Звездни компромати - Януари 2025

• 412 060
  • 4 192
  •   2
Отговори
# 3 870
Michele Morrone е подкрепил Blake Lively и Ryan Reynolds
Скрит текст:

# 3 871
Върти се статия,че Валерия износва дрехите на Цвети 🤣🤣
Скрит текст:

Да, ама Цвети е със сет - елече и панталон, а Валерия с гащеризон.
Вече се чудят какво да изсмучат от пръстите си списвачите, за да си запълват колонките.
Елементарни.
Аз гащеризона не го виждам като такъв, а горното запасано в долното и се вижда коланчето на долното.

Значи вуйчо ви, ги избира с еднакви мерки и теглилки, за да износват дрехите. Ако трябва, ще налее само в балконЯ.
Как мислите, че вуйчо ви е станал милион (ард)ер Sweat SmileSweat SmileSweat Smile...с контрол на разходите и стриктно планиране!

Увеличих снимката, много е лошо качеството, обаче и аз мисля, че е запасано горнище в панталона. За обувките се чудя нови ли са, или ги търси и с един и същ номер на обувките.

# 3 872
Анна Курникова
(пишат,че 2 години не се е появявала,дано е добре)

Скрит текст:

# 3 873
Aнна ли е в количката? Дано е добре. Нищо не съм чела за нея.

# 3 874
Aнна ли е в количката? Дано е добре. Нищо не съм чела за нея.

Да,тя е.Дано заради наранения си крак да е временно в количка.Пиши в статията,от която взех снимките,че за първи път се появява от 2 години.

# 3 875
  • Разпиляна във въображението
Валерия е по-слаба. Панталонът не е същият, нейният е по-тесен. Ризата е друга, полата също. Търсят се сензации.

# 3 876
  • София
Племенничките на принцеса Даяна - лейди Кити, лейди Амелия и лейди Елиза Спенсър
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:
Мария Бакалова
Скрит текст:
Марион Котияр
Скрит текст:

# 3 877
Вуйчо ви като нищо ще се ожени за новата, така ми се струва.

# 3 878
Кой каза, че Зоуи Кр. била много секси, всеки път с вид и поглед на зависима. А пък колко нечистоплътна изглежда брр.
Нина с рокля, която не ми харесва изобщо.
Скрит текст:
,
Някой гледа ли ги тези? Да не се женят? Това ли измислиха та да предизвикат интерес.
Скрит текст:

# 3 879
Денис Ризов по Бтв. Никога не съм го харесвала, но сега вече си е застаряваш дядка със зле боядисана коса

# 3 880
Абе не знам какви сензации търсят В&В, ама да имам ново гадже и на първите си две публични снимки да съм облечена като бившата.... не знам, не знам...
Имам чувството, че пластмасовият манекен нарочно го прави за да дразни бившата...

И да, тоз папуняк определено си прибира подаръците. Joy

# 3 881
Той е единствения динозавър сигурно, който няма един работен ден в живота си.. Какво ли е чувството да паразитираш цял живот? Платените дами, също извършват тежък физически труд за мен..
Мернах набързо,че Хрисс Гущеров се е приютил при маминка и немил-недраг се скитал пешком и плахо се замислял да започне да бачка за сефте през живота си ?Thinking
Ох, завалията, сълза пуснах за него.

# 3 882
И кво точно може да раУти Хриси?! Крупие🤫😅
Това показва до какво води даването брезазборно пари на дете, без да се полага труд за тях. Като това се възпитава от най- ранна детска възраст- за да получиш трябва да дадеш. Иначе нямаш важното качество да цениш, всичко приемаш за даденост, пилееш с лека ръка и на 40 си на улицата с 4 деца, 0 дни стаж и наникъде….

# 3 883
И все накрая жените са по-оправни. Като гледам, Светла ще си гледа децата и ще ги изучи, докато баща им се чуди накъде да поеме.

# 3 884
Много сме ги дъвкали, но макар че като цяло съм съгласна с “пускам сълза” отношението, ситуацията му не е баш лесна. Не, не казвам, че някой му е виновен Simple Smile.

Само не разбирам защо родиха четири деца на това положение. Някой беше писал, че майката на Хриси май изявила готовност да поеме грижа за най-голямото момиче.

Общи условия

Активация на акаунт