Да се оплачем... 2025

• 1 825 456
  • 29 466
  •   2
Отговори
# 29 370
Барби, или събрала границите или ниска КЗ, или рязко си се изправила. Аз си падам кат круша от дете, може би съм била нЕкоя благородна дама в преден живот 😂😅

Седя си на терасата пия кафе и си мисля за отиващата си година, за разлика от предишните няколко, тази я броя за успешна, защото не сме били по болници, не е имало операции и подобни гадости. Децата са ми здрави, не са ни създавали ядиве( пу, пу всв така е) мъжът ми е добре, майките ни са живи и здрави. Другото не е важно, каквото и да е няма да е все така и ще се оправи.
За идната имам само притеснения за децата, компанията, в която ще попадне Жаки в 8 клас, да не кривне от пътя, да се подлъже нещо с простотии… Голямата дали ще се реализира в това, което иска, да си завърши магистратурата, да си намери среда и да е щастлива.

# 29 371
Жаки, а какво стана с твоята приятелка, която имаше проблеми с корема? Намери ли някакво облекчение, помогна ли й нещо?

Миличката.....така се мъчат някои хора, че.....с червата е най-голямата мъка. И аз се мъча от година почти, ще трябва да намеря помощ, а не знам дали ще успея.

Продължава да обикаля лекари с плаващи диагнози, живее на пюре от картофи, тиква, морков, като яде нещо друго има зверско подуване и болки, много се мъчи. Пие кой каквото и каже и ефект няма…

# 29 372
Жаки, всичко ще се нареди! Успокой се и не го мисли сега! Здрави да сте!
Честито на варненци! В 21 век баш по празниците вода да нямаш си е недопустимо. Не искам и да си го помислям

Оплаквам се, че не спах добре. Сънувах глупости и се будих, после трудно заспивах...Та по обяд може и да дремна, че иначе няма да имам сили да посрещам НГ

# 29 373
  • някъде другаде
Жаки , и моето семейство за здраве да споменеш.
Абаджиева , браво на детето. Упорита е тя , затова и има успехи.
Смениха ми лекарствата за кръмно , че от старите кашлях и сега ми е все високо. На 07.01 съм на контролен.
Весело посрещане на НГ.

# 29 374
Жаки, ще помоля и нас да споменеш за здраве. Благодаря!

# 29 375
  • Северозапада
Много е студено тази сутрин, направо замръзнахме с кучето. И вятър, не е спирал от 4 дни.
За новата година ще си пожелая да сме здрави.
Желая здраве и на вас и семействата ви и весело изкарване!

# 29 376
Кло, и аз се интересувам от минимайзърските сутиени. Hands Pray
Големият бюст неизбежно придава една тромавост и кг на фигурата, а моят след второто раждане буквално пощуря да расте и ужасно ме дразни. Imp Писала съм и друг път, че ако не ме беше страх от пълната упойка (и потенциална инфекция), отдавна бих се подложила на операция за намаляване му.
Весело посрещане!

# 29 377
Тили, 2 мои приятелки се подложиха, родиха се. Но предвид преживяното от мен, не по повод такава операция, но все пак.. не ти препоръчвам да пипаш здрави гърди, да режеш и прочее. Ще си ги носиш, уповавай се на това че след менопаузата, много намаляват, поне при майка ми и лелите ми така стана. Майка ми много искаше да я водя да ги намали и повдигне, не се съгласих. Сега са и нормални, е вис 2 но със сЮтен са си добре:)

# 29 378
  • Швейцария
Жаки, ще помоля и нас тримата с мм и майка ми да ни споменеш за здраве.

# 29 379
Така е, Жаки. Вярвам, че със смаления бюст на твоите дружки качеството на живот се е вдигнало рязко. Пречат, тежат, абе... не си е работа.
Аз съм категорична, че без да се налага, под нож не лягам, пък било то и с цената на голям бюст и целия дискомфорт от него.
Ще видим какво и как, засега нямат намерение да спихват, аз търпение имам. Grinning

# 29 380
За здраве всички сте в листа с желания, не бойте се, цЕлата тема❤ Вече за бебе, мъж, любовник се пише отделно😅😅😂😂😂

# 29 381
  • Варна
Има ли вода някъде във Варна е въпроса?!?!

Ако си бях във Варна, щях да поканя Весито на баня. Според информацията трябва да съм от щастливците с вода.

Heart
Весито е изкъпана снощи, бяла и чиста, свети направо  Grinning  Но си запазвам правото за друг път, че то не се знае. А ти бъди във Варна в такива моменти , много моля Grinning
Вода има, сега станах, тече, но все пак / тихо, щастието обича тишината/

Искам да закусвам нещо, а се канех да не ям до вечерта.
И най-смешното. Имаме само 80 лв кеш с мъжа ми в бг пари , всичко е по сметките ни. Внесах си на банкомат вчера 200 лв да не стоят така, имаме намерение с карта основно да пазаруваме в ситуацията с двете валути.Ама днес- сега гледам картата ми е блокаж до 2.01. Банката учитиво ме кани след 12 на обед на втори януари.Мъжа ми е в друга банка , ще питам и него, ама как да е.  Няма да харчим много днес Simple Smile.

# 29 382
Имам 120-130 лв. кеш и като свършат, почвам да плащам с карта. Имам Револют и ако тази на ДСК не работи, ще ползвам другата.

Жаки, благодаря предварително за балУна. Heart

Честито на варненци за водата.

Който още е болен, да оздравява до края на деня.

# 29 383
Тежка беше тази година за мен.. искам да си отиде, но знам, че последиците ѝ ще останат във времето и краят ѝ нищо няма да промени. И ме е страх какво ме очаква бъдеще.

Това с водата е някакъв кошмар. ВиК мрежата във Варна е под всякаква критика. Цяло лято бяхме така - спират я за дълго, пускат я вечер, на следващия ден (или след ден-два) пак я спрат. Като я пуснат я няма налягане, я мирише странно, я е мръсна. А цената ѝ - като за минерална...

Вчера не можах да си внеса по ДСК картата и се оказахме с повече кеш от очакваното. Като ви чета, ще се окаже, че не е толкова лошо да имаме някаква наличност.

Темата е много терапевтична. Желая ви здраве, дами! За вас и за любимите ви хора! Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

# 29 384
ДобрЮтро с последното сутрешно кафе за 2025 Simple Smile
И аз да се наредя с едно желание, ако не е много нахално - моля за постоянна работа, че вече с това заместване започвам да се плаша, че няма да успея "да се вредя"...
И здраве за всички, разбира се Hug

Грипинг, дано новата година е добра за теб!

Общи условия

Активация на акаунт