Да се оплачем... 2025

• 1 470 243
  • 24 423
  •   12
Отговори
# 24 405
  • Пловдив
Твоето куче много смешно гледа - ей тъй гледа и вика , дай, дай лакомството!

# 24 406
Янтра, не намирам изображение, а съм на работа и не мога да снимам. Кутията е картонена, правоъгълна. Опаковката е прозрачна с бледо синьо отгоре. В средата се виждат сладките-те са кръгли. Аз взех ванилия, има още един вид, по-тъмни. Бяха намалени на 5,99. 500 гр. са.

# 24 407
Извинете,че се намесвам...по описанието,ми напомнят...арменски сладки,купувала съм от Лидъл.

# 24 408
Не, не са същите. Арменските са с пудра захар, тези нямат. На тези формата е кръгла и плоска. Големината е колкото капачка на детско пюре, примерно.

# 24 409
Аз май се разболявам, а днес имам час за гинеколог и се чудя дали да ходя

# 24 410
  • Пловдив
Е тя не кашля.

# 24 411
Отиди с маска,стига да нямаш температура и бъди здрава.

# 24 412
Е тя не кашля.

Янтро беееее, изплюх си кафето😂😂🤣 Не кашля вика 😂🤣🤣

Как можах да родя дете рак бе?! Една напред две назад… всяко решение предпоследно. Не знам вече… пак си промени мнението за кандидатстването… Този път ще си изсърба кашата, която надроби и няма да и хареса никак.
Да иде да си говори с учителите, да се черви и обяснява. Всяко нещо си има последствия. Труден ден и се очертава на певицата .
От нейните драми аз не спах цяла нощ.

# 24 413
Да ти кажа и другите зодии не са китка. Голяма част от децата решават в последния момент какво искат, рядко са силно мотивираните и знаещи какво искат от рано. Това се отнася и за следването, не само 7 клас

# 24 414
Жаки, тва няма да е от зодията. От възрастта е. Хубаво  Е да взима решения, дори и да греши. Да са си нейните решения. Животът ни е резултат от собствените ни решения, не от тези на някой друг. Набивала съм го в главите на децата си отрано.  Ама тва че аз съм мислела че дадено училище е добро за тях не означава че ще учат там. Така големия направи избор коренно различен от това което очаквахме. И си носеше последствията от този избор с изправен гръб. Не гъкна. Години по късно сподели, че не е било най доброто решение което е можел да вземе тогава. Но си беше негово, и това го научи да носи отговорност за  действията си.   Техните каузи, техните битки - колкото по рано ги започнат, толкова по добре. От нас - дисциплина през първите седем. и безусловна подкрепа по пътя на съзряването им. 
Не й се ядосавай. За уважение е, щом от сега има смелост да взима самостоятелни решения . Още повече че се отнасят за нейното бъдеще.

# 24 415
Жаки е властна майка, а малката е пубер. Нормални са тези сблъсъци, но както сама пише- всяко решение е предпоследно. Всекибси има път и съдба, абсолютно съм убедена в това.
Моята сама си избра гимназия и пак не е доволна и мрънка почти ежедневно. А аз се надявам да мине и по- бързо да свърши този пубертет

# 24 416
Оплаквам се, че нямаме ток. Тъй ми провалиха плановете тез господа от EVN. Да, планирано е, ама не вися всеки ден в сайта им. Ще пътуваме и сега трябва да тръгна некъпана и да се къпя набързо в хотела. Така мразя да бързам. Уфффф.

# 24 417
Рамацоти ако нямаш температура - отивай на преглед.
Янтра добре,че не пих кафе катоЖаки.
Жаки променят решенията си. Някои педагози подкрепят тези действия, защото така откривали какво е попрището им. Само да не сменят интересите си цял живот, че специалист по всичко май няма. И моето в седми клас не беше ориентирано. Чак в десети се осъзна. Ама все стоя нащрек, че е и момче.
Вече незнам кой ден ми е отпаднало и бързо се уморявам. Писна ми.

# 24 418
Моята и тя уж искаше английски, сега клони към немски в езикова гимназия. Подозирам, че ще бере ядове, защото трудният немски е несъвместим с нейния мързел. Казала съм-Ти решаваш, но после не искам да ми мрънкаш.

# 24 419
Първи ден на ясла... много зле е преминало(беше за тридесет минути). Ревал е, ритал е столове. Направо ми идеше да се скрия някъде, докато учителката ми обясняваше.
Frozen, от личен опит на ученик и учител потвърждавам за немския. Нека хубаво си помисли, че после става страшно, особено  в езикова гимназия.

Общи условия

Активация на акаунт