Звездни компромати - Януари 2025

• 412 098
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 915
Изобщо нямам предвид да сравнявам тези две класически красавици и техните издатини и увисвания Simple Smile. Имах предвид само, че Мара (може би защото работи нещо на сцена) има малко по-добра стойка и позиране от Светлана и дрехите и разните там джунджурии, които са им толкова важни, й стоят мъничко по-добре. Нямам предвид че е красавица или модел.
Тъй де
Въпрос на възприятие, действително

На мен Мара ми е първо евтина, а оттам - каква стойка, каква осанка при метър и шейсет човек... Оставаше и да се прегърбва. Светлана ми е с една идея по-изящна (ако може за гладуващ човек да се каже такова нещо)

# 3 916

Дали това момиче осъзнава колко по-нежно и красиво би било ако устните бяха по-малки и естетически издържани..

# 3 917
Ашколсун на бизнеса!
Девойката си е правила нещо на сисите. Качила ги е на раменете.
Скрит текст:
Преди не са били такива.
Скрит текст:

Нови импланти, които още не са слегнали и е избързала да ги вади в банския 😁

Едит за Велина в поста отгоре - едно време като ходеше с на Райна брат ѝ изглеждаше много красиво. Беше малка, непипната и много нежна и красива. После почнаха корекциите и.. с такъв полов орган на лицето….

# 3 918
  • Варна
Всичките придобиват прасешки физиономии - зурла с бърни.

# 3 919
Честита Нова Лунна година  - мисля, че е женска, щом е змийска!
Ето ви нещо да се развеселите :

Скрит текст:

# 3 920
  • София
То снимката, която е по-надолу в сайта не е ли на онази от Хелс Китчън?

# 3 921
Какви 1.60см за Мара… тя сигурно няма и 1.50.

# 3 922
Харесвам Мария Бакалова. Не се срамува и крие, че е българка. Не е превзета и високо самочувствие-съдя по това, което съм чела и гледала по интервюта. Харесва ми как се облича. Не всяка жена може да има идеалните мерки и да бъде с.дълги, слаби и прави крака. Както се е родила една жена. Всички жени искаме да сме красиви, но не сме.
Деми Мур е прекрасна. Не й се.личат годините.

# 3 923
Събитие на Tiffany & Co

Мария Бакалова, Тейлър Ръсел и Рейчъл Сенот

Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой

Аня и Роузи Хънтингтън-Уайтли

# 3 924
  • До морето
Това момиче горе Vel-нещо-си, как е пострадала? Устата й приличат на нещо, преживяло тежка алергична реакция минимум....

Положението е ГГЗ

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 21:36 от Boho chic

# 3 925
И аз да попитам - Мария Бакалова със силикон ли е?

Иначе направо ѝ се възхищавам, че успява да се задържи в онези среди и продължават да я взимат в интересни проекти.

# 3 926
Аз ѝ се радвам, че успява и в български проекти да участва. Предстои да я видим в Триумф.

# 3 927
На мен пък ми се видя, че Бакалова се е наляла в деколтето. Дано не е така.
Май отдавна го наля, Нина Добрев и тя.
И в Холивуд да работят, все си остават балканки Grinning

# 3 928
И аз да попитам - Мария Бакалова със силикон ли е?

Иначе направо ѝ се възхищавам, че успява да се задържи в онези среди и продължават да я взимат в интересни проекти.
В едно интервю разказа, че.много трудно е да се задържиш в Холивуд. Трябва винаги да даваш над 100 процента, иначе.пред вратата чакат стотици да те изместят. Разказала е, че има.моменти, когато е снимала филм, се случвало да не яде по цял ден и да снима.по 15-16 часа. Не е лесно на Бакалова. Повърхностно изглежда, че живее блясково. Но само тя знае как издържа и как се чувства.

# 3 929
  • София
А, то защото  не-балканките в Холивуд пластични хирурзи не ги пипват сякаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт