Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 063
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 605
  • софия
Получавам смс от пощите, но имам направен профил в тяхната система. Направи ми го преди години една от служителките в клона, в който получавам пратки. Имам и клиентски номер.

# 1 606
Получавам смс от пощите, но имам направен профил в тяхната система. Направи ми го преди години една от служителките в клона, в който получавам пратки. Имам и клиентски номер.
СМС-ите нямат нищо общо с профила. СМС се генерира автоматично от сканиращите устройства на клоновете където са въведени новите им системи. В клоновете където още са на бакалски тефтери няма изпращане на смс-и.

# 1 607
Според мен има СМС известяване, когато си дал тел. номер, както сме дали в тему. Ако получаваш от някъде, където ти нямат номеря, само с бележчица, като от касов апарат.

# 1 608
Току-що си взех последната поръчка от Тему, през боксноу - 7 чифта сребърни обеци. Изглеждат нормално големи, три от чифтовете са в допълнителна опаковка - две пликчета едно в друго или в кутийка! Всичко е непокътнато, оригинално запечатано в транспортния сив плик. Първо се опитах да го разкъсам, после реших да снимам, на ъгълчето е от мен набръчкано.

# 1 609
  • На изток от Ада
У аз поръчах 2 чифта обици.

# 1 610
  • пустинята Гоби
От години получавам СМС за пратки по пощата. Не съм имала препоръчани писма, че да сравня системата, но мъжът ми е имал - получава хартиени известия.

# 1 611
Пак се разправях относно Български пощи. Отговориха ми, че работили по услуга избор на куриер. Дали и кога...

# 1 612
  • софия
СМС-ите нямат нищо общо с профила. СМС се генерира автоматично от сканиращите устройства на клоновете където са въведени новите им системи. В клоновете където още са на бакалски тефтери няма изпращане на смс-и.
Не знаех, че не е въведена навсякъде. Тя и без това не е особено модерна, да не говорим, че ползват техника от началото на 2000 г.
Продължавам да не мога да си обясня защо трябва да се подписвам на нещо като касов бон и да се съхранява някъде си. Системата им е някаква сглобка между бакалски тефтер и някаква програма.

Благодаря за подсказката за кейс за карта за ГТ към кейса за телефон. Дъщеря ми е доволна. Поръчах двата модела, но ще връщам кожения. Твърде голям е и няма какво толкова да сляга в него.

# 1 613
🙄 Моите пакети са винаги от България, Yucan, Yucan logistic.

По-скоро тук е разпределителния хъб. Онзи ден прочетох новина за някаква българска карго авиокомпания, българска в кавички, защото била турска с регистрация в България /ЕС, та те регистрирали пореден Джъмбо джет, който веднага се включил в линията  Лиеж-София-някъде в Китай. Статията завършваше, че по-всяка вероятност клиентът е Тему.

# 1 614
И аз имам от този тип обеци от Тему. Преди няколко дни получих едни такива халкички. Преди бях писала, че ми е странно как някакви хора са нацвъкали по всички ревюта, че били за малки деца - това е нормален размер обеци за ежедневно носене.

Общо май ми се събраха десетина чифта. Сега чакам още едни сребърни, но са тип пиронче.

# 1 615
Тези, които получавате с бг пощи имате ли опция да споделите доволни ли сте от услугата? На мен за боксноу ми излиза винаги този въпрос и натискам, че съм доволна. Спиди също питат при пратки през тях.

# 1 616
Аз имам само една поръчка до сега и нещо не мога да се ориентирам откъде получавате  купоните за намаление?
Колело въртях няколко пъти, но не купувах в същия момент, сега ако реша да пазарувам мога ли да ги използвам?

След поръчка ги получаваш за следваща.

Сега ми даде да въртя колелото, това ми излезе:

Така както го разбирам е - правя поръчка за 26 лв и после получавам купони, но не ми е ясно как ще мога да ги ползвам.

# 1 617
Не забравяйте, че Пощите не са куриер, а пощенска услуга. Просто на китайците май им свърши прИмоцията да ползваш безплатна доставка от Китай, и то с куриер. Опасявам се да не преминат основно само с Бг Пощи, не за друго, ами са ми по-далече, а и в кутия повече ми харесва.
Правилно казват по-назад, че се опитват всячески да убият китайския бизнес в Европа. Бг Пощи поубиха поръчките с безплатна доставка от Алиекспрес с измислената си такса от 3лв. за митническа обработка. А в страни от Европа, дори в Австралия, няма безплатна доставка от Алиекспрес. Не знам за всички стоки ли е така, но изпращах един и същ продукт в различни държави и опитах да изпратя с безплатна доставка, обаче няма. Всички доставки бяха със Standard shipping от по 9-10лв (много повече, отколкото струва продуктът).

# 1 618
Аз имам само една поръчка до сега и нещо не мога да се ориентирам откъде получавате  купоните за намаление?
Колело въртях няколко пъти, но не купувах в същия момент, сега ако реша да пазарувам мога ли да ги използвам?

След поръчка ги получаваш за следваща.

Сега ми даде да въртя колелото, това ми излезе:

Така както го разбирам е - правя поръчка за 26 лв и после получавам купони, но не ми е ясно как ще мога да ги ползвам.
Ползват се за следваща поръчка и имат срок от няколко дена, който е изписан на тях. Т.е, ако имаш в кошницата неща за 90 лева примерно, правиш поръчка за 26 лева, вземаш купоните и за останалите 64 лева пускаш втора поръчка, към която прилагаш купон 30 лева за суми над 60 лева. Втората поръчка идва на 34 лева. Като равносметка - купуваш продукти за 90 лева, плащаш - 60.
Ако си имала купони, които са останали неизползвани, влез си в профила, намери ги. Пиши на бота, че искаш да ти преиздаде изтекли купони. Ще ти даде списък, от който да си избереш и ще го преиздаде с нова дата, на мен ми го даде преди няколко часа до дата 1.02. Така ще платиш само 50% от цената, ако става въпрос за хубавите купони с 50% отстъпка.

# 1 619
От пощите получавам смс, също така и Тему ми изпраща напомняне, че пратката ми е готова за получаване. Гледайте си в съобщенията в профила, в Тему.
Нямам профил в БГ Пощи.

Общи условия

Активация на акаунт