Да се оплачем... 2025

• 1 686 897
  • 27 600
  •   22
Отговори
# 27 540
  • Сан Франциско
Първосигнално щях да напиша по темата за пътуването - пускайте ги децата да се оправят и да си учат житейските уроци…да, ама се замислих, че и аз едно момиченце имам и такива ги ядох тук отначало, че не ми се мисли как ще ми даде сърцето да пусна моето, като порасне и реши да скитосва. Аз дойдох в САЩ на 22 години - съвсем сама, без познати и приятели, с много малко пари и с работна виза за фирма и договор, които се оказаха лоши. Не е чак такова геройство, не съм първата, ама само аз си знам как ми минаха първите години.

# 27 541
Много ми е уморено вече. Пия една ракия с ММ и май ще спя. Хубаво е, че скенера на свекъра е чист. Иначе пак на моята глава щеше да е всичко. Сега вече ММ се убеди, че всичко му е до внушение и му трябва психиатър.

# 27 542
Браво! Почини си Димис!
Убита съм от умора, днес направих 25000 крачки, но кеф цена няма. Пия една бира и лягам

# 27 543
В 98% от градовете в Индия аз не бих стъпила, камо ли детето да пусна. Винаги съм за да пътуват, да види, но безопасността на първо място.
Дъщеря ми не е възпитана да тръгне някъде против нашата воля, то не е слушане, просто знае, че ако сме против има причина, иначе аз първа ще и кажа- иди. Но то сега даже не се наложи да я убеждавам. Пита само какво мислите, аз и казах аз не бих отишла и толкоз, тя си знае сама че не е ок. Даже не знам защо ми го написа рано рано да ме страхува.
Виж с Жаки не знам как ще е, тя е много луда глава и свободолюбива. И тя вика че на 18 щяла да вземе раница и да пътува. Следи някакви момичета, които доброволствали, в Япония, в Бали и прочее, щяла да преподава английдки и пиано за спане и храна🤪🤪😅
Дими, пийни си полага ти се!

# 27 544
Първосигнално щях да напиша по темата за пътуването - пускайте ги децата да се оправят и да си учат житейските уроци…да, ама се замислих, че и аз едно момиченце имам и такива ги ядох тук отначало, че не ми се мисли как ще ми даде сърцето да пусна моето, като порасне и реши да скитосва. Аз дойдох в САЩ на 22 години - съвсем сама, без познати и приятели, с много малко пари и с работна виза за фирма и договор, които се оказаха лоши. Не е чак такова геройство, не съм първата, ама само аз си знам как ми минаха първите години.
А бе аз съм я “пуснала” да живее и учи сама в Манчестър, но там има осигурен дом (сама си го намери, сама си го плаща), има четири съквартирантки, все хубави момичета, тоест не е съвсем сама, а и  свекърите са на 4 часа от нея. Ето, леля и пак ще ходи на гости този уикенд. Различно е от това да пътува сама из Европа. С приятелки - абсолютно, но сама - не.
В крайна сметка, на 24 години не е нужно да ме слуша, но се радвам, че и тя като дъщерята на Жаки се вслушва в съветите ми.

# 27 545
  • Швейцария
Моля, стиснете едни палци за моя близък приятел. Уж резултатите за онова трибуквеното бяха наред, ама са взели втора биопсия. Жена му е лекарка, а е в такова състояние, в каквото никога не съм я виждала. Цяла вечер я успокоявам, че вероятността да е този път положителна пробата е малка, ама знае ли човек...
Аз много работя. Края на годината всеки напуска или иска междинна трудова характеристика. От 20% рязко минах на 100%. Но не се оплаквам, хубаво е, че ще има пари за глезотийки.

# 27 546
В 21.40 си легнах ся ще спя, към 3-4 ви чакам на кафе😅🙃🙃😂😂😂

# 27 547
  • Швейцария
Жаки, аз ще съм тук за кафето Laughing Никога не спя към 3-4, обикновено работя, че и без това не мога да спя.

# 27 548
  • Бургас
Абе, хора....какво работите в 3-4 ч????
Това време е за сладки сънища, не за работа!

# 27 549
  • Швейцария
Аз не мога да спя нощем и затова. Имам огромен проблем със съня.

# 27 550
  • Варна
Аз мога, но трябва да ставам рано, за да готвя за дечица. Страхотна професия, но въпреки това чакам с нетърпение 19.12 ,за да се наспя

# 27 551
  • sf
Аз ставам в 4:25 за работа 😆

# 27 552
А аз малко преди 5:00 и в 5:30 излизам. Simple Smile

# 27 553
Кой покани на кафе, а го няма?

# 27 554
  • Швейцария
Аз съм на линия. Боядисах си косата и сега съхна. Легнали сме си с мацата на дивана и си приказваме. Тя вика Меее, аз викам Меее.

Общи условия

Активация на акаунт