Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 473
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 665
Обадете се в пощата, кажете им какъв е проблема, по номер ще могат да кажат дали изобщо пратката е стигнала БГ ... може и да има някаква полза, може и на читав служител да попаднете

# 1 666
  • Асеновград
За да върнат от Тему сумата преди крайния срок на доставка, явно има проблем и по номера не може да бъде проследена. Няма смисъл да се занимавам с Пощите , без нищо реално като документ насреща, а в трака който вече го няма на сайта на Тему , излизаше на път към летищен склад до 19.01. После нищо.
Или не е изпратена което е малко вероятно, досега такова нещо не се случвало а пазарувам вече две години в Тему и досега пратки на много по висока стойност са идвали- таблет, дрон и други. Или е потънала в България и не може да бъде локализирана и връщат сумата.
В крайна сметка не е чак толкова страшно, че няма да дойде количката която беше поръчана.
Страшно е, че в момента в който започнаха да работят с Пощите и цъфнаха пак старите проблеми.
Ще намеря за какво да ги похарча тези пари, но какво ми гарантира,че и следващите неща ще пристигнат и няма фиаското да се повтори.

Интересно ми е какво ще ми отговорят от пощите на въпросите , за проследяване и уведомяване, ако въобще отговорят. Поне ще е полезно за от тук нататък.

# 1 667
Какви бяха отзивите за термалните принтери (само такова си нямам и се чудя дали да го поръчам): https://share.temu.com/qX2k3NvEVkA

И първото ревю е на някой от България, който не знае как да смени мастилото на ТЕРМАЛНИЯ принтер...

# 1 668
И аз се чудех на такъв принтер. После се отказах, че само да се чудя и това къде да подмятам.

# 1 669
Какви бяха отзивите за термалните принтери (само такова си нямам и се чудя дали да го поръчам): https://share.temu.com/qX2k3NvEVkA

И първото ревю е на някой от България, който не знае как да смени мастилото на ТЕРМАЛНИЯ принтер...

Здравейте, темата ми е много полезна. Включвам се и аз при вас.

Вкъщи имаме такъв принтер, само че е коте. Печата си чудесно и на обикновена, и на цветна, и на лепяща хартия. Децата са много доволни от него. Единствен недостатък за мен е, че понякога снимките излизат на черти, все едно не е стигнало "мастилото". Това обаче може да се коригира от приложението, от което се пускат снимките, етикетите и т. н. за печат

# 1 670
Имам фотоапарат за моментни снимки, но хартията му е ужасно скъпа.
Това изглежда интересно и ще излезе много евтино. Може би ще ми хареса да си печатам картинки, но може и да се окаже, че е прекалено дребно.

# 1 671
Това изглежда интересно и ще излезе много евтино. Може би ще ми хареса да си печатам картинки, но може и да се окаже, че е прекалено дребно.

Едно от приложенията му вкъщи е точно за печатане на снимки. Не са толкова дребни - могат да се редактират колко да са големи. Децата ме карт да им печатам и ги добавят към картички и подаръци за рождени дни.

# 1 672
  • София

Имайте в предвид, че това е като касов апарат, печата черно-бяло на тънка хартия  с размер и усещане  на касова бележка с малък размер Mr. Green

# 1 673
Обаче щом е термо, предполагам няма да се размазва и избледнява (за разлика от касовите бележки) - нали фактически е прогорено върху хартията?

П.п. поръчах си дамска чанта с 3д роза; може да е малко прекалено, но я исках...

# 1 674
  • София
Обаче щом е термо, предполагам няма да се размазва и избледнява (за разлика от касовите бележки) - нали фактически е прогорено върху хартията?

Нямам идея от скоро го имам, за стикери, би трябвало е супер и самата хартия предполагам ще е по-плътна.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 21:56 от nad_tab

# 1 675
Тия скенерчета  на какъв принцип печатат. Гледам нямат мастило

# 1 676
Като касов апарат точно

# 1 677
Касовите апарати са с мастило - от едната верига (май беше Кауфланд) бележките се размазват ужасно.

# 1 678
Оф, да се оплача. Поръчах си органайзер за шкафа за чаши. Ето този:

И мъжа ми ме нахока. Приличал на рафт от хладилник Мраз🤣🤣🤣 Верно, че е грозен и пластмасата е гадна, ама все пак е в шкафа и няма да се вижда. Предчувствах такъв развой, за това пазя опаковката и ще го връщам. Обаче чакам един друг органайзер за долен шкаф 🤣🤣🤣

Само като видш стойноста на повдигащия механизам на шкафа - и изработката на това китайско рафтче и аз бих откачил Wink

# 1 679
И мен ме дразни това пространство, което остава в шкафовете - като големи тъпи кутии са ми. Повече от половината обем не се употребява.
Затова сега съм си поръчала органайзер за парфюми с кутия отдолу и друг метален органайзер на два етажа, който мисля да сложа в един шкаф без рафтове. Ако ми харесат, ще взема още - има едни като стъпала.

Общи условия

Активация на акаунт