Звездни компромати - Януари 2025

• 411 987
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 975
Рене Зелуегър
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 08:05 от Анонимен

# 3 976
Камелия
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 08:05 от bubanka

# 3 977
От Теди преди 3 часа.
Скрит текст:

# 3 978
Камелия и тя със смешен нов нос, не знам какво толкова не си харесваше на предишния, че реши да се прави и тя на Майкъл Джексън.

Днес видях една млада жена, ами от далече носът ѝ си личеше, че е кълцан по калъп. Разбирам, че някои хора не са доволни от носовете си и искат да ги коригират, но толкова ли е непостижимо за пластичната хирургия да се направи един човешки изглеждащ нос?

# 3 979
За добрите хирурзи е постижимо, ама ако не си личи, че са инвестирали по себе си, за’кво им е?! ходят на лукс и модерно в Турция, да има за какво да разправят после като ги питат, теми на разговор да имат (повечето такива особи с които съм контактивала, дори събеседника да не го интересува, те си разказват за интервенциите) Grinning
Разбирам, че някои хора не са доволни от носовете си и искат да ги коригират, но толкова ли е непостижимо за пластичната хирургия да се направи един човешки изглеждащ нос?

# 3 980
Как се окепазиха Преслава и Камелия..

Роузи е прекрасна!

А Риана в последно време все ми мяза на от Столипиново, дори и на тези снимки, на които изглежда добре.

# 3 981
Зуека и жена му имат годишнина.
Скрит текст:
2017г.

2025г.

# 3 982
Едно интервю с осиновената дъщеря на Силви Вартан:
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/dashterjata-na-silvi- … eorgi-toshev.html
Харесвам Силви. докато живеех в чужбина “Облаче ле бяло” винаги ме докосваше:
Моята Лили Роуз, която е сив френски булдог може да ги бие 🤣🤣🤣 Иначе Лили Деп ми е много красива в лице. Краката и са просто по-късички.

# 3 983
Джени от Blackpink на ревю на Жан-Пол Готие... Харесва ми!
Скрит текст:

Моята любимка от BP - Джисо на ревю на Диор:
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой и съпруг:
Скрит текст:

Мегън Дъ Сталиън:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 02:59 от Анонимен

# 3 984
Paris Hilton, Nicky Hilton, Kathy Hilton и децата
Скрит текст:

# 3 985
  • София
Рене Зелуегър с приятеля си
Скрит текст:
Хю Грант с жена му
Скрит текст:
Бийбърчо
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Хънтър Шафър
Скрит текст:
Алесандра Амброзио
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Бърни Екълстоун, Тамара и Петра (добре изглежда за 94 годишен)
Скрит текст:

# 3 986
Хю Грант и жена му много си приличат. Много ми харесва, че не е с някаква захаросана хубавица. А какви крака има тази жена Heart Eyes

# 3 987
https://www.instagram.com/reel/DFbdD0wNEkJ/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Подозирах, но и се уверих, Мишел Мороне  е пуснал подкрепяща снимка към БЛ и РР, защото излиза филма, сниман май месец 2024,. С Блейк Лайвли. Възможно  е и екип да  изразява подкрепата, в момента  той няма никаква активност в социалните мрежи, няма лигави клипчета и снимки, дето акцентира на имиджа от 365 дни. Пълно затишие и  му градят нов имидж, за нови проекти. Явно  е повече реклама на филма,  който заради скандала може да мине и незабелязано, дори под бойкот - жалко.
Първата част е била успешна и  за това правят продължение.
Била е сигурна, че ще успее да впечатли, пък не стана точно така.
 Благодаря за  линка , преполових филма, впечатлението ми е, че   доста подробности са пропуснати, да се побере в един филм,  успели са да намерят  за младата Лили подходяща актриса , приличат си с визията, дори с бенката. Не  е  зле и Блейк, за скоро родила , успели са  и съблечена да я  докарат  сносно - облечена не толкова,  повече е торбеста, не ексцентрична.
 Не  е лоша актриса, излезе  лоша  за себе си и  кариерата си най-вече накрая. За няма нищо.
Май сбърках темата.

# 3 988
Jessica Biel
Скрит текст:

# 3 989
https://www.instagram.com/reel/DFbdD0wNEkJ/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Подозирах, но и се уверих, Мишел Мороне  е пуснал подкрепяща снимка към БЛ и РР, защото излиза филма, сниман май месец 2024,. С Блейк Лайвли. Възможно  е и екип да  изразява подкрепата, в момента  той няма никаква активност в социалните мрежи, няма лигави клипчета и снимки, дето акцентира на имиджа от 365 дни. Пълно затишие и  му градят нов имидж, за нови проекти. Явно  е повече реклама на филма,  който заради скандала може да мине и незабелязано, дори под бойкот - жалко.
Първата част е била успешна и  за това правят продължение.
Била е сигурна, че ще успее да впечатли, пък не стана точно така.
 Благодаря за  линка , преполових филма, впечатлението ми е, че   доста подробности са пропуснати, да се побере в един филм,  успели са да намерят  за младата Лили подходяща актриса , приличат си с визията, дори с бенката. Не  е  зле и Блейк, за скоро родила , успели са  и съблечена да я  докарат  сносно - облечена не толкова,  повече е торбеста, не ексцентрична.
 Не  е лоша актриса, излезе  лоша  за себе си и  кариерата си най-вече накрая. За няма нищо.
Май сбърках темата.

Микеле Мороне си поддържа сам профила в Инстаграм, много често се включва на живо и със сторита. Следвам го и съм на 100% сигурна!
https://www.instagram.com/iammichelemorroneofficial/

Общи условия

Активация на акаунт