Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 635
  • 881
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Добро утро!

Але, Мъфин, радвам се, че нещата вървят към по-добре! Дано и при останалите болни е така!

След мрака вчера, днес пече обещаващо ☀️ от сутринта. Ще имам да убивам време, докато Марто е на един демо-урок, тъкмо да пийна кафенце из Морската.

Спокоен да е денят ви!

# 736
  • гр.София
Добре утро☕
Как хубаво се наспах 😁 сега пия кафенце и гледам Емилова как препоръчва да ядем по 3кг. плод на ден ако сме болни 😅
Радвам се, че Гоги  и другите са по добре🤗
Аз трябва да сготвя и имам домашни да пиша. Вчера си купих чаршафи и разбира се не пропуснах ново бельо🙃
Имаше хубави намаления в Т-max.
Хубав ден момичета🤗

# 737
  • Бургас
Селесте, този урок от училището ли е? Ние ходихме на такъв урок по програмиране,но детето каза,че било момчешко.
Карз,
Скрит текст:
като си въведеш храната и грамажа ,натискаш ли бутона,добави.Като го натиснеш ти се добавя към храненето

# 738
  • Бургас
Не, Лин, по моя инициатива Simple Smile

Деси, какво ще готвиш? Да събера идеи за предстоящата седмица. Днес ще е лазаня и баница, вчера палачинки и лапад с ориз (оказа се, че е останал много малко ориз и изрових някакъв булгур, даже не знаех, че го имам).

# 739
  • гр.София
Селесте, телешко с грах и по желание на ММ, боб с кисело зеле и ребра. Щерката иска пилешки филенца с корнфлейкс, ама нямам, та ще ги правя със сусам или бадеми, Абе днес изпълнявам поръчки, добра съм, че от утре на работа😁

# 740
  • Бургас
Лин,разбрах къде греша. Аз натискам само звездичката ☺️ Сега вече ги въвеждам правилно. Благодаря ти!

# 741
  • Бургас
Деси, освен за пилешките хапки, за друго няма как да се класираме 4/4, а аз не съм така добра като теб, че да готвя за всеки Wink

# 742
Пилешка супа

# 743
  • София
Нас довечера свекървата ще ни гощава с качамак и крем супа от леща.

# 744
  • Бургас
Аз имам боб и малко пиле на грил. Само една зелева салата ще нарежа.

# 745
  • при моите деца .....
Привет!
Писа Митето домашни, 2 перални, но отделихме време на традиционния зимен празник в Етрополе.
Ето къде бях днес...
И предложение и от мен за меню

# 746
  • Бургас
Боби, виждам промяна в теб! Браво!
И аз се заех сериозно със свалянето на килца. Въвеждам калориен дефицит, днес даже и във фитнеса влязох. Но тез болежки в рамото и коляното не са ми ок. Или ще ги раздвижа и излекувам или ще им видя сметката. При мен така стоят нещата!

# 747
  • Бургас
След порцията лазаня за вечеря определено не съм на дефицит Simple Smile

Много хубав ден днес, сутринта пих кафе в Морската градина, слънце, плисък на вълни, тишина, после разходка, Лунапарк, детска площадка, няма как Wink , следобед дрямка, малко работа и след вечеря филм (The man from UNCLE на Гай Ричи). От утре пак в боя.

# 748
  • Бургас
Охххх,Селесте! Прободе ме в сърцето с тази снимка!

# 749
  • София
На 06-07.06 имам план и аз да го видя този мост. От сега давам знак да ме имате предвид за 07-ми за някоя срещичка. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт