Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 799
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 635
# 1 636
Търся мъжки смарт часовник да мери кръвно.
Изрових всичко, ми не пише да мерят.
Някой купувал ли е такъв?
Те апаратите за кръвно не мерят точно вие искате часовник да ви го мери.

# 1 637
Търся мъжки смарт часовник да мери кръвно.
Изрових всичко, ми не пише да мерят.
Някой купувал ли е такъв?
Ето  https://share.temu.com/cDatYzBnmRA
Скрит текст:

# 1 638
  • София
Много благодаря.
Ще бъде за подарък за кума ми за рд.
Той знае, че не мерят точно, но иска да си следи горе-долу кръвното.

# 1 639
За пратките с Български пощи в Тему излиза ли съобщение, когато пратката е готова за всемане, както го прави за Boxnow - досега получавах мейл, смс, пуш нотификация, въобще по 10 различни начина ме алармираше, че пратката ми е готова за вземане, ама с пощите случва ли се? Или си чакаш смс-а, или обаждането от Пощата, че "Тука имате една непотърсена пратка"... Simple Smile

# 1 640
  • София
Само няколко страници по-назад коментирахме това. Например:
Пощите сега как съобщават за пратка. Преди пускаха едни хартиени бележки в пощенските кутии, сега къде идва съобщението, като в Тему няма актуализация.
Със смс, в който има код. А и от Тему ти пишат, че имаш пратка за вземане.
...

# 1 641
За пратките с Български пощи в Тему излиза ли съобщение, когато пратката е готова за всемане, както го прави за Boxnow - досега получавах мейл, смс, пуш нотификация, въобще по 10 различни начина ме алармираше, че пратката ми е готова за вземане, ама с пощите случва ли се? Или си чакаш смс-а, или обаждането от Пощата, че "Тука имате една непотърсена пратка"... Simple Smile
Аз получавам SМS,веднъж не отидох същия ден и на другия ден ми звъннаха.

# 1 642
Пощите сега как съобщават за пратка. Преди пускаха едни хартиени бележки в пощенските кутии, сега къде идва съобщението, като в Тему няма актуализация.
...

Аз за Тему конкретно питах дали изрично пускат съобщение в приложението, че пратката ти те очаква , защото имаше и споделен опит, че дадена пратка е стояла в пощата чакайки да бъде взета без никакво известяване от никого. Явно се случват всички варианти Simple Smile Извинявам се, ама имам силна тревожност, и имам нужда от малко повече убеждения, че всичко ще е наред. Съжалявам, ако това натоварва някого.

# 1 643
  • Асеновград
Преди час пуснах имейл до Български пощи, с въпрос как ще уведомяват за получени пратки от Тему, колко е срока за взимане, и как да проследяваме пратка с номера от Тему.
Да се надяваме да се получи отговор.

# 1 644
  • нейде там, където ....
Аз получих обаждане, че пратката ще е в пощата след 15:30 на същия ден. Малко след посочения час получих и смс. В temu имаше промяна на статуса от "Въвеждане Нормално, РЦС София", на "To be received at PS" някъде около времето на смс-а.

Друг е въпросът, че пощата е далеч за ходене пеш, работното време почти съвпада с моето, трябва ми невероятен късмет с транспорта, за да се впиша и доставката не ми излиза безплатна.

# 1 645
Пуснах нова поръчка, 14 неща са, вярно има и дреболии, дано да дойдат с боксноу както до сега или поне със Спиди, че бг пощи са ми най-неудобния и ненадежден вариант. Занулих събрания кредит, използвах си купончето и по погрешка вместо в кошницата добавих нещо към поръчката. Анулирах и сега се уредих отново с кредит в Тему 🤣.

# 1 646
  • София
...

Аз за Тему конкретно питах дали изрично пускат съобщение в приложението, че пратката ти те очаква , защото имаше и споделен опит, че дадена пратка е стояла в пощата чакайки да бъде взета без никакво известяване от никого. Явно се случват всички варианти Simple Smile Извинявам се, ама имам силна тревожност, и имам нужда от малко повече убеждения, че всичко ще е наред. Съжалявам, ако това натоварва някого.
Да, от Тему пишат и в приложението, и имейл, че има пратка.

# 1 647
Ако няма актуализация (някой не си е свършил работата), ще си лежи непотърсена пратката, защото по нищо не личи, че пратката е готова за взимане. Това разбрах от случая, в който за малко да върнат пратка от БГ пощи обратно.

Чудя се дали и каква шевна машина да си купя от Тему. От време на време ми трябва за скъсяване на поли, панталони и подобни. Някой да е купил и да препоръча?

# 1 648
Да, Тему изпраща съобщение за пратка, готова за получаване в Бг пощи. В Поръчки и доставка.

Аз да питам, как се пренасочва пратка с Бокс Нау, от приложението на Тему? Някой беше писал, но не запомних. Confused

# 1 649
Май бяха писали, че от приложението на БоксНау, а не на Тему, може да се пренасочи.

Общи условия

Активация на акаунт