Да се оплачем... 2025

• 1 613 188
  • 26 543
  •   7
Отговори
# 26 520
  • под тепетата
Rummi, чудесна ти е! Много торти още да направиш и със здраве да си ги хапвате!
Жаки, навремето като ме видеха с количката и все се чудеха по две минути, майка ли съм му или баба. Но ние покрай кучето си викахме сами баба и дядо още преди внука.

# 26 521
Честито на празуващите! Здраве и спокойствие.
Не пиша, малко напрежене, ама...
Вече сьм на ново място/ физически/ в старта работа, не се оплаквам.
Скенера на ММ е ок.
Децата ще ме довьршат. Днес излязоме на базар и до свекьрите , децата останаха в кьщи. Прибираме се, таблета счупен. Купен е в края на юли , а нац'лошото е, че без него детето няма как да пьтува до училище без придружител. Никьде не намерих сьщият. Откачих от нерви. И сега да питам - случайно да има някой от София обикновен таблет Prestigio, който не ползва за да го купя?

# 26 522
Руми, и ти като мен ги плескаш торите, ама да сме живи и здарви , сладкарки нема да ни вземат! Или ако се излъжат още на ден 1 ще ни изгонят 😂😅😅😅

Обаче съм сигурна че ще е вкусна❤

Днес минах всички граници на свинщината!
Бяхме на гости на майка ми- баница, тиквеник, салати, скари- всичко уважих! Да н мий уроки!!!
Така и така качвам кила поне да знам от кво е!
Баба викаше- коня га ще мре от зоб да е!
Сега ми е меко казано свинско! Издадох калориите си за барем 3 дни!
При толкова въглехидрати очаквам да спя като пън. Амин!!!!🙏

Утре трябва да стана да лъскам къщата, ще идват гости, в момента се обзавеждат, та искат да си “краднат” идеи, денек ще оглеждат, няма как само в хола да се ограничим 🤫😅 Та повод да се задълбоча. Жаки и татко и не харесаха този пост🤪🤣🤣

# 26 523
  • София
ravi, за скенера страхотна новина! За работата-успех и спокойствие. За таблета не мога да помогна, но разгледай тези:
https://m.olx.bg/elektronika/telefoni/tableti-chetsi/oblast-sofi … grad/q-prestigio/

# 26 524
Абе Жаки.... Ако това ми беше стимул да излъскам...Joy
Едни приятели строят къща и дойдоха да огледат всички шкафове в кухнята, в банята, в спалнята. Месец нямаше да ми стигне да подредя всичко Joy

# 26 525
Ауу, аз гости не обичам, камо ли да ми оглеждат. Тц

Иначе за преяждането те разбирам. При свеки бяхме тази вечер - това чушки, хапки, питка. Сега цяла седмица през ден трябва да ям 🤣

# 26 526
  • на Мелмак
В Струмица бяхме.
Още се чувствам преяла и аз Sunglasses

# 26 527
Да си “похваля” детето.
Видяла, че в Събота (тоест днес) ще дават Legally Blonde, любимия ѝ мюзикъл. Купило билети в сряда, ще ходят днес с приятелка. Отиват и ще влизат вече в операта (там било представлението). Ядец! Билетите били за догодина!
На мама мунята!

# 26 528
ravi, за скенера страхотна новина! За работата-успех и спокойствие. За таблета не мога да помогна, но разгледай тези:
https://m.olx.bg/elektronika/telefoni/tableti-chetsi/oblast-sofi … grad/q-prestigio/
За olx изобщо не се сетих.

# 26 529
Аз само да кажа, че от днес започват коледните пости. Всички преяли могат от утре да ги спазват. Аз тази година нямам воля.
ravi  браво за резултатите от скенера!
Djoleva хич не очаквах от теб да си баба!

Къде е Марти?

# 26 530
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз само да кажа, че от днес започват коледните пости. Всички преяли могат от утре да ги спазват. Аз тази година нямам воля.
ravi  браво за резултатите от скенера!
Djoleva хич не очаквах от теб да си баба!

Къде е Марти?
Казвайте ги по рано тия работи с постите...
От утре ще е, днес съгреших.

# 26 531
Не говорете за ядене, бях цял ден на фестивала на сушеницата в Сърбия. Тук опитай, там опитай....месо не ща да погледна скоро !

# 26 532
Малеее, сушеница. Тихо, тихо.
Вкъщи по принцип луканки и салами от този тип не се купуват и не ядем, ама така да ми се яде луканка от известно време. Сутрин ставам с мисълта за луканка и вечер си лягам с мисълта за луканка.

# 26 533
Тяхната сушеница не е като нашата. Свинско варено филе - парчета месо в неправилна форма. Пушено, непушено, пикантно, непикантно....имаше и цяло печено прасенце дори ! Освен месо и млечни - 100 вида сирена, кашкавали, разядки, опитах кашкавал с вино и друг с шоколад. Много странни неща Simple Smile) За ракията да не говоря - и там огромен избор. Аз лично си купих мед от коприва - и такова нещо имало.

# 26 534
И ММ знае за форума.
Той е съгражданин на Руми.
Благодарение на нея сменихме обзавеждането на свекърва ми.
Хиляди благодарности.
И други хора са ми помагали от тук,  визирам форума, но вече не пишат..
Наистина е сила.
На  мен свинщината ще ми е днес по обед.
А другата седмица следват купон след купона.  Седмица на свинщините. Всички скорпитата вслед мен се редуват Само като си помисля и се изморявам.
Имам дилема к'во да облека.
Вечният въпрос...

Общи условия

Активация на акаунт