • Бургас
И аз се нареждам за масленките? Simple Smile

# 24 403
Нямам масленки, но показвам Попка.

# 24 404
  • някъде другаде
Масленки не трябва да ям , че съм дебела , но Попито е сладур. Много му се радвам , като го видя.

Общи условия

Активация на акаунт