Звездни компромати - Януари 2025

• 412 039
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 885
  • София
Като цяло само ви чета, но да си кажа за Християн и Светла.
Тези хора са такава смешка, че нямам думи просто. Кръстиха деца на дядо с надеждата, че ще му стане мило и ще развърже кесията. Като не стана, започнаха да обикалят по телевизиите и да стенят колко много дядото бил липсвал на децата им. Да, липсва им - те не са го виждали, ама им липсвал. Дядото липсва само на двама големи, зрели, здрави паразита, които не могат да си гледат сами децата и се чудят как да омилостивят дядо, за да почне пак да дава, защото ги мързи да работят и са свикнали все наготово. То бива, бива, ама толкова жалка картинка не съм вярвала, че може да има.

# 3 886
Чудя ви се как жалите Хрриси, при условие, че всички тези глупости се разнасят, за да се улесни един развод и съответните подялби.
Ще си живее още дълго без нито един ден реален работен стаж, всичко е подгрявка за пред адвокати и медии.

# 3 887
Мария Бакалова защо държи толкова да показва тези пухкави крачета, при това боси? Много отпуснат тургур има и по всичко личи, че не намира време за спорт.

# 3 888
# 3 889
Вуйчо ви като нищо ще се ожени за новата, така ми се струва.
Чудя му се на Вуйчо Ваньо, как му се влиза в нова връзка и какво точно очаква от новата жена до него.
Дали пък не му се струва, че Цвети Василева е започнала да се измъква от влиянието му и е решил да я върне от където е била преди него.... нещо от рода ти си това което си благодарение на мен и нещата които съм ти дал за временно ползване.
Кофти история, ясно е че всичко си има цена, но някак ми се струва че Вуйче Ваньо е властен и изискващ тиранин, който ще си остане такъв без значение кой е до него.
На мен ми изглежда че няма какво по вече да иска от Цвети при положение че изглежда и се държи по "стандартите му", а сега трябва да прави същото и с новата за да бъде готова за Монако и разни други хай събития.

# 3 890
  • У Диспансера ...♥♥♥
Масово им звънят за реклами на такива участници в реалити предавания от турски клиники за безплатни операции. Скоро една пухкава инфлуенсърка в тик ток сподели колко пъти са я търсили за безплатна операция за коремен ръкав(мисля така се казваше). Тя им е казала, че не се интересува, но те настоятелно продължавали да ѝ звънят. И зъби, импланти, носове, всичко им правят безплатно. Скоро Софи Маринова и Тони Стораро също рекламираха една турска клиника дентална.

# 3 891
Масово им звънят за реклами

Това направо заприлича на схема за измами, явно големи пари падат и  конкуренцията е голяма. Клиника свързвам,  а вероятно и други така, с помощ ,лечение ,доверие, подобряване. Изглежда е  само търговия.

# 3 892
  • Sofia
Чудя ви се как жалите Хрриси, при условие, че всички тези глупости се разнасят, за да се улесни един развод и съответните подялби.
Ще си живее още дълго без нито един ден реален работен стаж, всичко е подгрявка за пред адвокати и медии.

Чак глупости...детето профука милиони, това мисля е факт. Сега, че баща му има още пари, повече от ясно. Но, на негово място, аз не бих му дала не само заради развода, а за да поправя явно сторената грешка с пари наготово. Да се стегне, да поработи...един отговорен родител това би направил.

# 3 893
  • Glasgow
Като казвате безплатни процедури- британската Николета, Кейти Прайс, която иначе се води банкрутирала, постоянно ходи за някакви операции в Турция, уж били безплатни (доколкото съм чела в UK отказват да я оперират). Тъкмо спря да поства следите от поредния лифтинг, сега последно ушите нещо си е правила. Много зле изглежда напоследък, дано някой и помогне, иначе дано не съм лош пророк но няма да доживее 50г, в тяло е като Ейми Уайнхаус последните ѝ години
Скрит текст:

# 3 894
  • в пералнята
Акълът не ми побира как ще проиграеш хижа в Китц за милиони и собствената си къща също...
Някои хора поколения наред работят за това, което той с такава лека ръка е загубил.

# 3 895
Madonna
Скрит текст:

# 3 896
  • София
На мен пък ми се видя, че Бакалова се е наляла в деколтето. Дано не е така.

# 3 897
  • При семейството си
Акълът не ми побира как ще проиграеш хижа в Китц за милиони и собствената си къща също...
Някои хора поколения наред работят за това, което той с такава лека ръка е загубил.
Не е толкова трудно и невъзможно.
Ако нямаш никакви приходи и демонстрираш, живееш сравнително разточително, луксозно, плюс евентуално хазартна зависимост.
Аз се чудя на глупавата му жена. Тя поне не се ли замисли, че тези пари ще свършат и няма да има нищо за децата и’/им.

# 3 898
  • Glasgow
Аз не мисля, че Светла му ги е изхарчила, колко пък да харчи тя. Просто не е имала думата да го контролира. Ако наистина е хазартно зависим ни най малко не е странно, аз имам градски с проиграни апартаменти и коли, Гущеровите просто са по скъпи🤷🏻‍♀️

# 3 899
А, и Светлето поизцоца нещичко, но не мисля, че нейните джунджурии са съборили колата. Хрриси поне два майбаха беше купил, други коли…

Общи условия

Активация на акаунт