Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 956
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 440
При мен също не излиза кредит 80/100.Предлага ми само 27/100.Затова пазарувам с купони.Смъква ми 50%.Не съм връщала нищо.Имам 3 профила,на нито един не ми е предлагало.

# 1 441
Да споделя развръзката за якето, което е от промазан плат,а не от кожа
 Не знам защо решиха някои така, но и няма значение. Имам достатъчно дрехи и от естествена и от изкуствена кожа,за да съм наясно.
Понеже вече имам и други неща от новата поръчка за връщане, отново писах на служител, защото така ми написа  Наташа вчера. Случи се Zeljako. Човекът ми каза да опаковам в каквото намеря и че код не ми трябва и ми генерира етикет отделен с безплатно връщане. Аз лично смятам да залепя на торбичката и бележка,че е рекламация. Толкова по моя случай. Вероятно съм случила на не добре обучен служител.
Ако сте връщали продукти може да не е активна вече тази оферта.
Според мен тази оферта е с лимит. В един момент се събира много кредит и започва човек да пазарува повече и по- скъпи неща. Вероятно така е направен алгоритъма. В един момент офертата спира и започват други.

# 1 442
Ех, значи не е това. Нямам идея тогава защо аз ту имам лупа, ту не.

# 1 443
Давам отзив за това колие - сребърна детелина: https://share.temu.com/sgFeznavOOA
Взела съм го с купон, така че съм платила към 11 лв (имаше някаква дребна корекция на цената, затова ги смятам така). На пръв поглед ми хареса, но след като го поносих, ме подразни, че се отваря непрекъснато и го префасонирах малко. Освен това ми направи впечатление, че е доста по-дребно от снимката, а и на моето пишеше, че ще е в подаръчна кутия, а дойде в пликче.
Оплаках се на бота, след като бях написала положително ревю. Той за първи път ми предложи да ми даде 6 лв и да приключим въпроса (като отстъпка заради рекламация) - след като се сетих, че това всъщност е половината, което съм платила, се съгласих.

# 1 444
  • София

Според мен тази оферта е с лимит. В един момент се събира много кредит и започва човек да пазарува повече и по- скъпи неща. Вероятно така е направен алгоритъма. В един момент офертата спира и започват други.
Колко да е този лимит от месец не пропускам кредит и всеки път ми го дават, реално на всеки 100лв. доплащам 10, максимум 15 заради корекцията на цените. Техника и дрехи не поръчвам, основно доста скъпи буклучки, които с 80/100 идват на 1/10 от цената.

# 1 445
Яке от изкуствена кожа съм прала в пералня, без центрофуга и на 30 градуса, с течен препарат. Нищо му нямаше. Това, ако е въртяно на високи обороти, или на високи градуси, ще се нацепи, много ясно. Промазката си е пак тип изкуствена кожа.

# 1 446
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Да се оплача и аз, че след като изпратиха първите ми 3 пратки с BoxNow, следващите 3 са с пощите Sad
Първата ми "пробна" поръчка пристигна и май ще върна и двата артикула. Това ще се отрази ли негативно на офертите, които ми пращат?
Взех "ear buds" слушалки, с които мога да слушам музика, но не може да се проведе разговор, защото отсрещната страна ме чува мнооооого глухо.
Другото е стойка за телефон за колата, но не съобразих, че няма къде да се захване, защото посредата точно е парното (повърхността е на дупки).

Можете ли да препоръчате
- портативна колонка, която да държи минимум 4 часа, в най-добрия случай 6-8 ч.
- саундбар
- вертикална прахосмукачка
- пречиствател за въздух
- прахосмукачка за кола
- външен харддиск

# 1 447
Момичета, досега имали ли сте сериозни проблеми с пратките с Български пощи - в смисъл да изчезне цялата пратка, или да е видимо, че някой си е "чопнал" от пакета нещичко?

# 1 448
  • София
Не помня някой да се е оплакал от липси от пощата. Имаше оплакване от кутия (на сеймдей май) за липси.

За протектора за матрак. Няма да си сложа протектора на матрака преди да го изпера. Но първото ми впечатление е, че лицевият плат е много добра имитация на памук. Чак първо си казах: "Я ама аз съм си поръчала памучен протектор". Гледам етикета - 100% полиестер. Като цяло е добре ушит - чисто. Само на едно място са го спъцъфръцали и "текат" конци, но не е фатално.
Мисля че ще може по-голям размер да се ползва за по-малък матрак и да се подпъхне излишъкът под матрака, т.к. платът не е прекалено твърд и дебел. Но като го изпера ще пробвам/снимам и покажа.

# 1 449
  • Асеновград
Някой писа за отворен кашон на прахосмукачка. Мисля,че и за отворен плик имаше информация / ако ви се рови назад в темата/.
За момента още съм в очакване на първия пакет с тях.
Но точно в началото на пандемията ми изчезна телефон поръчан от Алиекспрес за който имаше проследяване, и само Пощите твърдяха,че не е дошъл. Така и не ми върнаха парите, понеже търговеца изпрати трак с който доказа, че е в България. Потъна в Пощите.
За тях имам не едно наум.

