Да се оплачем... 2025

• 1 612 090
  • 26 533
  •   14
Отговори
# 26 505
Сигма, честито ти порасване! Много здраве и любов с шугър дедито!

Честито и на вчерашните рожденици! Живи и здрави бъдете.

# 26 506
  • Варна
До Джъмбо не стигнах , и по-добре де...Пазарувахме и се разходихме, абе прекрасно време.Такава зима съм поръчала.Не искам и не обичам студ.И сега сутрин ми е студено.

# 26 507
Сигме, Руми -  здрави и щастливи бъдете! Много пътешествия и реализирани планове да имате и през новата обиколка около Слънцето Simple Smile
Честити празници и на останалите, които са празнували тези дни! Здраве, щастие и усмивки!

Все пропускам една специална благодарност да отправя тук - Бъни, сърдечно ти благодарим /аз и клетата ми колица Grinning / за съвета за смяна на датчика на коляновия вал от лятото още! Даже не се наложи  и смяна - ММ стигнал до него и само го зачистил от някакви натрупвания и воала! Пали безпроблемно вече няколко месеца, пу пу да не я урочасам нещо Laughing А колко пари издавахме по майстори и все "нищо и няма " Rolling Eyes  Ама вече като му кажа, че в Бг мама така казват, ме гледа с други очи Laughing
Явно обяче от всичко трябва да започнем да разбираме, че иначе е леле мале....
Много ти благодаря още веднъж! Hug

# 26 508
Забранявам да наричате на Сигма мъжа деди! Той е 50годишен. Абсурд да е деди, моля ви!
Оплаквам се, че топла вода отново няма. Подскачах от студ в банята, но в крайна сметка измих плочките и фугите, а косата утре ( ако има вода)

# 26 509
  • Варна
Ма какъв деди, 50 г. млад човек.Ако той е деди, моя на 58 е направо взел-дал...Joy

# 26 510
И моят деди е на 56, а аз явно съм баба....😁😁😁 Без майтап, една приятелка е с една година по-голяма от мен, и до седмица ще има внуче.

# 26 511
  • под тепетата
Е, айде сега! Аз съм на 56 и от 13 години съм баба и какво , да се гръмна ли Joy Ми имах много повече сили отколкото сега, като търча по двегодишен терминатор.

# 26 512
Е, айде сега! Аз съм на 56 и от 13 години съм баба и какво , да се гръмна ли Joy Ми имах много повече сили отколкото сега, като търча по двегодишен терминатор.
И аз така.Внук на 12 и внучка на 6
Ама хич не се давам.Баба съм ама съм важна....Joy

# 26 513
Беее, тва е майтап бее, кат му намериха захар, Сигма каза че се уредила със шугър деди😂😅😅
Аз искам да съм млада баба, ей ся още до 1-2 г, с кеф щях да бутам количката - да гледат и да викат- ашколсун на тая баба 😅🙊
Но моята щерка хабер няма за такива неща. Вика от Жаки по вероятно да дочакаш 😅🤣

# 26 514
  • на Мелмак
Честит рожден ден на всички празнуващи!
Здрави да са!
И ММ не продумва като му кажа нещо от тук. Знае той. Даже понякога ми вика - питай мамите за нещо си. Ето днес хапнахме в Македония чудесно, в ресторант препоръчан от съфорумка.
А колко тортички и сладшченца донесохме от там-мама мия. Имат едновремешния вкус на масло.
Оплаквам се, че прекалих със Сторител, сега ме болят ушите, а ми се слуша Grinning

# 26 515
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честит рожден ден на всички празнуващи!
Здрави да са!
И ММ не продумва като му кажа нещо от тук. Знае той. Даже понякога ми вика - питай мамите за нещо си. Ето днес хапнахме в Македония чудесно, в ресторант препоръчан от съфорумка.
А колко тортички и сладшченца донесохме от там-мама мия. Имат едновремешния вкус на масло.
Оплаквам се, че прекалих със Сторител, сега ме болят ушите, а ми се слуша Grinning
Къде сте били в Македония? Simple Smile

# 26 516
  • София
Е деди идва от daddy и е татенце, не дядо. Simple Smile
Бях на срещата в НДК с Ю Несбьо, накефих се на макс, отвлякох и автограф и селфи даже. Много е земен и с яко чувство за хумор. Обаче аз съм страшна бабичка, преди срещата се разхождахюе два три часа, иж топло а ми надуха врата. Сега всичко ме боли. Пих чай, напарих се с вряла вода и лягам с новата си книжка.

# 26 517
Олеее, Диде, любим е на ММ, по 2 пъти чете всичко 😂😅

# 26 518
Аааа, моят мъж от години знае за форумната сила. Хич не се срамува да каже "питай мамите"

Едната ми торта я изядохме вече. Вкусна беше. Другата за утре. Дано да е вкусна и да останат доволни дружките, че за снимки не става. Търговският вид не мога да го докарам 😆

Скрит текст:
Морковена

# 26 519
  • София
Рали, много се радвам. Като знам аз колко майстори обиколих и колко пари им дадох, а никога не знаех дали ще запаля Blush. И като седнах да чета, за да си намеря решение Joy

Общи условия

Активация на акаунт