Да се оплачем... 2025

• 1 825 471
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 29 355
  • Бургас
Сигме....остави ме без думи!!!!
Толкова народ....

Не е моето.

# 29 356
  • Варна
Кло, водата ДОЙДЕ! Мятай се Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз отивам да се изкъпя.Пожелайте ми успех.Grinning

# 29 357
За дамите с болки в кръста една хитрина за лесно обръщане в леглото- сатенена пижама и копринени или сатенени чаршафи.

# 29 358
Божеее, Сигма, а аз за някакви 11 човека съм се шашнала Simple Smile.
   Главно, защото нямаме вода и утре ще се прави всичко...

Водата дойде! Почвам, хайде до утре!

# 29 359
Съчувствам ви за безводието.
Далеч съм от Варна, но авариите при нас са постоянни. В последно време не можем да изкараме 10 дни без авария и спиране на водоподаването. Водопроводът е стар, презастрояването също играе роля. Спука се някъде тръба, закърпят я, пуснат водата и избие другаде. Понякога не спира изцяло, но налягането е ниско и нито бойлер работи, нито пералня. Като дойде, тече кална, задръстват се смесителите, казанчето, кранове. А улицата ни е като швейцарско сирене. Последната авария, засегнала почти целия град, беше на 26.12.

# 29 360
Е, не у нас. Вкъщи нямаме толкоз място.

# 29 361
Онзи ден кихнах много силно и като ме заболя яйчника, ама яко ме заболя и сигурно още час ме държа болката. Отделно и напоследък доста често болката ми слиза на долу по бедрото и стига до коляното.
Преди месец и половина ходих на АГ, ще трябва и годината да започна с него явно.
Аз имам една операция и не смея да се подложа на втора, защото яйчниковоят ми резерв е на дъното и не съм раждала. В изкуствена менопауза съм и ги няма големите ежедневни болки поне.

Аз не съм във Варна, ама писах нашите да ги видя дали са засегнати.

Здраве само си пожелавам на мен и всички около мен за новата година.

# 29 362
Ние сме си вкъщи двамата, синът ми ще е с приятели. Ще наоравя една супа за всеки случай да има за ММ да вечеря нормално и после салата и мезета ще наредя и толкоз, то и на стол се умарям като седя.

Абаджиева, много богата елха, нашите бяха такива предо време - слагах всички играчки плюс нова, сега купувам нови. Тази година страст ми бяха гирляндите, исках всички да изкупя, всичко у дома е в гирлянди.

# 29 363
  • Бургас
Аз нямам нито една гирлянда.

И като заговорихте за чаши - много чупим у дома.
Имам по 1-2-3 бройки останали от различни видове...
Трябва да се подновят, ама...когато им дойде времето .

# 29 364
Ние сме си вкъщи двамата, синът ми ще е с приятели. Ще наоравя една супа за всеки случай да има за ММ да вечеря нормално и после салата и мезета ще наредя и толкоз, то и на стол се умарям като седя.

Абаджиева, много богата елха, нашите бяха такива предо време - слагах всички играчки плюс нова, сега купувам нови. Тази година страст ми бяха гирляндите, исках всички да изкупя, всичко у дома е в гирлянди.
Благодаря!
Аз имах по-голяма, но мъжът ми отказва да я качва от мазата. Купихме по-малка и сега избирам тема. Тази година е златно и червено. Миналата беше сребро и синьо… Остаряваме бавно, почти незабележимо, но животът ни опровергава… точно това си мислих наскоро - докато мога, ще правя “българска Коледа”, а после ще видим….

# 29 365
Жаки, а какво стана с твоята приятелка, която имаше проблеми с корема? Намери ли някакво облекчение, помогна ли й нещо?

# 29 366
Вода вече имаме! Излишно съм се паникьосала. Поизмих, пооправих, главното действие ще е утре.

Да ви поразсмея малко. Поръчах си едни сутиени, от един онлайн магазин. Имах и код за отстъпка, казах на децата да погледнат и те,  да поръчам и на тях. Избраха си. Малката си поръчала чашка В. Тя е 45-46 кг. с мокри гащи, 160 см висока, но си има бюст. Казвам, "мамчо, няма как да ти стане това нещо, в нашата рода тръгваме от С и нагоре. Ето, аз съм на Е вече..." Не, била се мерила с шивашкия метър, марките били различни, така преценила. Добре. Пристига едно миниатюрно нещице, няма как да я събере. Ще връщаме. Междувременно, гостенката ми и приятелка и връстница наблюдава този процес. "Я дайте аз да го пробвам този сутиен, май на мен ще ми е точно." А тя е дори малко по-дебелка от мен и въобще не ми е хрумвало... Ами, стана й, съвсем точно й беше. Веднага ѝ го подарих, така и така исках да ѝ подаря нещо и не знаех какво...

Скрит текст:
Пък аз имам сега два "минимайзера" - така се казват, не е шега. Точно този модел сутиени не съм си купувала никога, но вече друг не искам да нося. Така събира, притиска, приплесква Simple Smile и "минимизира" всичко, направо изглеждам с няколко килограма по-слаба, без да съм отслабвала.

# 29 367
  • Сан Франциско
Ние сме си само тримата в новогодишната нощ и нали сме умни - гледаме спускането на топката и пристигането на Новата Година в полунощ в Ню Йорк, 'щото ние в Калифорния сме на Западния Бряг, с три часа назад, и при нас е 9 вечерта. Така си казваме, че сме я посрещнали годината, някъде си в Америка, и после доволно заспиваме.

Обаче преди това, в следобеда на 31-и, си следваме една традиция, която много ме радва. Всяка година си запазваме място в едно студио, в което има всякакви порцеланови изделия - чинии, чаши, касички и фигурки за децата и т.н. Те ни предоставят бои и четки и всякакви материали, ние си избираме всеки по нещо, рисуваме и украсяваме, после ги оставяме в студиото и си тръгваме, а те ги изпичат и ни се обаждат да си ги приберем. Пишем си на дъното на каквото сме рисували някакъв спомен от отминалата година. Така през годините, по една-по две всеки път, си направихме цял сервиз чинии за суши. И други красиви работи.

Аз пак да пожелая здраве на всички - това, ако имаме, с всичко друго ще се справим!

# 29 368
Жаки, а какво стана с твоята приятелка, която имаше проблеми с корема? Намери ли някакво облекчение, помогна ли й нещо?

Продължава да обикаля лекари с плаващи диагнози, живее на пюре от картофи, тиква, морков, като яде нещо друго има зверско подуване и болки, много се мъчи. Пие кой каквото и каже и ефект няма…

# 29 369
Кло, какви са тия минимайзъри? Може ли да щракнеш снимка, че аз съм като дъщеря ти. 45 кила, обаче бюста ми е голям и даже да отслабна, той си седи. Много е неприятно.

Жаки,  да ме споменеш за здраве като пускате баЛунЯ. Онзи ден ходих в приятелка, пихме по един джин, ама аз изпих един пръст, нямаше и 30 мл и като станах да отида то тоалетна припаднах по средата на пътя. Ама се проснах на земята като дърво, изкарах акъла на хората и на сина ми. Днес ходих на кръвни изследвания, силно се надявам да е било кръвното, моето е ниско по принцип и главата ми е все замотана, но отдавна не бях припадала.

За утре ще направя едно агнешко и руска салата и ще сложа една баклава и това ще и е готвенето за тази година. Омръзна ми да ям, прекалихме тази година, хем сме само двамата със сина ми. Представям си ако имахме гости.

Общи условия

Активация на акаунт