Звездни компромати - Януари 2025

• 412 000
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 960
MomNika, така е. Понякога модните къщи отказват да обличат някои знаменитости. Например в ранните години на Destiny's Child майката на Бионсе им е шила костюмите по тази причина.

По темата за имплантите сетих се една мома, която може да конкурира нашенките... и Ивка Бейбе... Ванеса Хъджънс:
Скрит текст:

В Холивуд от дете, ама си бие на чалгия.

# 3 961
Мария ми е като краварката в левият ъгъл, както и Скарлет Йохансон... Но и такива актриси трябват, даже са ниша...И евала за това, че не се префасонират...

# 3 962
  • Sofia
Даяна Ейгрън на ревю на Армани

И аз се чудя защо не е по-известна. Имам любим клип на Сам Смит с нея, разкошна е там!

# 3 963
Бях чела преди време, че когато не работят със стилист, който са наели ексклузивно само за себе си, холивудските знаменитости взимат и носят каквото е налично в студиото на стилиста, който е ангажиран за събитието. Понякога мениджъра на актьора наема такъв стилист за всичките си клиенти за конкретно събитие, друг път актьора сам си намира такъв. Рядкост е стилиста да има всички номера обувки под ръка, така че често холивудски актьори са с гигантски или твърде малки обувчици.
Синди Суини беше коментирала колко скъпо излиза една поява на червен килим - всичко си плащаш от джоба.

Мария е прекрасна, но може и да не е имала много избор какво да си облече и обуе.
Не е нито добре да се носят голям размер обувки, нито тесни и малки обувки. Деформират се краката и изкачат кокалчета отстрани на палците или на кутретата. После не можеш да намериш обувки и все боли, когато носиш обувки.
И разбрах обяснението ви. И аз съм чувала от известните подобни истории, разказани от тях.

# 3 964
  • Пловдив
Даяна Ейгрън на ревю на Армани

И аз се чудя защо не е по-известна. Имам любим клип на Сам Смит с нея, разкошна е там!

И клипа и песента са страхотни!

# 3 965
  • софия
На тоя ток няма значение размерът. Ако отпред е по-широко, подметката е хлъзгава и т.н..директно се свличат пръстите.
Точно така. Носила съм такива обувки.
Всички сме носили. Има подложки, които помагат да не ти се свича така кракът. Не сме на 15 години да си обясняваме нещата от живота 🙂
При Мария се вижда, че зад петата няма празно място, а и каишките са достатъчно стегнати. Просто обувките не са нейният номер.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:18 от zvаnchе

# 3 966
То като се прочете биографията на Даяна Ейгрън става ясно защо,ама...

# 3 967
Барбара Палвин на корицата на KEEN
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:19 от lilyofthevalley

# 3 968
  • София
И какво, ако не ползваш стилист, собствен или на събитието ще те върнат? В случая с Мария Бакалова, едни черни стилето обувки (едва ли няма собствени) щяха да решат и проблема с липсващия лак.

# 3 969
Джесика Алба се разтяга с йога..

https://www.instagram.com/p/DFazSqsy57T/

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:28 от SHE_IS

# 3 970
  • Berlin
Потърсете Taylor Swift Dianna Agron relationship. Simple Smile

# 3 971
И какво, ако не ползваш стилист, собствен или на събитието ще те върнат? В случая с Мария Бакалова, едни черни стилето обувки (едва ли няма собствени) щяха да решат и проблема с липсващия лак.
И аз това си помислих! Коя жена няма едни универсални черни обувки с ток!? Пък стилисти, пък липса на наличности и прочие глупости...

# 3 972
И аз това си помислих! Коя жена няма едни универсални черни обувки с ток!? Пък стилисти, пък липса на наличности и прочие глупости...

Аз пък не мисля, че някой би сложил на червения килим собствените си обувки от определена марка безплатно за марката. То е ясно, че иначе всички могат а си позволят да си купят официални обувки и сами.

# 3 973
  • Пловдив
Хю Грант и Рене...
Скрит текст:

Скрит текст:

# 3 974
Преслава е ужас с тоя нос.

+ уста и зъби

Общи условия

Активация на акаунт