Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 629
  • 881
  •   1
Отговори
# 795
Руми, OUAI е шампоана, като аз си взех пробно малката опаковка и го редувам с нормалния ми шампоан.

# 796
  • София
Ем, припомни ми едно от моите предложени имена преди 17 години - Ивет. Реакцията беше -какво е това име, римувало се с Мехмет. Как така женско име, а нямало да завършва на А.  Joy
В крайна сметка избраното пак не завършва на А.

# 797
Добро утро.
То така се прави с имената. Предлагаш купища неподходящи и като кажеш истинското, казва Да, само да не е някое от неподходящите.
Хубав да е денят ви.

# 798
  • На брега на реката
Добро утро!

Мъфинче, радвам се, че вече сте у дома! Почивайте, че мног гаден този грип.

При нас, и двете внучки и снахата го карат. Уж мине и ден-два няма Т и пак отначало. Ужасно е. Измъчиха се децата и особено сина /дано той не го кара/, че всички лежат с Т и той ги обгрижва. Аз готвя и нося, но не влизам, че да не падна и аз в боя. Аман вече. Снощи уж нямаха вече, ама чакам да пишат.  Ужасен е тоя грип, та се пазете.

Ем, много се смях с твоя номер, ама на ТМ не му е било до смях! Хитруша!
И аз като щерката на Руми, имам този проблем и бих опитала OUAI, но не знам кой от всичките да пробвам?

Съни, сега те прочетох. Ей, че сте хитруши. Grinning
Не ми е хрумвало, но пък и не сме имали спор, та беше, каквото аз реша.

От няколко дни въвеждам храната в калкулатора, за който писа Лин. Ами, той горкия си вика :"Стига бе, не мож изяде толкоз". Да, ама не! Още с въвеждането на обяда, съм му взела страха. Няма смисъл да въвеждам и останалото. Пък си мислех, че не ям много и си пълнея просто. Joy
Ще трябва да се взема в ръце, че не е розово положението.

Дано всички болни вече са добре и да няма нови!

Хубав ден, момичета!

# 799
Добро утро!
Ем, сега ще чакаме с любопитство Името.
Хубав ден, момичета!

# 800
Добро утро!

Ем, че какво му е на Хърмаяни 😄🤩🥰

Вчера любимият си пусна отпуска и изкарахме следобеда на двора. Друго си е на 28ми януари да палнеш барбекюто по тениска... 😁

И аз нямам особено сили още. Като презоря и почва да ми се вие свят и да ми се прилягва. Пия много витамини и ще почивам до края на седмицата. 

Бубе, дано и твоите хора оздравяват вече!

# 801
  • Бургас
Хърмаяни - ако имате някоя баба Янка в рода може да кажете че е писана на нея
Бубе и аз като започнах да меря видях, че малкото ядене нищо не значи Simple Smile
Малкия бацил нещо ме зарази и ме боли гърлото и кашлям.Затова днес съм наказана хоум офис

# 802
  • Бургас
Добро утро!
Ем, ям еднообразна храна. Не обичам много неща и храната ми е еднаква. Може и това да е.
Интересно и е си му предложила, но звучи хубаво!😉
И аз от събота се въвеждам в калкулатора. Едно и също ми е всеки ден, да видим събота, какво ще ми предложи кантара.
Болните да оздравявате!

# 803
  • София
Добро утро!

Планът за днес е пълна почивка. Вчера сготвих, има и за днес. Измих и навсякъде. Днес само пералня.
Бързо оздравяване на болните!

Хубав ден!

# 804
  • Germany
Добро утро!
Днес ще помоля за палците ви, че съм на ЯМР за ръката и уж не очаквам нещо страшно, ама ми е напрегнато.
Колежката ми е болна от вчера и вместо да си остане вкъщи, разнася бацилите из кабинета, та и маска не беше сложила... Дано не ме олепи и мен, защото утре сме на последната доза ваксина и не ми се отлага, а и големият не се ваксинира срещу грип и ще го мисля.
Болните да оздравяват!
Хубав ден на всички!

# 805
  • София
Мони, стискам палци за добри резултати!

# 806
Добро утро!

Мони, стискам палци 🍀.

Ем, и аз да кажа като Руми, че ефектът върху косата най-вероятно не е от шампоана. И аз имам бързо омазняваща се коса, но през бременността и една седмица можех да изкарам без да я мия. Жалко, че после всичко се върна по обичайния начин 😃.

Аз скучая в офиса, колежката е хоум офис заради онлайн обучението на децата и аз нямам много задачи. Поради този факт се чудя кой сайт да разгледам и поръчах една чанта и сако 😃.

# 807
  • Canada
Добър ден 😁

Тит, благодаря, в групата съм, от сайта им поръчах продукти.

Ем, 😂 При нас водещо за името беше да има хубаво галено производно. Получи ни се 😁

Калкулатора на Лина голям пъдар ще се окаже, хареса ми 😁 Две филийки от така любимият ми напоследък хляб от киноа и съм опукала наполовина въглехидратите за деня 😅

Мони, успех 🍀 Да оздравяват болните, пролет иде🌷

# 808
  • Бургас
Добър ви ден и от мен!

Направих сутрешната разходка до морето, сега възстановявам баланса с малко баница (домашна, не е мазна Simple Smile ).

Ние от много избиране на имена накрая им лепнахме най-масовите Joy . С Вики си спомням, че бях подхванала един именник и от него набелязвахме някое, живеем с него няколко дни и ако не ни е ок, минавахме на следващото. Много исках някое от кратките имена Ния, Рая, Мая и т.н., ама ММ не рАчи. С Марто беше лесно, ММ държеше на буква М, нищо повече, на мен пък Мартинчо и Калоянчо са ми мечта от градината, че там дружките ми си имаха братчета с тези имена. Колко съм ревала като се родила сестра ми, а не някое братче.

Мони, успех!

Бубе, много се смях сутринта с опитите ти да сплашиш калкулатора Joy

# 809
Аааа, ще ме накарате и аз да сваля приложението.

Общи условия

Активация на акаунт