Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 465
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Пеликания
Ох и моите две поръчки ги пуснали с БП. По принцип не съм имала гаф с тях, освен веднъж където така и не си получих пратка от AliExpress, но там мисля, че проблема идваше от изпращача.

Не е по темата.
Скрит текст:
Пенсионерите, които живеят в села си получават пенсията от пощальон от съседен град или по голямо село, където има поща.

# 1 711
  • София
Може ли да спрете дискусиите за пощенските клонове, дайте да коментираме продукти а не с кой куриер ще бъдат доставени!

# 1 712
  • София
Не се заяждам, сори че така е прозвучало. Innocent Просто по пощенския код който си дала (ама не помня изискваше ли се в Тему), можеш да разбереш в кой клон на пощата в града ще дойде.
А последното ми изречение беше свързано по-скоро с пощите, че ако те пренасочват пратка с един пощенски код към клон с друг код са за бой.

# 1 713
Върху етикета за връщане аз трябва ли нещо да попълвам допълнително

# 1 714

Има ли нещо да допълваш според теб?

# 1 715
Gorgonzola,
Скрит текст:
Благодаря за разяснението. Като не си е живо общуване и не можеш да видиш другия, стават обърквания понякога. Simple Smile
Гледам, че ми е изписан в профила пощенския код.

# 1 716
Спиди почнаха ли да носят до адрес вече?

# 1 717
При мен Спиди идват до адрес, да.

# 1 718

Има ли нещо да допълваш според теб?
Само отгоре е празно, но предполагам че пощаджииката ще си попълни там

# 1 719
Ами да. Тя трябва да си го попълни. Иначе, ако не е голямо, върнете с БоксНау. Като Бест Сикретс работеха с тях и по месец ми се бавеше връщането.

# 1 720

Общи условия

Активация на акаунт