Звездни компромати - Януари 2025

• 412 112
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 900
  • Glasgow
Не знам, на Мария по ѝ личеше, че му ги харчи, а още не я бяха закъсали тогава.

# 3 901
Ами Мара е някак по-така 😀. Светла колкото и да се докара, нещо не е шик. Просто хич няма грам осанка.

# 3 902
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
На мен ми е жал за Кати Прайс, очеизвадно има психични проблеми жената. Това постоянно опъване, пълнене, кроене и преправяне говори, че реално душата и крещи за помощ. Имах доста негативно мнение за нея, но след като и гледах реалитито и каква майка е си го промених. Как всеотдайно и с любов се грижи за синът и Харви, който е със соп, бащата на Харви, Дуайт Йорк не искаше и да чуе за детето си (няма да напиша какво мисля за този, че ще ме баннат). Децата и от Питър Андре ми се виждаха много свестни, отговорни и възпитани. В последно време не я следя и се информирам от форума за нея, но искрено и желая щастие, да се вземе в ръце и да престане с тези операции.

# 3 903
Преслава се окепази още преди да започнат промоциите. Ама тя би била антиреклама на клиниката, която и отряза половината нос и и монтира патешка уста.

# 3 904
  • Glasgow
Да, явно има някаква боди дисморфия Кати, хубава е била, сега е като сянка. Аз започнах да я харесвам от разни серии с Харви, но в британските форуми пишат, че всичките и други деца са отнети и няма попечителство, има само за Харви, който живее в социален дом, заради състоянието му.

# 3 905
Накъде върви този свят, щом на такива като хррриси ще се наложи да работи за първи път на 40 г., с 4 деца?!
Не знам, не знам... 😁

Излезе ми нещо от жълтите сайтове, че смятал да започва работа като охранител. Със сигурност е измишльотина някаква, но искрено се разсмях, като си го представих Гущеров Джуниър - охрана Simple Smile.

# 3 906
Разбира се, че Мария Бакалова си изкарва прехраната като актьор, но тъй като доста нейни снимки се показват тук и забелязвам тенденция при нея често да е с боси крака и къса рокля или пола, все се мисля, че изкарва достатъчно, за да си наеме читав стилист, който имайки предвид структурата ѝ, да ѝ подскаже как да изглежда по по-блестящ начин. Защото винаги има начин, а тя малко дава вид на самодейно стилизирала се по разни събития.
И разбира се, не ми пречи, но първо - тук масово се коментира визия, второ - предпочитам да си чешам клавиатурата с нея, отколкото с омръзналата ми до болка Гущерица.

# 3 907
Светлето, ако беше малко по-умна щеше да скъта някакви парички, виждайки накъде вървят нещата...

# 3 908
Много си е добре Мария Бакалова. И Лили Роуз Деп също!

# 3 909
# 3 910
Ами Мара е някак по-така 😀. Светла колкото и да се докара, нещо не е шик. Просто хич няма грам осанка.
В момента Мара в близък план е плашеща. Напращели устни, брадичка и скули v/s бръчки край устните, много по шията и увисване тук-там.
Гущерова скочи на скандинавско изрусяване и много и отиват тия светлеещи "бебешки коси"

# 3 911
Изобщо нямам предвид да сравнявам тези две класически красавици и техните издатини и увисвания Simple Smile. Имах предвид само, че Мара (може би защото работи нещо на сцена) има малко по-добра стойка и позиране от Светлана и дрехите и разните там джунджурии, които са им толкова важни, й стоят мъничко по-добре. Нямам предвид че е красавица или модел.

# 3 912
И кво точно може да раУти Хриси?! Крупие🤫😅
Това показва до какво води даването брезазборно пари на дете, без да се полага труд за тях. Като това се възпитава от най- ранна детска възраст- за да получиш трябва да дадеш. Иначе нямаш важното качество да цениш, всичко приемаш за даденост, пилееш с лека ръка и на 40 си на улицата с 4 деца, 0 дни стаж и наникъде….

Всъщност, това е много добра идея! Да работи крупие. Може и да се справи. Какви за заплатите?
   Относно бившите му жени, Мария е била по-умната (божеее, аз ли го написах това Simple Smile ). С нея са пиели само млякото от подарените крави, образно казано. А със Светлана са изколили и кравите и са ги изяли. И сега вече ни мляко, ни месо.

# 3 913
  • софия
Ашколсун на бизнеса!
Девойката си е правила нещо на сисите. Качила ги е на раменете.
Скрит текст:
Преди не са били такива.
Скрит текст:

# 3 914
Как смешно е забила копита в пясъка.🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт