Звездни компромати - Януари 2025

• 412 168
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Карлос Насар не го видях, обаче мъжът (висок, пълен, с черна блуза отляво на клипа) и жената (пълната с лилавото яке) от колата с камерата ми приличат на едни познати, живеещи близо до магистрала "Струма".
Мъжът е половин руснак и много обича да зяе и троли какви прости мангали са българите. Grinning
В интерес на истината, напада жената с черната блуза от другата кола, тези се защитават.
Карлос Насар не знам къде е бил.
ММ гледа клипа - и според него са те.
Предполагам, че този познат е и човекът, който е проправил пътя на клипа до новините.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 10:33 от Магдена

# 241
Лили Роуз Деп за Harper’s Bazaar
Скрит текст:

# 242
Лили Роуз Деп за Harper’s Bazaar
Скрит текст:

Ужасно кахърна! 😶
А на първата снимка четирибуквието ѝ е с доста странна форма.

# 243
Рядко неприятна ми е Лили Роуз. Изключително анти излъчване има тая мома. 🤐 От типа на Стрина ми е - реално погледнато има женствени, хубави черти, но извиращото отвътре разваля цялата картина.

# 244
В тик ток има една, която постоянно повтаря: днес времито хубуу. Е, тя си прави същата очна линия като на Лили Роуз Деп.
Доктор Енчев е симпатичен със своята ексцентричност. А новата му жена е различна от всички други, които се качват тук от българския псевдо хайлайф. Красива, жизнена и реална.
И двете деца на буля Ирина Тенчева имат неприятно излъчване. Но, третото дете от бай Иван е много симпатично.

# 245
Много мерси за готината снимка на Mads❤ Неустоими са, пустите скандинавци😍
Той конкретно остарява прекрасно!🙌
Хубав петък и от мен!🌹

Лили Роуз има ли изобщо усмихната снимка?!
Не е взела безподобния чар на Деп ( в рекламата на Sauvage е убийствен), нито на Ванеса, която беше абсолютна кукла като млада (в рекламата на Шанел дето се люлееше като птиче на една клетка е великолепна)! Малката има само име и кравешки поглед на преживяща, съжалявам за хейта.
Българите сме експресивни, емоционални.
Руснаците пък са с широка душа.
Това по принцип.
Ако дойдете тук, ще се смразите от западняшката хладна пресметливост и отблъскващо лицемерие. Пак по принцип.
Кое е по-хубаво, не знам?!
Иначе човек може да стане за резил навсякъде. Важното е да се осъзнае и коригира.
Аз харесвам Насар. Изпълва ме с патриотична гордост и му се радвам.
Той поне се раздава и прави велики дела за Родината си🙌
Лили Роуз какво прави? Цупи се.

# 246
То целият живот на Емануела е чудо.В Тик-Ток се въртят клипове от 1 предаване Истина или лъжа ли беше И там питаха един мъж пред жена му Вярно ли е,че Емануела му е била любовница и е била бременна от него и той каза Да.Майка й ,пък си спомням ,че искаше да става кметица по едно време.И като не й провърви с някой после яко кълняне в песните  Grinning А в Биг брадър изглеждаше влюбена в Мартин

# 247
Понеже имам 12 годишна на която не позволено да вършее из ТТ, понякога гледаме двете ТТ на моят тел, та там гледаме Спас в някои клипчета. На фона на други е китка, не изглежда лошо момче, възпитан е, уважителен. Визуално на тая възраст момчетата са по смотани, после се оправят.
Джинджи е нежно момиче. Не са лоши децата на Стрина, гледани са в хубава среда , с любов.
Не знам колко общувате с 13-18 годишно, но доста голяма част е лоша работа- вейп, хелл, мазнаа, Димов, локални не знам си кво… Нищо общо с предните поколения. Да ги опазиш от лошо влияние е трудна задача, по моему Стрина се справят.
Не ми е симпатична, но децата са ок.

Много тъжна Велинова на семейната снимка, аха да ревне. Очевидно не и ок, защо си го причинява?! Да прати децата, да редуват празници, знам ли… Ако тя си имаше някой и беше с него, това е друго, но така….

# 248
  • 🌊
Шок и боНба, но Лилито тук ми харесва.
Тя и без това си е кахърна, та в маркетинга за Носферату е 10/10

# 249
Всеки спорт се развива и поддържа със средства. Насар напълно си е заслужил парите, в Катар щяха да го позлатят.
Пи Диди и младата Кейт Мос.
Скрит текст:

# 250
Естествено, че си ги е заслужил, даже са му малко. В друг контекст ми беше коментарът.

пп. Явно, не може да се коментира Насар, ако не е със суперлативи. Руската душевност също.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 11:30 от alex_jp

# 251
Теди Велинова никак не е бяла и добра, спомням си в зората на кариерата й, че беше агресивна златотърсачка. И външния вид кореспондираше с този характер.

Не се учудвам Валерия и Биомета да са заедно. Валерия за каузата си с кучетата е способна на всичко, дори и да споделя едно легло с дядо си Ваня.

# 252
  • Пловдив
Както Лилито на някои им изглежда кахърна по принцип, така на мен - Радина К. И на снимката отпреди десет години също.

# 253
  • На морето!
Никой не е потвърдил, че са заедно Валерия е Биомета, даже напротив, близка на Валерия писа някъде тук, че това са глупости.

Не знам колко общувате с 13-18 годишно, но доста голяма част е лоша работа- вейп, хелл, мазнаа, Димов, локални не знам си кво… Нищо общо с предните поколения. Да ги опазиш от лошо влияние е трудна задача, по моему

Това са децата на децата, които растяха с "Доларите в марки", "Бял мерцедес", които мечтаеха да станат дилъри и гледаха как някакви мутри и мафиоти се величаят като национални герои и тотални идоли. Сега тези деца пораснаха и имат свои деца, няма как да очакваме друго.
Но има и много други, блестящи математици, спортисти, деца активни доброволци и пр., те просто са по-тихи и не са в тик-ток и по дискотеките.

# 254
За боя на магистралата пишеше,че масажиста на медалиста ни искал да изпревари човека.Обаче той не давал.Нито от пресвяткане не разбирал ,нито нищо.В крайна сметка го изпреварили и спрели да се разправят.Честно казано на мен ми писна   на магистралата тамън видиш,че в лява лента не се задава никой и може да изпревариш и тамън изпреварваш и дойде някой засвяткан с над 140 и мочне да присвятка.Всички много бързаме.Гъзари с модерни коли.

Общи условия

Активация на акаунт