Звездни компромати - Януари 2025

• 411 887
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 210
Харесва ми новата на д- р Енчев. Естествена и лъчезарна. Направо не прилича на жена на естетичен хирург.

# 211
Изобщо не ми се струва достоверна тази клюка, че Валерия била с Ваньо… просто ми е нереалистично и доста ще се учудя, ако вземе, че излезе истина. По-скоро ми се струва съчинение по картинка на жълтурите.

Тази Теди Велинова нали тренираше и все се пъчеше в каква форма била, пък сега не ми изглежда така като на снимките. И двете жени са избрали изключително неподходящи рокли, показващи, че определено не тренират ръце. Новата жена пък с тези сандали посред зима още я мисля дали не е измръзнала… 😀

# 212
Е какво показно - Теди Велинова е пред рев на тези снимки
Теди ясно, но на дъщерята физиономията казва всичко
Зейнеб кога и къде е потвърдила, че е омъжена?!
Защо жената на адвокатчето търпи и не се развежда? По същата причина, поради която хиляди българки търпят Money

# 213
Валерия и Ваньо са се запознали около общата любов към кучетата😆

# 214
Доктор Енчев с този цвят на лицето е като ходещ дерматологичен проблем. Не бих му дала пари и крем за лице да ми избере, камо ли нещо сериозно да прави.

# 215
  • При семейството си
Е какво показно - Теди Велинова е пред рев на тези снимки
Те и миналата година са били заедно (сега видях).
Явно им харесва:’
https://www.marica.bg/lajfstajl/semeystvoto-ne-e-tova-koeto-besh … obshta-snimka/amp

# 216
Теди Велинова и в напреднала бременност беше с много слаби ръце, конструкцията й е с дълги и тънки крайници, новата на Енчев винаги е била с по-пухкави ръчички.
Сега Велинова изглежда пак слаба, само ръцете тройни, много странно.
Като бременна:
Скрит текст:

# 217
Теди Велинова не успя да се съвземе от тая раздяла с Енчев и това е. Навремето съм ги виждала на РД на едното дете - много беше слаба и тренирана и все така гледаше като подгонен човек.

# 218
Енчев има много психарско излъчване.

# 219
Теди изглежда добра жена, как се е влюбила в тоя пуяк не знам….

# 220
Теди изглежда добра жена, как се е влюбила в тоя пуяк не знам….

Посредством финансите му, предполагам.

# 221
  • Пловдив
Харесва ми новата на д- р Енчев. Естествена и лъчезарна. Направо не прилича на жена на естетичен хирург.
Тя явно е отскоро, има време.

# 222
Енчев има много психарско излъчване.
Не е само излъчване, за съжаление.

# 223
Предлагам, че д-р Енчев скоро ще започне да ремонтира новата! Ще я направи по свои възприятия за "женска" класа.

# 224
  • При семейството си
Тя явно е отскоро, има време.
Не са съвсем отскоро явно:
https://skandal.bg/news/16546121276665/vizhte-novata-zhena-do-d-r-enchev

Общи условия

Активация на акаунт