Звездни компромати - Януари 2025

• 412 012
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 945
  • София
Роузи
Скрит текст:
Попи Делевин
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Дейвид Ганди
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:

# 3 946
Мария Бакалова е сладка и много ѝ се радвам… но какво, по ягодите, се случва с безименните пръсти на краката ѝ?? Защо са без лак?

Защото се е обелил на люспа директно.

# 3 947
Имате завидно добро зрение. Аз дотам не мога да Фърля.
А то момичето на такива като мен недоскив е разчитало вероятно.

# 3 948
Леле, тук брадичката и устните са Close
Велина https://www.instagram.com/stories/velfrancois___/3556058056538226566
Скрит текст:

# 3 949
Аз също мисля, че Мария Бакалова няма силикон и това е естественият ѝ бюст. Но, както Мисифу беше написала по-горе, късите поли не са добра идея за нея. По-добре да носи панталон или дълги поли и да продължи да подчертава достойнствата в горната част на тялото. Затова пък Марион Котияр какви изваяни крачета има.

# 3 950
Леле, тук брадичката и устните са Close
Велина https://www.instagram.com/stories/velfrancois___/3556058056538226566
Скрит текст:

Как от това, ставаш... (ще ме баннат)
Скрит текст:

# 3 951
Коя е Велина? Rolling Eyes

# 3 952
  • софия
Мария Бакалова е сладка и много ѝ се радвам… но какво, по ягодите, се случва с безименните пръсти на краката ѝ?? Защо са без лак?

Защото се е обелил на люспа директно.
За лака на безименния не придирям, но обувките са с поне номер по-малки. Много ми е грозно като изскочат така пръстите и направо на пода се разпльокват. Защо не носят обувки по техен размер?

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 07:19 от zvаnchе

# 3 953
  • Sofia
На тоя ток няма значение размерът. Ако отпред е по-широко, подметката е хлъзгава и т.н..директно се свличат пръстите.

# 3 954
На тоя ток няма значение размерът. Ако отпред е по-широко, подметката е хлъзгава и т.н..директно се свличат пръстите.
Точно така. Носила съм такива обувки.

# 3 955
# 3 956
Да, този тип обувки са абсолютно неносими. Който ги е измислил, или не е жена, или не е приятел на жените. Стоят добре само на най-най-изящни ходила и то само в хоризонтално положение.

# 3 957
Преслава е ужас с тоя нос.

# 3 958
Даяна Ейгрън на ревю на Армани

Една от най-красивите жени за мен. Не знам какво стана с нея, изгря през 2009 с Glee, орязаха я продуцентите там и след това нищо...

Също беше от групичката приятелки на Тейлър Суифт.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 18:39 от Анонимен

# 3 959
Бях чела преди време, че когато не работят със стилист, който са наели ексклузивно само за себе си, холивудските знаменитости взимат и носят каквото е налично в студиото на стилиста, който е ангажиран за събитието. Понякога мениджъра на актьора наема такъв стилист за всичките си клиенти за конкретно събитие, друг път актьора сам си намира такъв. Рядкост е стилиста да има всички номера обувки под ръка, така че често холивудски актьори са с гигантски или твърде малки обувчици.
Синди Суини беше коментирала колко скъпо излиза една поява на червен килим - всичко си плащаш от джоба.

Мария е прекрасна, но може и да не е имала много избор какво да си облече и обуе.

Общи условия

Активация на акаунт