Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 397
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 375
И аз държа, което не ми хареса, да го върна. За това поне обединявам неща от няколко поръчки.
Може би на потребителката не й се занимава да генерира връщане, да разпечата товарителница, да го занесе и цялата процедура по връщането. Факт е, че много хора злоупотребяват и сигурно платформата има начини да ограничи тези потребители.
Например:
Скрит текст:
Cybex нямат проблем да заменят счупена/скъсана/повредена част, но искат видео, в което показваш как унищожаваш повредената част.
Аз моята скъсана чанта също не искам да я връщам, но в такъв случай бих била съгласна на 50/50. Връщат ми половината, аз си я доизносвам, колкото издържи и това е. Още не съм писала да споделя какво са ми отговорили.

# 376
  • На изток от Ада
Аз за 1 път поръчвам и тези топки излязоха мн малки. Не ми се занимаваше с тях . Но реших да пробвам за 3.55 лв ....

# 377
В един момент спират авантата и почват да си искат всичко, предполагам, че се стига до някакъв лимит на безплатно не-връщане към акаунта ...

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 16:39 от Sneji_223

# 378
  • пустинята Гоби
Днес си получих първата поръчка аз - калъфи за телефони, за слушалки, чорапогащници, покривало за дивана, което не ми харесва и е малко късо, ама ще го оставя, докато намеря нещо по-прилично. И аз винаги връщам, каквото не ми трябва, но не ми се занимава с Тему честно казано. Най-полезната ми покупка от тази първа поръчка реално е зарядно за телефона, слушалките и часовника -  три в едно.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 14:53 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 379
  • На изток от Ада
Аз онзи ден ми се паднаха други купони с колело и едно яйце , черни трябваше добавя нещо за Мин. 40 лв  сметка и щяха 140 лв да ми дадат ..  май върнат кредит..
Но не знам хубави ли бяха и пропуснах .

# 380
  • на морето
Относно техниката, ми изгоря сешоарът, купен септември. Писах, предложиха ми купон, отказах и поискаха връщане. Те ми генерираха товарителницата, изпратих го и без обяснения ми възстановиха 11,82лв от стойност на сешоара-52лв, но купен с купон на 50.%.

# 381
Не възстановиха ли и част от купона? Обикновено го правят.

# 382
Аз също искам да си връщам нещата. Не искам да ги хвърлям/ подарявам. Но не мога да им разбера механизма. Веднъж за повреден цип на малкото куфарче от комплекта куфари ми възстановиха сумата и на двата без да трябва да ги връщам, а тази седмица ми провериха пакета и чак тогава ми възстановиха сумата от 2.94 за два броя тиксо. Аз мисля,че вероятно е заложен механизъм да те стимулира да правиш все повече и по- скъпи покупки. Като посъбрах кредит,спря да ми дава офертата за 80 лв,,а всеки ден ми предлага два безплатни продукта с покупка от 80 или 100 лв и много тъпи купони. И така вече няколко седмици. Чакам последни дребни неща и ще си чакам по- добри времена.

# 383
Четох за първа страница, но все пак да видим дали правилно съм разбрала..
Имам едни почти 90 лева кредит, от който остана да заявява последните 20 лева. Днес ми дадоха отново оферта 30-70-200%, от която мога да за изляза с още 80 лева кредит за връщане. Изчаквам да събера повече пари за един продукт от 200+ лева. Имам ли ограничение колко кредит мога да използвам за покупката?

# 384
Аз имах събрани около 150 лв и спря да ми дава кредити. Сега пуснах поръчка за 100 лв с купон. Някой дали е поръчваш от тези, поръчах няколко за бабите:

# 385
Четох за първа страница, но все пак да видим дали правилно съм разбрала..
Имам едни почти 90 лева кредит, от който остана да заявява последните 20 лева. Днес ми дадоха отново оферта 30-70-200%, от която мога да за изляза с още 80 лева кредит за връщане. Изчаквам да събера повече пари за един продукт от 200+ лева. Имам ли ограничение колко кредит мога да използвам за покупката?

Няма ограничени за кредите. Трупаш си, колкото искаш и ги харчиш, когато си искаш. Това са виртуални пари, които обаче може да ползваш само в Тему.

# 386
Много благодаря.

Може ли линк за пречиствателя на въздуха?
Благодаря предварително. 😏

Разбира се. Заповядай 🙂
https://share.temu.com/XVon18LbToA

# 387
Здравейте, и аз много поръчвах от ТЕMU, но от коледа забелязах, че и за 5 лв. да върна нещо вече няма задържане и кредитно салдо в профила, а е необходимо и физически да го върнеш...

# 388
  • Пловдив
Относно Български пощи.. Две от поръчките ми ги доставиха с тях. Доста неприятна изненада. Едната пратка беше отворена и кутийката вътре в нея също. Не липсваха артикули, но никак не е приятно.

Преди всички са идвали със Спиди без проблем.

А от пощата обясниха ли нещо? Има ли вариант на митница да са бърникали? Много гадно.

Така са я получили.. Но няма как да знам със сигурност.
Засега смених адреса.

# 389
Мама Ру, това, което искаш, няма как да стане на практика. Защото за всяка поръчка с връщане на кредит ти дърпат първо от кредитното салдо. Т.е. като поръчаш за 100, ще ти вземат наличните 80, върнати от предната поръчка. Ако имаш други пари, от върнати артикули, или корекция на цената, може и да натрупаш 200+, да.

Общи условия

Активация на акаунт