Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 729
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Май бяха писали, че от приложението на БоксНау, а не на Тему, може да се пренасочи.
Аз така съм пренасочвала. За пръв път чувам, че може от приложението на Тему.

# 1 651
За там знам, но май и от това на Тему можеше.

# 1 652
За Тему не знам. Съмнявам се да е възможно.

# 1 653
Може би аз се бъркам.

# 1 654
Преди 6 дни върнах една пратка през Box Now, като избрах да ми върнат парите в портфейла, но все още не са ми възстановили нищо. Пише, че ще ги възстановят като получат пратката и я проверят. Преди помня, че като върнах пратка и в същия ден ми добавяха сумата в портфейла. При вас как е?

При мен изпращат нотификация, когато получат пратката. Поне две седмици - връщане и преглеждане + още няколко дни парите да дойдат по сметка.

Да добавя - днес върнах с бокснау за сума 14-15лв, платена с кредит. Предният път чакаха да получат стоката, преди да ми възстановят парите. Днес обаче ме потупаха по рамото, че съм била КОРЕКТНА!, разбирай - предишните ми връщания са били ок - и ми върнаха парите по кредит. Еми, хепи съм. Relaxed

# 1 655
  • Асеновград
Да ми е честита първата липсваща пратка с Български пощи.
Получавам това в мейла
---------------------------
Уважаеми уважаеми клиенти
Със съжаление трябва да ви информираме, че поради оперативни проблеми с нашия оператор, в момента няма актуализации относно проследяването на вашата поръчка (PO-032-15494559296552988 и номер за проследяване: PSWAPI1034GN5). За да компенсираме неудобството, бихме искали да възстановим сумата за пакета, която ще бъде върната във вашата кредитна сметка в Temu. Въпреки това, имайте предвид, че ние ще продължим да наблюдаваме състоянието на доставка на вашия пакет за всякакви актуализации. Ако в крайна сметка получите пакета, можете да го запазите безплатно и не е необходимо да го връщате.
Ако имате допълнителни въпроси или притеснения, нашият онлайн екип за обслужване на клиенти е на разположение, за да ви помогне 24/7.
Благодарим ви за разбирането и приемете нашите искрени извинения за причиненото неудобство.
На Ваше разположение,
Обслужване на клиенти на Temu
------------------

То хубаво, Браво на Тему, ама в същото положение са ми и следващите платени поръчки с Пощите.
И какво сега ще ми натрупат едни суми в кредит дето няма и как д аги похарча с тоя куриер.

Ей по тази ми върнаха сумата.

следващите 4 поръчки са ми в един пакет и на същото дередже

# 1 656
  • София
Поръчката ми от 23-ти са я изпратили днес с Пощата. Дано не стане гаф.
Поне Тему реагират коректно.

# 1 657
Ееее неее… започва се. От както пазарувам в Тему и съм в темата, нямам спомен за загубена пратка на някой. Даже много се забавиха БГ пощи. И аз чакам една пратка с тях и нямам актуализация 5 дни.

# 1 658
  • Асеновград
За съжаление още с първата фалстарт.

# 1 659
  • София
Panayotu, защо не пробваш да отидеш до пощата? Да не се окаже, че имат пратка за теб, но не знаят.

# 1 660
В Тему има опция да си дадете мнението дали сте доволни от БГ Пощи. В съобщението за доставена пратка.

# 1 661
  • Асеновград
Тя не е доставена, и на практика мога само със съпорта да говоря. При недоставена няма опция липсват бутони за това .

Писах на съпорта пак с молба д ами отбележи пощите за нежелани, извини се и толкова.
Те са върнали парите като кредит ама какво от това.
Какво ми гарантира,че следващото поръчано с тях няма пак да не дойде и ще си въртим едни пари, дето ми седят в Тему.
Реално нямам номер по система на пощите, с номера на поръчка няма проследяване и ще ме пратят да си пиша на Тему. Те така беше и с Алито

# 1 662
Като се опарят 2-3 с бг пощи и платят неустойка на клиентите си, бързо ще спрат да ги използват.

# 1 663
  • Димитровград
Според мен тази пратка е в Китай, не е стигнала още до летището. И аз имах такава от 17 януари и чак вчера започна движение. Най-вероятно забавянето е заради китайската НГ.
А друга от 19 януари вчера пристигна.

# 1 664
Ееее неее… започва се. От както пазарувам в Тему и съм в темата, нямам спомен за загубена пратка на някой. Даже много се забавиха БГ пощи. И аз чакам една пратка с тях и нямам актуализация 5 дни.
Моя пратка се загуби. Куриерът беше Бокснау. Тему ми възстановиха сумата. Писах тогава в темата, но не сте запомнили. Simple Smile

Относно пренасочването през приложението на Тему - отивате на проследяване, има бутон Свържи се, оттам - подробности в BoxNow и ви отвежда в приложението на BoxNow. Дори да не ви е инсталирано самото приложение на Бокснау, можете да влезете в менюто им. Аз така пренасочвам. Откакто си бях променила адрса веднъж, после го върнах, ми изпращат в по-удобни кутии.

Общи условия

Активация на акаунт