Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 479
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 530
90% от пратките ми са отваряни на митница. Дори си личи тениските са вадени и проверявани (предполагам за наркотици), после натикани на топка, ама айде, не им придирям....
Няколко пакетчета, които са били по едно кремче, едни четки, една котешка играчка, не са били отваряни (с бокснау).

ПС: Малко встрани от темата, но на нашето летище проверката на багажа беше в пъти по-засилена от тази на летище в Италия. Може би гледат да си свършат добре работата.
Някъде другаде са отваряни, но не на митница.
Ако митница прави проверка, вътре в пратката трябва да има протокол за проверката.

# 1 531
Това в България ли?

# 1 532
Навсякъде по света

# 1 533
  • София
И моите пратки 90% са облепени с тиксо. Първоначално не бяха така. От един момент нататък всички са лепени по този начин. Няма малки, няма големи. Според мен са лепени от Тему, защото като разрежа плика се вижда че оригиналното залепване не е разкъсано или разлепено. То много трудно се разлепя.
Бях поръчала една метална 60 сантиметрова линия. По някаква странна стратегия на Тему тя дойде сама със Спиди (а останалото от поръчката с пощите), разположена по диагонал в огромен плик, който отново беше запечатан с тиксо.

# 1 534
Може ли линк за проектор за домашно кино, от който сте доволни?

# 1 535
Някой да си е купувал смарт часовник, дамски? Искам някакъв, който има опция за измерване на кръвно налягане. Да е с амолед дисплей.

Аз си чакам пратката с бг пощи... Дано поне да е в клона в моя квартал. Работното им време е... Чудно!

# 1 536
Аз си купих, и щерката купила и ми подари. Не знам какъв им е дисплеят, но мерят кръвно и двата. Поне този от нея мери със сигурност. Не са скъпи.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:13 от Mama Ru

# 1 537
Аз имам. За 2.47, с оферта 90%. Joy И още един, но го подарих него. Много функции има. Кръвно не мери много точно, но поне се ориентирам.

# 1 538
Досега не съм виждала смарт часовник,който да мери точно кръвно налягане.Имам на Самсунг.Никога не показва точно.Пулса горе долу го уцелва.

# 1 539
За меренето мери, колко е точно идея си нямам. Аз и не разчитам на тези му функции.

# 1 540
Аз се включвам в темата с питане за това, как пристигат вашите пратки? В последното време пускам повечко поръчки и ми прави впечатление, че всичко пристига все едно идва от бунището. Пакета все едно е ритан, блъскан, отварян и после пак затворен. Вътре всичко на топка. Лепени с тиксо и един пръст кал върху пликовете.

# 1 541
  • София
Всичко пристига в идеално състояние, без тиксо. Все със Спиди напоследък.

# 1 542
Аз имам. За 2.47, с оферта 90%. Joy И още един, но го подарих него. Много функции има. Кръвно не мери много точно, но поне се ориентирам.
Няма да разчитам на точност. Но за ориентир.
Може ли линк?
Mama ru?

# 1 543
Чисти пристигат при мен, обикновено с бокс нау. Имала съм смачкани кутии вътре на самите продукти, една чанта беше накривена ама я оправих и друго съществено не е имало.

# 1 544
Оф, да се оплача. Поръчах си органайзер за шкафа за чаши. Ето този:

И мъжа ми ме нахока. Приличал на рафт от хладилник Мраз🤣🤣🤣 Верно, че е грозен и пластмасата е гадна, ама все пак е в шкафа и няма да се вижда. Предчувствах такъв развой, за това пазя опаковката и ще го връщам. Обаче чакам един друг органайзер за долен шкаф 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт