Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 620
  • 881
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
Мари, не знаех,че и ти си имаш Божидар!

# 826
Добро утро!

Боби, Марти да оздравява бързо!

При нас нямаше драма с името, сравнително рано си го харесахме и така си остана. Бях сигурна, че ще имам момче и в началото такива имена обмислях даже. Винаги съм си мислила, че ще имам момчета, отделно не знам колко пъти съм чувала, че приличам на мъжка майка, каквото и да значи това 😃.

# 827
Боби, да оздравява бързо и лесно Марти 🍀

Браво, Стейси, страхотни дни часат детето!

И аз съм щяла да бъда Ралица 😆
Голямата до последно не се показа момче ли ще е или момиче, но знаех че ще е Лили. За малката имаше дилема, но въпреки че се роди на празник, просто като я видях си дойде с името 🙂

На път сме, стискайте палци довечера да се поФаля 😁

Хубав ден ☀️

# 828
Аз трябвало да съм Лилия, но майка ми не чула през прозореца Я-то, та само Лили. Синеочка казах ММ да избере, то се оказа, че майка му е избрала името, после ме беше доста яд, ама късно... Цветина.
Аз съм сополива, иначе друго нямам като оплакване. Дано не ме държи пак един месец, че май имам синузит и хремите при мен се влачат дълго.
Боби, 🥰 Марти да се оправя.

# 829
  • София
Добро утро.
Аз винаги съм искала първото дете да носи името на баща си. И така и стана.
Павел искаше Елени да я кръстим на мен, но аз не пожелах. Бвх избрала Оксиана, но отпадна.

# 830
  • Телиш/Плевен
Много интересни истории сте споделили, с интерес ги прочетох. Heart Eyes Колко много Ралици щяхме да сме. Smile В класа ми в гимназията имаше две, но много повече Десислави съм срещала и продължавам да срещам. Grinning Даже и във форума виждам доста често никове Desi и производни. Grinning
Чудя се как ли е било при братята ми и техните деца... Единият почина преди доста време, но децата му (момче и момиче) се родиха в Испания и може би още са там, така и не ги познавам лично, защото майката не желае никакви отношения с нас... Sad За момичето си спомням, че майка ми беше много шокирана от името - Никита. Понеже е рускиня (братята ми също са раждани в Русия, те са от първия ѝ брак) и за нея Никита е мъжко име и се чудеше как можело. Satisfied Но тогава имаше един популярен сериал "Никита" и уж оттам взели идеята, ама не знам дали са обсъждали други имена или поначало са си решили да е това. Grinning
С другия ми брат се "намерихме" едва преди няколко години, понеже с майка ми си развалиха отношенията още като беше на 17 и откакто се изнесе, със сестра ми не знаем нито къде е бил, нито нищо, нямаше мобилни телефони и социални мрежи по това време. Сега няма как да се наваксат всички тези години, пишем си по празници основно. Има пораснала дъщеря, видях във Фейсбук как се казва, но нямам представа как са избрали името...

# 831
Али, знаех си, че ти би оценила името. Grin
Руми, стискам палци и чакам да ни се похвалиш.
Лаленце, хубаво е, че все пак сте се намерили, кой знае, времето пък може и да ви сближи.

За името искаме да е нежно, да се съчетава добре с фамилията, но да не е типично немско, по-скоро с европейско звучене и да не е прекалено дълго, все пак засега обмисляме и втори име да ѝ дадем. Със сигурност не бих я кръстила на баби и дядовци, единствено на мен бих си я кръстила като най-заслужила, но едната ми племенница вече ми носи името и много ще станем. Grin  Аз иначе съм щяла да бъда Хана, но баба била възмутена що за селско име било и се отказали. Grin

# 832
Харесва ми Хана.

# 833
  • Телиш/Плевен
Така е, Ем, времето ще покаже... Надявах се с майка да си оправят отношенията, но той не иска да чува за нея. Със сестра ми не се месим, ние бяхме и много малки тогава и дори не знаем какво точно е станало, че така се отчуждиха.

Хана ми харесва много, изобщо не ми звучи селско. Heart Eyes Но разни хора, разни възприятия. Много хубави критерии за името сте подбрали. Heart

# 834
Лаленце, може  пък и да се съберете по-нататък. Всичко става в този живот.

Ние се прибираме, сега качваме Прохода. Роклята за бала е в багажника. Всички сме в добро настроение, няма бити и сърдити. Аз доволен 😁

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 21:45 от rummi_pl

# 835
Браво,  Руми.  Щом няма избити зъби, всичко е супер.

# 836
  • югозапад, под "Марков камък"
Браво, Руми!
От къде взехте роклята.
И моята Мис Каприз си избра модел и в понеделник я поръчахме.

# 837
  • при моите деца .....
Привет!
Чух се с Марти, по-добре е, но докато я чух....
Тези деца не осъзнават какво ни пречиняват...
Днес съм разбита...
Скрит текст:
На приятелка почина синът й и съм съкрушена...
Дано е на по-добро място.... 😪

# 838
Ех, Боби, ужасно е това ...

Никитка, Асеновград. Почакахме 3-4 часа, но я взехме още днес 😊

# 839
  • Телиш/Плевен
Боби, ужасна трагедия, да почива в мир момчето! Cry

Общи условия

Активация на акаунт