Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 788
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 545
След като е вътре и няма да се вижда какво ти пука как изглежда. Сигурно и цената му е толкова

# 1 546
Идеални са и моите. Даже имам чупливи неща - всичко е супер.

# 1 547
След като е вътре и няма да се вижда какво ти пука как изглежда. Сигурно и цената му е толкова

Цената му е 23 лв, но е взето с 80/100 оферта. Мислех, че като е по-скъпо, ще мяса на нещо. Иначе аз нямам проблем. Други обитатели на дома имат 🤣🤣🤣

# 1 548
Аз имам. За 2.47, с оферта 90%. Joy И още един, но го подарих него. Много функции има. Кръвно не мери много точно, но поне се ориентирам.
Няма да разчитам на точност. Но за ориентир.
Може ли линк?
Mama ru?
Дъщеря ми го е поръчвала от нейния профил в Тему, ще видя дали мога да дам линк, но ще е в края на седмицата.
Моделът е J16PRO, GWENLAND. В Тему излизат много модели на марката, но не успявам да намеря точно този.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:23 от Mama Ru

# 1 549
Ето линк за часовника
 https://share.temu.com/gaoyyBsgIlA

Моите неща идват в много приличен вид. Имала съм една две смачкани опаковки, но самите артикули са били здрави. Кални торбички, не. Основно с Бокса, те са ми фаворит!

# 1 550
И аз не съм имала мърляви пратки. За сега са идвали със Спиди и БоксНау. Очаквам последната в БГ Пощи. Ще видим как е.

Да похваля аз БоксНау. Поръчах сутринта от един сайт. Избрах БоксНау, че ми даваше по-евтина доставка. Явно е в София изпращача, защото пратката ми към 19/20 часа беше заредена в кутията. Не знам коя друга куриерска фирма ще получи пратка обяд/следобед и ще я зареди вечерта.
Озон пък изпращат пратки и в неделя. В София има няколко дежурни офиса на Еконт. Поръчвала съм в неделя сутринта и понеделник вече мога да си я взема от Еконт. Просто се усеща, когато хората работят бързо и експедитивно.

# 1 551
Deva, този мери ли кръвно налягане? Никъде не пише, че измерва.
Иначе на този пише, че измерва кръвно, пулс, сатурация:  https://share.temu.com/xRrAzfKnvZA

Boxnow са ми любимци. Винаги в добър вид са нещата, отивам, отварям си кутийката и готово.
Един принтер със Спиди ми го мятаха грубо, имаше и други неща в пакета. Като го отворих, калъфа за телефон беше брутално изкривен, ама аз си го оправих. Без малко да си прецакан боята на телефона заради него, ама това е друга тема 🤭 Sameday пък ме караха да ходя в някакъв магазин за втора употреба.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:50 от ratsa82

# 1 552
Мери кръвно, пулс, сън, много неща. Не съм гледала какво пише.

# 1 553
Единствения часовник в света който мери реално кръвно е Хуауей watch D, той е със каишка тип маншет, надува я с въздух, като апарат за китка. Всички останали часовници просто показват някакви цифри на дисплея, нищо общо с реално измерване на кръвно. При повечето часовници, дори и скъпи, и пулса не е съвсем точен. Така че, не се заблуждавайте изобщо, че смарт часовник мери кръвно!

# 1 554
Да похваля и аз БоксНау. Днес чакам пратка и вчера звънях да я пренасоча, защото на новия профил с друг адрес ги праща на по-далечни кутии. Дамата, която ми върна обаждане, ми обясни, че Тему избира, в коя кутия да отиде. Видя, че имам още няколко пратки на митница и предложи директно и за тях да смени адреса.
Продължават да ми дават офертата 100/80 и, тъй като предстои да обзавеждаме апартамент, поръчах лампи от тях.

# 1 555
  • Бургас
Здравейте!Искам да поръчам парна ютия.Спуснаха ми карта за отстъпка.Ще ползвам и купон.Само ,че още преди да поискам възстановяване на купона ми изчезна моделът ,който искам Нямам лупичка, но ми е в количката като чакаща отпреди.Вероятно трябва да изчакам.Има ли вариант да го открия?

# 1 556
Искам да поръчам за приятелка в друг град, но се чудя какво да сменя в данните, за да си получи пратката сама. Ако знам, че ще й доставят в кутии, е лесно, но има вероятност даставчикът да е БГ пощи или Спиди. Някой сменял ли е всичко в профила си, без имейла - име, телефон и адрес?

# 1 557
Телефон и адрес съм сменяла, предполагам, че и името може.
Едит: сега погледнах. Всичко може да се смени.

# 1 558
Смени ги преди да пуснеш поръчката. Вчера пуснах една. Исках след това да си коригирам адреса. Изписа ми, че за тази пратка вече не може.

Някои пликове са мърляви отвън, но все пак пътуват. Последната пратка доставена до адрес със Спиди беше половината в общия плик. Другата половина във втори плик вътре. Не знам кои ги опакова, но на мен не ми пречи. Само много излишни опаковки, които се изхвърлят.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 09:58 от Анонимен

# 1 559
Последната с бг пощи беше в потресаващо състояние. Имаше общо три плика един в друг, лепени с  тиско. Нещата бяха предимно дрехи, имаше и аскесоар за баня, кутията беше отворена. Нещата са здрави, но се чудя  защо са така.

И аз не съм имала мърляви пратки. За сега са идвали със Спиди и БоксНау. Очаквам последната в БГ Пощи. Ще видим как е.

Да похваля аз БоксНау. Поръчах сутринта от един сайт. Избрах БоксНау, че ми даваше по-евтина доставка. Явно е в София изпращача, защото пратката ми към 19/20 часа беше заредена в кутията. Не знам коя друга куриерска фирма ще получи пратка обяд/следобед и ще я зареди вечерта.
Озон пък изпращат пратки и в неделя. В София има няколко дежурни офиса на Еконт. Поръчвала съм в неделя сутринта и понеделник вече мога да си я взема от Еконт. Просто се усеща, когато хората работят бързо и експедитивно.

Общи условия

Активация на акаунт