# 1 450
Имам пратка, която ще дойде с Български пощи.
Как да разбера в кой клон ще бъде?
Работното им време ми е крайно неудобно. От 9 до 5 Sad
Какво мога да направя?

# 1 451
Днес получих пратка  с куриер на Спиди. Поръчката е с дреболии. Ядосах се, защото поръчах две различни рендета за белене и рязане на зеленчуци. Никое не прави нищо от посоченото в сайта и на снимките.

Едни чехли за пътуване ,които се сгъват се плъзгат ужасно. Не знам как се къпиш с тях.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109957658641 … fer_page_sn=10045

Уред за епилиране /някой го беше похвалил в някоя тема на тему/.Пробвах го на ръката. Косми не знам дали маха, но още ме боли кожата на ръката самоот пробата.Минали са няколко часа.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109957658641 … fer_page_sn=10045
Писах им за всеки от тези продукти, че не съм доволна и защо.  Върнаха ми парите без да искат продуктите. Направо са за изхвърляне.

В поръчката имах силиконови калъфи за обувки за дъжд. Малко по-малки са от очакваното, но са видимо здрави и прилепват добре на обувките.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109959265213 … fer_page_sn=10045

Едно портмоне, което за парите си е учудващо добре. Леко е, но пишеше че е произведено във Франция на опаковката.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109952773067 … no_cache_id=aeop8

Дадоха ми ваучери валидни до 29.01. Пускам малки поръчки и не виждам, за какво да ги използвам. Утре очаквам друга поръчка с box now. За нея се прилъгах, защото ми намалиха дамска чанта в кошницата  с 50%.

# 1 452

Колко да е този лимит от месец не пропускам кредит и всеки път ми го дават, реално на всеки 100лв. доплащам 10, максимум 15 заради корекцията на цените. Техника и дрехи не поръчвам, основно доста скъпи буклучки, които с 80/100 идват на 1/10 от цената.

Аз имам повече кредит от вас. Споделих,че от веднъж купонът спря. Връщала съм дребни неща. Не държа да ми вярвате и пожелавам да не съм права.
Яке от изкуствена кожа съм прала в пералня, без центрофуга и на 30 градуса, с течен препарат. Нищо му нямаше. Това, ако е въртяно на високи обороти, или на високи градуси, ще се нацепи, много ясно. Промазката си е пак тип изкуствена кожа.
Днес реших да споделя неприятен опит и това,че на чата не ми съдействаха правилно( днес стана ясно че може). Не знам защо решихте,че знаете по-добре от мен какво и как съм правила. Поне от обща култура,а и от информацията на етикета ще да знам как да изпера едно яке. След като е означено 30 градуса и деликатно пране,какви обороти,какви градуси ми вменявате не мога да разбера. Явно знаете по-добре от мен какво правя аз вкъщи. То да му се отще на човек да сподели информация.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 18:07 от mamaivy

# 1 453
mamaivy, зарежете агентите в чата. Пишете директно на бота, както казаха по-назад. Работи. Няколко пъти писах "използвано е", когато ме подканиха да посоча доставчик за връщане. Тогава ме попита дали желая да НЕ връщам стоката, аз избрах да не се връща и ми възстановиха сума, която не беше цялата обаче. Но съм доволна!
Това с Произведено във Франция ме уби 😂 Ах тез китайци!
Малко не се ли глезите с това хленчене за БГ Пощи. Забравяте колко неща са ви подарили, а и  с безплатна доставка.  
Получавала съм десетки пратки от Алиекспрес с Бг пощи, никога нищо не ми е липсвало. Само започнаха да ме изнервят, когато започнаха да искат по 3лв за нищо. Буквално за лепило от 1 лев ми искаха 3лв за митническа проверка и не отидох да си го взема. Май и от тогава спрях да пазарувам от там, защото не знаеш кога ще те изненадат.
За сметка на това пък пратка от Тему, донесена от куриер на Спиди, я подмятаха като парцал, а вътре имаше техника. Естествено кутията беше смачкана, за щастие продуктът беше ок.
За пералня от Емаг, доставена от Сеймдей, да не ви разправям. Изкара я на ръце и я дотътри до гаража с въртеливо движение на ръка. Откачена работа.
Едно научих - хартия за печатане от Китай да не поръчвам повече. Сгъната на две или по ъглите, за нищо не става. Просто доставчиците са душмани.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 18:15 от ratsa82

# 1 454
Кое е това нещо за епилиране, dironi? Че дава спрян артикул.
И аз имам, но също не мога да дам линк. С топла вода и сапун се правя чудесно. На сухо не.

Общи условия

Активация на акаунт