Звездни компромати - Януари 2025

• 412 133
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 705
Dave Franco и Alison Brie
Скрит текст:

# 3 706
  • София
Много masculine energy от снимката на Мелания. Харесва ми!

# 3 707
Евгени всъщност е влюбен в Ивка 😀 Толкова да се бъгнеш, това само някакви силни емоции могат да го постигнат...

Меди например - като се разбра, че има връзка с Моника Валериева и него го критикуваха, имиджа му пострада в началото, но той не се отказа от нея, само защото някой ще каже еди-какво си. Даже и
имаше една песен, в която пее:
"И нека лошо име тръгне ми
Само ти не тръгвай, остани"
Така де, това си е мъжка постъпка

# 3 708
    Николета Лозанова, нетипична за нея снимка с вързана коса и усмивка, рекламна снимка за козметиката и. Може би си личи лекото увисване на контура на долната челюст, което прикрива с косата последно време?

Това е много кофти снимка,само изкуствени скули виждам аз

# 3 709
  • София
Памела Андерсън
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Джена Ортега
Скрит текст:
Никола Кофлан
Скрит текст:
Бриджит Фонда
Скрит текст:
Рене Зелуегър
Скрит текст:
Кийт Дъфи, Ронан Кийтинг и Шейн Линч от Бойзоун
Скрит текст:
Джъстин Балдони със семейството си
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:

# 3 710

Николета. Или очилата и устата и

# 3 711
  • Пловдив
За Емилова, извън глупашкото и леко цинично звучене на казаното (както писа някой, в Африка по тая логика трябва да гъмжи от дълголетници), може да има обратна причинна връзка - по-здравите и силните да са оцелелите от концлагера - защото там освен преки убийства си е имало и доста смърт от болести, заразни, свързани с глад и изтощение, всякакви. Ефектът на оцелелия да е подвел Емилова, с други думи. Плюс добро здравеопазване в Израел и западните държави (ако някои са останали там). Плюс че далеч не всички оцелели са доживели до деветдесет-сто, разбира се.
Иначе сериозно, имаше нечие находчиво изказване, че най-предразположени към дълголетие са жителите на "бедните региони на богатите държави" - тези с не особено лек и охолен живот на младини и достъп до добро здравеопазване на старини. Дали е проверено статистически, или е наблюдение надве-натри, не знам. Разбира се, не се има предвид чак концлагер, което е повече от просто живот с лишения.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 09:18 от Магдена

# 3 712
И аз не бих канселирала Емилова, нейното е дебелашко изказване с фокус дълголетието на оцелели след глад, но иначе нямаше никакви лоши намерения.

# 3 713
Kate Moss
Скрит текст:

# 3 714
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Карли Клос доколкото помня е омъжена за Джошуа Къшнър, по-малкия брат на Джаред Къшнър, съпругът на Иванка Тръмп. Карли е едно от бестита и част от групичката около Тейлър Суифт. Интересно, че досега не съм срещала общи снимки по празници и семейни събирания на Иванка и Карли, а двете са толкова впечатляващи, заедно на едно място ще са интересна гледка.

# 3 715
Карли и Тейлър от поне пет години не са приятелки вече. Бяха като дупе и гащи. Имаше някакви слухове, че Карли е споделяла на чужди хора кариерни ходове на Тейлър... Доста кофти, ако е така.

# 3 716
  • 🌊
Карли и Тейлър разтуриха дружбата много отдавна заради брака ѝ, отделно имаше слухове и изтекли снимки според които са били и интимни (това в Тъмблър 2013)

# 3 717
  • Варна
Аз умишлено не чета и гледам нищо за Холокоста, защото ще се побъркам. Много навътре приемам съдбите на хората.

Обаче брат ми е чел и от него съм чувала, че голям процент от оцелелите от Холокоста са починали от преяждане.

За познавала съм се служебно с доктор Емилова и имах много добри впечатления от нея, но сега ме разочарова!

# 3 718
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Слушах го това интервю на Емилова, в желанието си да промотира лечебен глад и здравословен начин на живот изплиска легена. Изобщо не се усети като направи това неуместно сравнение, но това не изключва, че е помогнала на много хора със здравословни проблеми и нещата, които говори за храната и болестите са точно така.

# 3 719
  • софия

Николета. Или очилата и устата и
Снимката ми напомня на тази, която е много ползвана за мемета:

Как николета гледа на глиганите в анцузи, които пишат за нея в bg-mamma 😂

Общи условия

Активация на акаунт