Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 015
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 620
беба23, ако имаш изтекли неизползвани купони, пиши на бота и ще ти преиздаде един или два от тях, вместо да вземаш за 26 и да се не знаеш какви купони ще ти пусне. "Хубавите " са за 50% отстъпка.

# 1 621
Аз имам само една поръчка до сега и нещо не мога да се ориентирам откъде получавате  купоните за намаление?
Колело въртях няколко пъти, но не купувах в същия момент, сега ако реша да пазарувам мога ли да ги използвам?

След поръчка ги получаваш за следваща.

Сега ми даде да въртя колелото, това ми излезе:

Така както го разбирам е - правя поръчка за 26 лв и после получавам купони, но не ми е ясно как ще мога да ги ползвам.
Ползват се за следваща поръчка и имат срок от няколко дена, който е изписан на тях. Т.е, ако имаш в кошницата неща за 90 лева примерно, правиш поръчка за 26 лева, вземаш купоните и за останалите 64 лева пускаш втора поръчка, към която прилагаш купон 30 лева за суми над 60 лева. Втората поръчка идва на 34 лева. Като равносметка - купуваш продукти за 90 лева, плащаш - 60.
Ако си имала купони, които са останали неизползвани, влез си в профила, намери ги. Пиши на бота, че искаш да ти преиздаде изтекли купони. Ще ти даде списък, от който да си избереш и ще го преиздаде с нова дата, на мен ми го даде преди няколко часа до дата 1.02. Така ще платиш само 50% от цената, ако става въпрос за хубавите купони с 50% отстъпка.

Започнах да следвам инструкциите, но се появиха три яйца. Счупих едното, след което се появи екран, от който да избирам продукти. Аз си имам в любими продукти, които искам да закупя, мога ли от тях да взимам за 26 лв или е  задължително от тези, които ми предлагат?
Също така в дясно има каренце "скрити  купони" с тях трябва ли да правя нещо?
В момента е така положението:

# 1 622
За колко време след канселиране на поръчка парите са по картата?На 22 .01 направих поръчка.Даде кофти купони и я канселирах.Веднага изписа,че са върнати,но реално ги нямаше.Тези дни я зареждах,харчих и не мога да засека дали реално са пристигнали.Ако някой ползва тби и помни за колко време парите са в сметката,ще ми помогне.

# 1 623
Можеш само от страницата да избираш. Не твоите в количката, беба28. Ако ги има на страницата, да.
Допълнителните купони ги отваряш, ако искаш.

Мая, с Револют плащам. ТБИ не я ползвам за никакви плащания, само за зареждане на Револют.

# 1 624
  • Асеновград
За колко време след канселиране на поръчка парите са по картата?На 22 .01 направих поръчка.Даде кофти купони и я канселирах.Веднага изписа,че са върнати,но реално ги нямаше.Тези дни я зареждах,харчих и не мога да засека дали реално са пристигнали.Ако някой ползва тби и помни за колко време парите са в сметката,ще ми помогне.
TBI се бавят, от седмица до две , докато реално се появят в салдото.
Преди идваха веднага, от няколко месеца го има това бавене и мисля, че е и от Тему, едва ли две седмици ги обработва банката.

# 1 625
  • София
"Скритите купони" са 5 каренаца между първите стоки в листата и като ги цъкнеш ти се добавят, но обикновено са разни тъпи от вида 15лв. при покупка над 250лв. или нещо от сорта.

ММ преди малко прочел новината, че Български пощи ще стачкуват. Безсрочно и ефективно https://dariknews.bg/novini/bylgariia/bylgarski-poshti-stiagat-b … i-zaplati-2408240
И аз получавам смс от пощите и напомняне от Тему, но момичето се оплака, че статуса на пратката е бил "в транзитен склад". Явно нещо са я пропуснали при някое от сканиранията. Аз се бях оплаквала подобно на Мама Ру, че ни върнаха директно писмо, което чакахме, за да обжалваме едно одържавяване на земя. Чакахме го, ММ всеки ден ходеше лично в пощата да пита дошло ли е. И накрая били го върнали, щото съсед им казал, че не живеем вече там. А на къщата имаме и камери, които показаха, че в дена в който уж дошла пощальонката - никой не беше идвал. Е жалби до откат.

# 1 626
Оф... Докато четях тук какво сте писали, или съм натиснала нещо или сама е изчезнала опцията да избирам продуктите. Сега в кошницата са само разни неща, които бях добавила предните дни. Има ли как да си намеря нещицата или направо да описвам тези купони?

И изобщо човек къде вижда купоните си? Мислех, че ще са отразени някъде в профила, но там не ги откривам.

# 1 627
Много лъжат куриерите. И пощите явно....

По НГ уж били идвали на адрес и звъняли два пъти, нямало никой. Рекох - има от 7,30 до 17,30 минимум 3-4 човека постоянно. Тел. обаждане нямам, това поне е доказуемо....ама не ми се разправяше повече.

# 1 628
Оф... Докато четях тук какво сте писали, или съм натиснала нещо или сама е изчезнала опцията да избирам продуктите. Сега в кошницата са само разни неща, които бях добавила предните дни. Има ли как да си намеря нещицата или направо да описвам тези купони?

И изобщо човек къде вижда купоните си? Мислех, че ще са отразени някъде в профила, но там не ги откривам.
Горе в дясно като си влезеш в профила - "ваучери и оферти"

# 1 629
Единствената дреха, която ми харесва от всички китайски сайтове е това долнище на пижама, което си бях поръчала от Шиин.

И исках да си взема в друг цвят, а не ми се пуска поръчка от Шиин. Намерих го в Тему. Снимката, декорацията - същото:

Обаче нищо общо. Кройката е различна, плата е различен и размера, който е същия, ми е голям. Толкова го чаках и исках. Хубавото на Тему, че (за сега) връщането е безпроблемно и безплатно. Плюса е, че има дълъг срок и мога да обединя в различни поръчки. Шиин като съм връщала пише да не обединявам различни поръчки. Не стига, че плащаш за връщане, ами не може и да обединиш няколко неща от различни поръчки.
Измрънках 😄 Лошото е, че дори да измисля какво да поръчам от Шиин. Няма гаранция, че ще получа същото. Различна партида и каквото дойде 😢

# 1 630
  • София
Търся мъжки смарт часовник да мери кръвно.
Изрових всичко, ми не пише да мерят.
Някой купувал ли е такъв?

# 1 631
Нали коментирахме вече, че мерят ориентировъчно.
Кой не мери?
Дай да видим модел.
На този,
 https://share.temu.com/8YR01zaUhpA
имам го, не пише, че мери, а в действителност мери.

# 1 632
# 1 633
Не може да не мерят. Не са описани всички функции.

# 1 634
  • София
Виж кое приложение ползват и погледни в описанието на приложението.

В pdf упътването към първия в списъкът ти например, пише че ползва fit cloud pro. В описанието на това приложение в play store пише: "Monitor and record your health data
Such as steps, calories, sleep, heart rate, blood oxygen, etc." Сега какво включва това еtc. Порови в гугъл сигурно са казали, за да не сваляш приложенията напразно.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 23:17 от Gorg0nzola

Общи условия

Активация на акаунт