Да се оплачем... 2025

• 1 614 498
  • 26 563
  •   33
Отговори
# 26 400
Допускам,че жената вярва,че проблема е в производителя на хлофазолина,или поне упорито иска да коригира кръвното с този препарат.Вярвам ,че като се убеди ,че  хлофазолин за лечение не е подходящ,ще потърси лекар,за корекции.
Иначе имам подобен "пациент"...ходи,даже изпълнява рецепти,и щом се стресира от страничните ефекти в упътването,просто не пие лекарството...
Така в един момент,лекарство липсваше в аптечната мрежа...аз се разтревожих,а се оказа ,че тя има запаси за повече от два месеца..
И вече си знам,че това което казва..не е е това което прави,разбра го и кардиолога..,майка,няма как да я игнорираш...трепериш и,докато ти обяснява колко полза има от канела и индрише...

# 26 401
Съгласна съм, че хлофазолина не е за лечение, а за бързо смъкване на кръвното. Трябва си изцяло нова терапия. А най добре да влезе в болница за да проследят.

# 26 402
Лекар ми е казвал, че има хора които живеят с високо кръвно , организмът им се е приспособил към това състояние и не усещат дискомфорт. Сз живея с много ниско , и съм Ок. Живея с мижав хемоглобин, но тялото ми се е приспособило към това състояние и нямам  странични ефекти .
Това е резултата от боядисването:

# 26 403
  • Варна
Оплаквам се че от сутринта съм в Емаг и съм близо 900 лв назад от black friday , имат много неща отстъпки около 30 % , ама аз ги следя около 2 месеца вече. Телевизор , тиган и комплект чаршафи / за сега Grinning / .Мъжа ми видял баланса на кредитната карта и ми звънна да се поозаптя вече, че зима идвало..
Гери, готин е цвета  Heart , дано не ти се отмие бързо.

# 26 404
  • Mediterraneo
Лекар ми е казвал, че има хора които живеят с високо кръвно , организмът им се е приспособил към това състояние и не усещат дискомфорт.

Така е, и на мен са ми го казвали двама лекари заради моето кръвно. Години наред живеех с високо кръвно без да го усещам, е, не фрапиращо високо, но достатъчно, че да се налагат хапчета( които пия вече няколко години). Но не е просто така да живееш с високо кръвно, неминуемо води до увреждания, бавни и невидими, но то затова има измислени медикаменти.

# 26 405
Мен за измерено 140/90 в лекарския кабинет ме питаха вземам ли мерки. Явно съм се опулила, щото следващия въпрос беше вдигам ли кръвно емоционално. Е па аз съм си емоцията на нощта (това май от реклама на водка беше Joy) перманентно, освен апарат за кръвно да си купя на ЧП. Глюкомер вече си имам Laughing
Ма пусто, не ми се види високо това кръвно. По бащина линия обаче съм предразположена.

# 26 406
Моето кръвно пък е ниско и едвам живея - 100/60. И ми викат "Супер е". Абе кво супер, аз като стана от леглото и трябва да се хвана за нещо да мине причерняването и тогава да продължа.

# 26 407
  • тук и там
На мен най-големите ми приятелки са от детството две,от студентството една(другата си отиде рано,за съжаление),и от първата ми работа една.Особено тези от детството си ги зная още от както се помня.
Каката обаче няма най-добри приятелки,поне за сега,надявам се да намери все пак.
Почерпете се за моето скорпионче,днес става на 11!Само да ми е жив и здрав искам!Той пък има много най-добри приятели според него,дано останат такива и напред във времето.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 12:15 от Кайсия

# 26 408
  • Варна
Като млада  и до към 30-35 и аз имах ниско - 110 ми беше горната граница макс , вече не е обаче.. Grinning Стига на моменти и до 140/90 , усещам го обаче , но и аз съм предразположена де...ще мина сигурно на хапове в един момент..

Прекрасно хлапе, здрав и разумен да е ! Котарака и той много як !

# 26 409
Честито да е малкото скорпионче. Да е здрав и да ви радва много.

# 26 410
Прекрасно момченце,да е жив и здрав!Смел,да следва мечтите си,и винаги,с много и добри приятели ,да ги сбъдва!

# 26 411
Всичко най-хубаво пожелавам на рожденика! Прекрасно слънчево дете!

# 26 412
Кайсия, честит рожденик! Жив и здрав да е!

# 26 413
  • Бургас
Гери,цветът е трепач!
Мисля,че много ти отива!

Кайсия,честито да ти е детето!

# 26 414
  • София
Честит празник на малкият рожденик, да ви е жив и здрав и много щастлив!
Някой се оплака от сайта на Технополис, реших да го проверя и аз и отвляках една прахосмукачка робот. LaughingLaughing Сега гладаме клипчета с детето и я чакаме да се зареди.

Общи условия

Активация на акаунт