Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 469
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 680
Ако не е проблем,ще дадеш ли линк за органайзера за парфюми.Имам около 50 и само ги подмятания от шкаф в шкаф.
И аз чакам ми и принтера Ще го ползвам за стикери на бурканчетата в къщи.

# 1 681
А, това няма да побере 50, моите са 6-7 и ще станат.
Гледах този, защото изглежда здрав (естествено цената не ми харесва, но с купони и карта за отстъпка става нормална): https://share.temu.com/Np9HUEEOM1A
А поръчах това, но пак с разни отстъпки и ми излезе 25 лв: https://share.temu.com/ERT8RMtLtPA

# 1 682
Запазих го.Ако имаш възможност пусни снимка като пристигне.Ще го ползвам само за тези,които пръскам в момента.Другите ще са в шкафа пак.

# 1 683
Поръчах го преди два дни, така че сигурно ще дойде след около седмица. За тази редовна цена, дано да е без дефекти!

# 1 684
Много хубаво изглежда. Скъпичко е, ама пък дано е качествено.....

# 1 685
  • София
Тия скенерчета  на какъв принцип печатат. Гледам нямат мастило

Термо принтера използва топлина вместо мастило, термо печатът създава изображение чрез нагряване на специална хартия, чийто покритие почернява при допир с нагрятата печатаща глава.

# 1 686
Оф, да се оплача. Поръчах си органайзер за шкафа за чаши. Ето този:

И мъжа ми ме нахока. Приличал на рафт от хладилник Мраз🤣🤣🤣 Верно, че е грозен и пластмасата е гадна, ама все пак е в шкафа и няма да се вижда. Предчувствах такъв развой, за това пазя опаковката и ще го връщам. Обаче чакам един друг органайзер за долен шкаф 🤣🤣🤣

Само като видш стойноста на повдигащия механизам на шкафа - и изработката на това китайско рафтче и аз бих откачил Wink

Съгласна съм. Прави сте и ти, и мъжа ми, обаче не изглеждаше толкова зле на картинка🤣 Ще търся по-добра изработка. Това ми харесва на Тему - връщаш без обяснения, имаш 90 дни и доставката е безплатна.

# 1 687
Панайоту, какво общо имат БГ ПОЩИ с писмото от Тему. Предполагам сте ги запитали какво става с пратката и това е техният отговор. Ясно се вижда, че дори не е изпратена пратката от Китай. Деа знам...

Относно принтера, аз имам термален принтер на Phomemo. Хубав е, печата на хартия (като за касови бележки) и на стикера хартия, която е по-дебела. Но като всяка касова бележка, която е от термален принтер, има тенденцията да избледнява с времето, ако стои на слънце. Аз ги заливам със смола - ако няма защитно покритие избледнява яко, направо изчезва.
Ползвам го и за направата на стикерчета и етикети. Етикетите на бурканчетата в кухнята са в идеално състояние все още. Печатани са юли месец.
Редактирам, за да сложа снимка на етикетите с Термо принтер Phomemo https://share.temu.com/imOUeXGpoHA

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 12:30 от ratsa82

# 1 688
Ще ме уморят Grinning - отделили са едно потниче от останалите 9 артикула. Потничето пътува с БГ пощи, а всичко останало е с Бокснау.

# 1 689
  • Плевен
И аз имам отделен един лак с БГ пощи. Днес му е последният срок, а е много далече от доставка Simple Smile все така да правят Simple Smile много ще се радвам на едни 10лв.

# 1 690
От къде в БоксНау пренасочвате пратките и има ли значение на какъв етап е самата пратка? Влязох от Тему в Бокса и не виждам такава опция, а както писах, от Тему са избрали далечна и неудобна кутия.

# 1 691
От къде в БоксНау пренасочвате пратките и има ли значение на какъв етап е самата пратка? Влязох от Тему в Бокса и не виждам такава опция, а както писах, от Тему са избрали далечна и неудобна кутия.

Аз звъня на телефона. Става за минути.

# 1 692
Два дни опитвах да пренасоча от контактната форма на бокснау, не стана, обадих се на мобилния и я пренасочиха. 0882122326.

# 1 693

Аз звъня на телефона. Става за минути.
То и аз звъня на телефона и, както писах, момичето беше така любезно да ми пренасочи и следващите три пратки, които са на митница, ама след тях имам и други.

# 1 694
Попитайте кой е пощенския код на района ви. Аз го смених и следващата пратка отиде в правилната кутия. Сега чакам пощите и може да имам късмет да е в правилния клон, а не централния или друг отдалечен. Така, че опитайте с пощенски код на района. Не е гаранция, ама може да стане. Много е досадно това пренасочване всеки път. Мили са от БоксНау, но си е ангажимент да им звънна. Иначе да, могат да променят адреса веднага щом пратката е шипната. Примерно при Спиди не е така. Мога да пренасоча чак като получат пратката и ми се удължава взимането с още 2-3 дни, но пък си го правиш сам от съобщението, а не звъниш.

Общи условия

Активация на акаунт