Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 626
  • 881
  •   1
Отговори
# 810
  • Телиш/Плевен
Мони, стискам палци! Hug

Ем, имате време да изберете. Hug В моето семейство все така се получава, че се избира уж едно име, а после след раждането е съвсем друго. Satisfied За мен са избрали името Ралица, но двамата ми доведени братя ревали три дни пред родилното, че искат бебето да се казва Десислава, както се казвала някаква тяхна приятелка. И майка накрая склонила. Satisfied После при раждането на сестра ми историята донякъде се повтаря, избрано е било едно име, а ѝ дават друго. С моята Елица беше по същия начин, даже тема бях пуснала тук и накрая писах, че ще е Боряна, баща ѝ много харесваше това име. И точно вечерта преди раждането той дойде на свиждане в болницата и каза, че повече му харесва Елица. Satisfied На следващия ден беше много смешно, всички мислеха, че съм била замаяна и затова съм написала грешно име в SMS-а. Всеки очакваше да е Боряна, както бяхме казали. Satisfied При раждането на племенничката ми също имаше изненада с името, сестра ми и зетят бяха ни казали едно, а впоследствие избраха друго. Satisfied

Хубава и успешна сряда на всички, а на болните - бързо оздравяване! Hug

# 811
  • Germany
Благодаря за палците.  Минах, чакам си диска, но резултати другата седмица при ортопеда.

# 812
  • Варна
Документи за виза-подадени. Всичко е точно.
Обаче визата няма да я изпратят електронно, заради някакви проблеми напоследък. Лично искат. Хубаво, тъкмо девойката ще се види с приятелчетата в София.
Много се радвам да се прибера у дома. Grinning
Моята девойка също щеше да бъде Ралица. И всички знаеха това име.
Но, като я родих, реших името да е друго. Ех, спомени! Изненадах всички.
Да са ни здрави децата!

# 813
Калин трябваше да е Никола, но ММ каза не, не искам да повтаря съдбата на леля ми ( исках детето да е кръстено на нея). И избра да е кръстено на майка ми. Та така. Аз до последно вярвах, че ще е момиче, даже бях 100% убедена, че доктора е объркал пола.
Днес бяхме на снимки и се проточиха цял ден, после на терапия...и ми се спи ужасно

# 814
И Симона щеше да е Йоана, но ѝ се размина като родих;)
До последно въртяхме три имена и реших окончателно като я видях. Никой не знаеше как ще се казва, изненадах ги със СМС-а.
Мъжът ми разбра от майка ми името, като му е честитила,  че на него не писах, акушерката го беше уведомила че е баща. Говорихме си по телефона след раждането, за мерки и тегло и на кой прилича, но за името не.
Къде ме върнахте в спомените.

# 815
  • Телиш/Плевен
Сетих се, че само при племенника нямаше изненади с името. Но пък се роди на Илинден и това беше малък повод за размисъл дали не трябва да е Илия, ама въпреки това си остана с предварително избраното име. Grinning

Стейси, много се радвам, че вървят добре нещата, все така да е. Hug

# 816
Ралица е чудно име!
Моите две момчета още преди да родя си имаха имената.
Чета, но рядко пиша.
Много екшън при мен.
Лека нощ, момичета!

# 817
  • Бургас
Стейси, добре вървят нещата при вас!
 За първородния нямах колебания за името. Ама никакви! За второто си харесвах едно име, исках да е то, но обмислях и още две. Решението го взех щом попитаха, как ще се казва! Но и той сам си избра името и ми го показа, това негово решение! Роди се с вик ! И си остана Виктор! Бебето си избра името!

# 818
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Аз бях сигурна, че ще имам момче първия път и си имаше име Димитър.
За момиче се колебаехме между Мария, Моника, Михаела, Мартина....
След трудно рагдане оставих на ММ да избере. ❤️
Е, с второто и сигурен пол Димитър пак си беше решението, но първи контракции получих на Петковден и също се чудех какво  да правя, ако родя....
Промени има при мен, но ще пиша по-късно.
Марти е болна, предполагам грип, дори не е активна в социалните мрежи, сама писа как е и ми е свита душичката.... като не е при мен.
Хубав ден!

# 819
  • Бургас
Добро утро!
Бързо оздравяване на Марти!🍀
Болните да са явят на отчет!
Минава визитацията!

Хубав ден, момичета!🍀

# 820
  • Бургас
Боби, да са за добро промените, а Марти да оздравява бързо!

Днес за всички да е един по-хубав ден! Стига болести!

# 821
  • Бургас
Ние за първото нямахме съмнение за името. За второто аз мислих дали  да е друго, но ММ ме убеди.
И днес съм он лайн. Не ми харесва!

# 822
Добро утро!
Имената на децата до последно се коментираха. Всеки си имаше виждане по въпроса. ММ искаше Вася да е кръстена на майка ми, аз не исках да носи име/или подобно на мъртъв човек. При момчето също имахме разминаване. По- скоро ММ не харесваше двете имена, които бях избрала. Когато родих последва кръвоизлив, а ММ напираше за име и му казах той да избира. Беше се допитал до кумата дали денят е църковен празник и се спря на Божидар.
Стейси, почти сте на финала, още малко остана. Браво!
Боби, да се оправя Марти, а ти скоро да ни се похвалиш.
Новинка, бързо да отмине екшъна при теб.
Хубав ден, момичета!

# 823
Добро утро!

Офтикясах вече дома, кръста ме боли, скучно ми е...  Ама не достатъчно,  за да ми се доходи на работа де. Поработвам от къщи и ми стига 😁

Спокоен ден, банда!

# 824
  • София
Добро утро!

Аз имах няколко предпочитани имена- Александър, Георги, Симеон и Филип. В последствие останаха Александър и Георги. Като клонях повече към първото. ММ искаше второто. Но ми каза в крайна сметка аз да избера. Тъй като Гоги се роди малко след Гергьовден, реших да е Георги.

Събуди се момчето. Време е за сутрешната рутина. Simple Smile

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт