Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 618
  • 881
  •   1
Отговори
# 45
Честита нова година! Нека да е здрава, а всичко лошо да е останало в старата и да ни се случват само хубави неща! Да гоним мечтите си, а пътят към сбъдването им да не е много трънлив.
Титина, все се канех да пиша, че Калин много ми хареса как се справи в сериала.
Сега ще се връщам да ви чета, че ви изпуснах.

# 46
  • Варна
Да ни е честита новата година!
Честити и много здрави да са ти имениците, марѝ!
Ние се прибрахме, празнувахме в роднини. Ей, че е хубаво да се отъркаляш в своето си легло у дома!
Детето нещо се оклюма. Май е нейния ред за глупавия вирус. Ама по-добре да го изкара у дома, че тези дни се връща в Нидерландия.

# 47
  • София
Добър вечер!

Ние пък сме легнали и гледаме телевизия. Гого заспа. Даже ММ и Арчи захъркаха. Аз съм будна, да не повярва човек. Дават хубав филм по Кино Нова, но едва ли ще го изгледам целия. Не че не съм го гледала.. Въртят едни и същи филми, общо взето.

Хубава и спокойна вечер!

# 48
И моите хора отидоха да спят. Разказвах на детето, че трябва да ляга, защото иначе Сънчо няма да мине да ѝ остави добри сънища. Отивайки към спалнята обяснява на баща ѝ, че ще си чака добрите сънища, защото искала да сънува еднорози и момчета 😂. Яд ме е, че не бях до тях да видя физиономията на ММ.

Много болни пак навсякъде, Стейси дано се закрепи детето и не е нещо продължително.

# 49
Белче, да я нацелуваш тази сладурана.
Голям фен съм ѝ.

# 50
Добрият сън на Мишето ще довърши този на баща ѝ. Да свиква.
Ние се смеем с бТВ и Кой да знае.

# 51
  • Бургас
Мари, хареса ми това, което написа! Simple Smile

# 52
Тути 😘

Добрият сън на Мишето ще довърши този на баща ѝ. Да свиква.
Това беше право в целта 😂 Опитът си е опит.

# 53
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се преди 8 , наспана.
Днес планът е да подхваща домашните Митето, да отделя час за разходка.
Хубав ден!

# 54
Добро утро!

И аз наспана. Днес цял ден мързел и СПА.

# 55
Добро утро!
За шастие и днес работя от вкъщи, та поспах до 7. Иделано ми идва тези дни, само телефонът се оплаква, че нямам движение, но ще наваксам скоро. Надявам се днес най-накрая да се вдигне гнусната мъгла, защото вече ми писна от нея.
Хубав ден!

# 56
  • София
Добро утро!

Седнах да пия кафе. От едната страна куче, от другата котка. Е, кучето не е във възторг. Ама това е положението за момента. ММ е гушнал Гоги и му прави смешки. Heart Eyes
Още три дни сме тук. Разбрах, че в София много гадна мъгла имало. Добре, че дойдохме. Иначе все вкъщи трябваше да си стоим.

Хубав да е денят ви!

# 57
  • Бургас
Добро утро!

Аз уж се наспах, ама очите ми тежат. Ще пържа сега филийки на децата, че хлябът си заминава, после идея нямам какво ще правя. ММ е на работа, Вики ще излиза по обед, ние с Марто сигурно ще убием време в парка, приятно слънчево ми се види през прозореца. Следобед вече ще трябва да поучат и двамата.
Част от новогодишните ми късмети, нематериалните Heart

# 58
  • Бургас
Добро утро!
Станах рано днес, минах през лабораторията да ми източат кръвчица и вече се наслаждавам на кафето. След малко будя големия и ще ходим до личната.

# 59
  • Germany
Добро утро!
Наспана съм днес, друго си е Simple Smile Вали и е мрачно при нас, та разходката ще е мираж. 1 кило нагоре съм покрай тези празници...
Селесте, чудесни късметчета си имаш! Simple Smile
Карз, добри резултати от кръвните пожелавам!
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт