Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 514
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 515
Не знам дали пакетите на Тему се отварят, не знам и къде ги пакетират финално, но при мен винаги са здраво залепени в тези, сивите, пликове с оригиналното си залепване. Върху плика са товарителницата/ адреса. Пликовете разрязвам, защото нямат разлепяне. Само един път се случи да липсва част от играчка за котка, част от опаковката на самия продукт (целофанено пликче) беше разкъсана странично, а на кашончето на други е продукт в пакета имаше разкъсано и вдлъбнато като от топче. Топчета трябваше да има към котешката играчка, но те липсваха, както и още една полусферична част. Но външната опаковка беше непокътната, което ме навежда на мисълта, че при опаковането са махнали част от играчката. Писах на Тему, снимах полученото и ми възстановиха парите. Купоните, всичките, от серията, са анулирани, заради зърната пратка.
На пощите нямам грам доверие. Иначе в клона жените уж любезни, но есента върнали в ТЕЛКа писмо до мен като не потърсено, без да ме уведомят, че имам такова, за да си го взема. Добре, че беше само напомнящо и от картотеката ми звъннаха и ми казаха за него!

# 1 516
  • София
Така, отчитам се Simple Smile
Току-що си взех пратката от Централна поща; не изглежда разкъсана; бяха изключително любезни. Единственият ми проблем е, че я доставиха в далечен клон, но ще видя дали със смяната на кода ще се получи.

П.П. Нищо не липсва. Утре ще пиша отзиви.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 17:34 от milenaka

# 1 517
като чукнем на ускори доставка - какво се случва? по бързо ли идва - има ли начисляване на такса?
питам понеже пратка от понеделник 20.01 - е със статус разпределена - и още не е изпратена....   много странно

# 1 518
  • Асеновград
като чукнем на ускори доставка - какво се случва? по бързо ли идва - има ли начисляване на такса?
питам понеже пратка от понеделник 20.01 - е със статус разпределена - и още не е изпратена....   много странно
Нищо не прави, явно тази опция или за нас не работи, или не ускорява.

# 1 519
Не работи за нас. Било опция за други държави.

# 1 520
Всички пратки досега, без значение с кой куриер са дошли, са залепени  с тиксо, т.е. отваряни. Според мен на митницата. Никога не ми е липсвало нищо. Но така, както казва мама Ру, с оригиналното залепване - никога не съм получавала. А имам около 60 пратки.

# 1 521
Моите са с оригиналното опаковане - днес получих една с 5-6 продукта - всичко вътре е в отделен запечатан прик, едното беше в кашонче. Нищо не е отваряно.

Преди, когато имах по-обемни неща в кашони, може и да са били разпечатвани, но дребните са все в тези залепени пликове, които отвън са с етикета с баркода, а отвътре - с балончета.

# 1 522
Винаги много старателно опакована ми е доставката. Вчера ми даде някакви купони до 30 януари ... ако поръчам два продукта. Дори продуктите са под 20 лв. и ми даде купони за 180 лв. но над 30-10 лв, над 50-20 лв. и сега размишлявам какво да си взема???

# 1 523
В Англия никога не са ми пристигали отваряни пакети. Тук наистина идват доста облепени с тиксо. Явно нашите митничари са много старателни. Иначе и там бутона за забързване не работеше.

# 1 524
90% от пратките ми са отваряни на митница. Дори си личи тениските са вадени и проверявани (предполагам за наркотици), после натикани на топка, ама айде, не им придирям....
Няколко пакетчета, които са били по едно кремче, едни четки, една котешка играчка, не са били отваряни (с бокснау).

ПС: Малко встрани от темата, но на нашето летище проверката на багажа беше в пъти по-засилена от тази на летище в Италия. Може би гледат да си свършат добре работата.

# 1 525
Моите пижами (от две части - вече имам 4-5, загубих им бройката) идваха в прозрачно пликче, но сгънати.

# 1 526
Не проверяват абсолютно всичко. Избирателно....

# 1 527
Аз имам само една поръчка до сега и нещо не мога да се ориентирам откъде получавате  купоните за намаление?
Колело въртях няколко пъти, но не купувах в същия момент, сега ако реша да пазарувам мога ли да ги използвам?

# 1 528
Трябва веднага да направиш поръчка, за да получиш купони.

# 1 529
Аз имам само една поръчка до сега и нещо не мога да се ориентирам откъде получавате  купоните за намаление?
Колело въртях няколко пъти, но не купувах в същия момент, сега ако реша да пазарувам мога ли да ги използвам?

След поръчка ги получаваш за следваща.

Общи условия

Активация на акаунт