Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 939
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 125
Не мисля, че имаме голям избор за доставчик при безплатна за нас услуга. По-скоро да се изиска от БГ Пощи по-лесно вземане на пратките. Какво значи лично или с пълномощно? Нито от Спиди, нито от Еконт се искат пълномощни, пък великите пощи, дето едва кретат, ще искат?
Да не говорим за това, че трябвало да ти носят личната карта?!? Пълно безумие....

# 1 126
  • Асеновград
Благодарим ви за изчакването. Обикновено куриерът ще направи два опита за доставка, а ако не успее, пакетът ще бъде върнат при нас.

Това  е отговора на оператор след половин час обяснение. ...............
Просто ще канселирам пратките като видя куриера и толкова

# 1 127
Не мисля, че имаме голям избор за доставчик при безплатна за нас услуга. По-скоро да се изиска от БГ Пощи по-лесно вземане на пратките. Какво значи лично или с пълномощно? Нито от Спиди, нито от Еконт се искат пълномощни, пък великите пощи, дето едва кретат, ще искат?
Да не говорим за това, че трябвало да ти носят личната карта?!? Пълно безумие....

Тя е безплатна за нас, те че плащат нещо - плащат.
А по отношение на пълномощните, имам безумен диалог на място и по имейли с ЕКОНТ.
Казуса - не дават синът ми, който има лична карта, но няма 18г да вземе моя или негова пратка от офис. На въпросът ми "защо, след като има документ с който се легитимира и е признат по *ягодите от Бг и Европа" - "такива са ни равилата"...а ся де?!?!
-"Значи, ако дойде куриер у нас - може, а в офис-не?!"
-"Ами да".....ИДИОТИ!

# 1 128
  • Асеновград

Тя е безплатна за нас, те че плащат нещо - плащат.
А по отношение на пълномощните, имам безумен диалог на място и по имейли с ЕКОНТ.
Казуса - не дават синът ми, който има лична карта, но няма 18г да вземе моя или негова пратка от офис. На въпросът ми "защо, след като има документ с който се легитимира и е признат по *ягодите от Бг и Европа" - "такива са ни равилата"...а ся де?!?!
-"Значи, ако дойде куриер у нас - може, а в офис-не?!"
-"Ами да".....ИДИОТИ!
Да аз съм се сблъсквала със същото.

# 1 129
Да. Не дават на непълнолетни деца пратки. Трябва да дойде с родител. И в Спиди е така.

# 1 130
Здравейте! Вчерашната ми поръчка от Тему беше заради 4  предложени подаръка, условието беше поръчката ми да е над 50лв и подаръците да се заявяват за получване в 4 поредни дни . Избрах ги, направих поръчката, заявих първия подарък. Днес е 2-рия ден и не мога да открия от къде да заявя втория подарък. Преди съм използвала подобна промоция, но за паричен кредит и ясно се виждаше къде да се заяви. А сега - нищо. Някой да има идея как става? Или само е било въдичка, за да си пусна поръчката?

# 1 131
Служителите изобщо не са на ясно какво да правят,като чета на всякъде е различно.В нашата поща и на комшията дават,стига да си предостави неговото ЕГН,и да се подпише.За да му предадат пратката искат само тел номер на получателя.

# 1 132
Мда, навсякъде е различно. Бях писала, че си бях забравила личната карта и ме връщаха да я взимам.

# 1 133
  • София
Рали, търси в съобщения -> прмоции Цъкай на всички промоции отзад напред да видиш къде ще ти се отвори.
Сигурно може и бота да питаш, но аз вече побелявам като тръгна да се разправям с него.

# 1 134
Здравейте! Вчерашната ми поръчка от Тему беше заради 4  предложени подаръка, условието беше поръчката ми да е над 50лв и подаръците да се заявяват за получване в 4 поредни дни . Избрах ги, направих поръчката, заявих първия подарък. Днес е 2-рия ден и не мога да открия от къде да заявя втория подарък. Преди съм използвала подобна промоция, но за паричен кредит и ясно се виждаше къде да се заяви. А сега - нищо. Някой да има идея как става? Или само е било въдичка, за да си пусна поръчката?

Тук май на никой не му се е падал такава промоция със заявяване на подарък. Пробвай с claimgift. Или виж, ако има промоцията в съобщения и от там да влезеш. Ти ли си избираш подаръците, които да заявиш или те ти дават нещо производно?

# 1 135
Благодаря ви! Свързах се с чата, но поисках разговор с агент и ми помогна - точно това е - в полето за търсене се изписва claim gift и това отвежда до 4-те подаръка. Така всичко вече изглежда ок, само остават още 2 да заявя и да ги получа.
В промоции, ваучери и т.н. нищо нямаше.

# 1 136
  • София
Вчера успях пак да завъртя парите от 100/80. Много добре се стана, защото бях получила 20-на лв. от корекция на цената и с 80-те връщане на кредит не доплатих нищо.
Обаче пуста алчност, реших да вкарам и cashway в играта и май настъпих мотиката.
Защото беше посред нощ и си направих поръчката префи да си потвърдя регистрацията в мейла. И сега кеша го няма по профила ми в cashway, но пък кредита от корекция на цената в тему ми го връщат само по банкова карта. Не е болка за умиране де. Баба трябва да се учи на тия хватки.
Запалих се по термо трансферните стикери. Както за текстил, така и за порцелан. Много ги хвалят потребителите в мнения, ще видим как са. Поръчвала съм преди от Али, здраво държаха, но трудно се поставяха, одобено където има фини детайли. Тези уж били на широка лепяща база...

# 1 137
Много интересна промоция, една дама беше споделила, че дъщеря и ползва в Холандия.
Явно вече е активна и при нас. Споделяй впечатление.
Благодаря ви! Свързах се с чата, но поисках разговор с агент и ми помогна - точно това е - в полето за търсене се изписва claim gift и това отвежда до 4-те подаръка. Така всичко вече изглежда ок, само остават още 2 да заявя и да ги получа.
В промоции, ваучери и т.н. нищо нямаше.

# 1 138
За какво са тези термо стикери?

# 1 139
Не става с claim gift - пише "тази активност не е достъпна във вашия регион".

Общи условия

Активация на акаунт