Звездни компромати - Януари 2025

• 412 033
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 930
Доста малко A List личности си слагат силиконови импланти. Само за Тейлър Суифт и Блейк Лайвли се сещам. Виктория Бекъм си ги махна отдавна например.
Тук е по-масово сред хората в шоубизнеса.

# 3 931
Слагат според мен и по-малки импланти. За Зендая се чудих наскоро...

Скрит текст:

От топа на топа в Холивуд мисля, че и Бионсе си сложи след близнаците. Тя и BBL има Simple Smile

# 3 932
Зендая няма силикон. Иначе съществуват всякакви силиконови подплънки и сутиени със вграден силикон които предават изящни форми, като повдигат и видимо увеличават гърдите.. Мария Бакалова също ползва такива повдигащи сутиени и подплънки, а тя си има хубав естествен неголям бюст.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 15:20 от SHE_IS

# 3 933
А, повечето имат импланти. Включително Дени Мур, Сара Джесика Паркър, Къртни Кокс още в средата на 90-те, Даян Кругер, Анджелина още преди Лара Крофт, Камерън Диаз и Кейт Хъдзън май също. Просто в повечето случаи са добре направени и не прекаляват с обема.

Мария Бакалова е сладка и много ѝ се радвам… но какво, по ягодите, се случва с безименните пръсти на краката ѝ?? Защо са без лак?

# 3 934
Намериха се дубайските Joy
Скрит текст:

# 3 935
Това момиче горе Vel-нещо-си, как е пострадала? Устата й приличат на нещо, преживяло тежка алергична реакция минимум....

Не е пострадала, сама се направи.. преди беше … привлекателна. Чак красива не, но изглеждаше добре.

# 3 936
Според мен няма силикон Мария Бакалова.
Просто е напълняла, а с това и бюстът ѝ се е увеличил.

# 3 937
Скрит текст:

Нещо си ги мерят… едната закичила диамантено колие, другата обици, едната сложила часовник, другата вири пръстен 😂

# 3 938
Кристен Стюарт

Скрит текст:

За мен една от малкото на 100% естествени звезди...

# 3 939
Скрит текст:

Мегз не са ли я викнали?

# 3 940
Скрит текст:

Мегз не са ли я викнали?
Какво ще прави пък Мегз с тях 😄

# 3 941
  • До морето
Кристен Стюарт

Скрит текст:

За мен една от малкото на 100% естествени звезди...

Толкова естествена, че чак неизмита...
Погнусява ме само като й гледам мръсната коса на снимката.

# 3 942
А според мен изобщо не са заедно.Може да са приятели покрай обичта им към животните, но интимни-надали.Тази тяхна “скрита” показност ми прилича на натриване на нечий нос.
Вуйчо ви като нищо ще се ожени за новата, така ми се струва.
Чудя му се на Вуйчо Ваньо, как му се влиза в нова връзка и какво точно очаква от новата жена до него.
Дали пък не му се струва, че Цвети Василева е започнала да се измъква от влиянието му и е решил да я върне от където е била преди него.... нещо от рода ти си това което си благодарение на мен и нещата които съм ти дал за временно ползване.
Кофти история, ясно е че всичко си има цена, но някак ми се струва че Вуйче Ваньо е властен и изискващ тиранин, който ще си остане такъв без значение кой е до него.
На мен ми изглежда че няма какво по вече да иска от Цвети при положение че изглежда и се държи по "стандартите му", а сега трябва да прави същото и с новата за да бъде готова за Монако и разни други хай събития.

# 3 943
Обаче са ми много смешни коментарите в инстаграм каква красавица и класна жена била Цвети 🤣 момичето е приятна , поне по това , което съм гледала като видеа , но класна и красавица не е

# 3 944
  • Варна
Масово им звънят за реклами на такива участници в реалити предавания от турски клиники за безплатни операции. Скоро една пухкава инфлуенсърка в тик ток сподели колко пъти са я търсили за безплатна операция за коремен ръкав(мисля така се казваше). Тя им е казала, че не се интересува, но те настоятелно продължавали да ѝ звънят. И зъби, импланти, носове, всичко им правят безплатно. Скоро Софи Маринова и Тони Стораро също рекламираха една турска клиника дентална.
Това означава ли, че екс фемили Петканови са ги минали безплатно Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Затова резултатът е кофти.

Общи условия

Активация на акаунт