Звездни компромати - Януари 2025

• 411 974
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 990
И аз съм сигурна , че е  модератор.

# 3 991
И аз съм сигурна , че е  модератор.

Той сам заявява, че сам си поддържа профила, така че вярвам на очите и ушите си!

# 3 992
Няма да се бием.

# 3 993
Харесвам Хю Грант като актьор. Като млад обаче чисто визуално не си припадах по него, тези несръчни отмятания на перчема в Нотинг Хил. Като по-възрастен обаче придоби някакъв страхотен чар, поне на мен ми харесва, и направи много добри роли, например в The Undoing - и двамата с Никол Кидман са уникални там, аз мисля, че сериалът даже заслужаваше повече внимание.

# 3 994
  • София
Патриарх и президент на премиерата на българския филм „Не затваряй очи“, създаден и реализиран с благословението на Св. Синод на БПЦ.
Скрит текст:
Ирена Милянкова и Александър Кънев
Скрит текст:

# 3 995
Undoing ме докосна и много ми хареса, предизвика емоции, много малко продукции го правят вече. Снощи доизгледах и Денят На Чакала и нямам думи, колко добър актьор е Еди Редмейн, каква мъжественост излъчваше, каква сила, нищо общо с други негови образи😍

# 3 996
Милянкова се е олелчила, преди изглеждаше като момиченце, много беше свежа. Не знам дали е от цвета на косата/прическата или от тоалета.

# 3 997
Бербо става на 44г.

# 3 998
  • Варна
Джени от Blackpink на ревю на Жан-Пол Готие... Харесва ми!
Скрит текст:

И на нея й липсва по някой маникюр, като на Мария Бакалова.
Това да не е някакъв тренд?

# 3 999
Има ли отделна тема за Балдони и Блейк?

# 4 000
  • София
Има ли отделна тема за Балдони и Блейк?

Има, ето линк

# 4 001
  • София
Милянкова е с ужасна лелинска прическа и тази рокля не й прави услуга също.
Деси Радева пак изглежда ретро, иначе й отиват костюми.

# 4 002
Какво означава това, че е сингъл ли вече?
Скрит текст:

# 4 003
  • софия
Момичета, какъв беше изразът за "финансово красив мъж"?

# 4 004
Хю Грант не беше ли женен за някаква доста по-млада азиатка, от която има деца? Нещо съм изостанала с клюките за него, а го харесвам много.
Радева е не и не. Не успя да намери своя стил и липсата на грация просто крещи вече на нейните години. С този костюм тип работен, само една папка под мишницата й липсва и да тича след президента за подпис......

Общи условия

Активация на акаунт