Да се оплачем... 2025

• 1 689 320
  • 27 623
  •   6
Отговори
# 27 615
  • Бургас
Славче, стискам палци!
Моя 17 годишния ми показва най-изписаната тетрадка до момента в училище - тази по математика! Обаче нищо не е вдянал, нищо не разбира от математиката!

# 27 616
Тина ,не са същите както в Нидерландия
Напротив личното ми мнение за португалците ,че са щастливи от това което имат.Не и пука дали имаш Порше или трабант.На тези които не им харесва ходят да работят из Дания Англия .Но изкарват 2-3 години и се прибират.Климата спокойствието ги връща обратно.Заплатите не са им големи но са свикнали.Живеят си живота и хич не им дреме.

# 27 617
Айде сички кукувици да лягат! Ко заспим в 22 до 4 са си 6 часа! Ако пък имаме късмет до 5 сервираме баклава с каЙвето😂 Майтап бе, нямам баклави, най- сладкото което ми е налично е печена тиква, а вий повечето не ядете, така че само ще я визуализирате баклавата😅

# 27 618
Кафе с тиква е малко взривоопасна работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 27 619
Кафе с тиква е малко взривоопасна работа Stuck Out Tongue Winking Eye

Ем ша ви детоксикирВам😅🤣
Напълно безплатно! Дет за тая работа искат маса пари по клиниките! 😂

# 27 620
Пак се оплаквам. Малката ми пухкава Изабела има котешки артрит. Болят я ставите. Гледа ме тъжно и мяка. Не можем вече да й слагаме обезболяващи, повръща от тях. Ще се мъчи като мен, аз също съм с артрит и знам как боли, а до лятото има много време. Чак тогава има надежда за облекчение.
Мъжът на сестра ми ме тревожи, загубил е всякакво желание за живот.

# 27 621
  • на Мелмак
Ън, има обезболяващи месечни инжекции за животните при ставни проблеми. Но са скъпи.

# 27 622
  • Бургас
Оплаквам се, че яко ми лазят по нервите и вече ми идва в повече.
И от моите си здравословни проблеми, се усещам, че съм станала супер раздразнителна и не ми пука, какво говоря! Всичко ме дразни и изкарва извън нерви!
Искам спокойствието си, м@мка му! Толкова много ли искам!?
Дано скоро го получа!

# 27 623
Моята приятелка си замина спешно, защото кучето е при вета с опасност за живота.
Сега си седя сама и гледам wicked 1. Поне си оправих къщата…
Попи с pupcorn. Любимата и играчка. Има пет коша с играчки, но тя това предпочита. Носи си го като бебе.

Общи условия

Активация на акаунт