Звездни компромати - Януари 2025

• 412 061
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 825
Наталия Водянова,
Скрит текст:
възрастта вече и личи
Скрит текст:

# 3 826
Харесва ми как е облечена Наталия, без тези боти, като посадена е в тях, но всичко друго много ми харесва.

# 3 827
  • Пловдив
Нейните са съвсем друг тип. Не са едри, а липсва вътрешната извивка на подбедрицата, затова изглеждат криви. Доколкото знам, някои с подобна форма на прасците си поставят там импланти.
Явно обаче, и слава богу, можеш да станеш звезда и без красиви крака. Simple Smile

На мен пък палтенцето на Водянова не ми харесва, ботите биват.

# 3 828
Скоро ми попаднаха папарашки снимки на сестрите Олсън. Едната се е раздела с Оливие Саркози, било е отдавна, някой помни ли подробности, защото не открих много в нета.

Ако ги намериш отново постни ги. Аз много ги харесвам.

С Оливие се разделиха по време на Ковид и то спешно защото той я изгони от жилището. Самата Мери-Кейт има история на взаимоотношения предимно с по-стари мъже. Мисля че Ашли има бебе вече, но не съм много сигурна.. като цяло са доста private.

# 3 829
Днес Саркози става на 70 (роден на 28/01/55) и Карла публикува това :

Скрит текст:

С думите : Time is on your side

Тя вечно го четка и никога не се е чул никакъв компромат около тях.

# 3 830
Някой писал ли е, че из нета се върти статия как Денков младши изневерил на жена си Дора мотора с русата Златка? Колко е истина нямам представа, но обикновено като се напише нещо подобно рано или късно излиза, че се позовава на реални факти.

# 3 831
Бакалова е като лелка в този тоалет.

# 3 832
Honey1980, това се нищеше тук отдавна. Жълтурите пак са преписвали.

# 3 833
От тук тръгна една мълва, че Златка е хваната в изневяра с пластичен хирург и той беше сред предположенията ни..
Някой писал ли е, че из нета се върти статия как Денков младши изневерил на жена си Дора мотора с русата Златка? Колко е истина нямам представа, но обикновено като се напише нещо подобно рано или късно излиза, че се позовава на реални факти.

# 3 834
Винер няма да се даде без бой, но някак мисля че ще е Кабаева 😀

И аз така мисля.
Четох, че двете се били сбили на някакъв конкурс. Не знам дали не е журналистическа измислица.

# 3 835
Кабаева и Елвира
Скрит текст:

Кабаева и Винер се хванаха за косите най- накрая.
Да видим какво ще стане в крайна сметка и кой ще наследи  Винер и руската федерация по ХГ.
Винер се оттегли още миналата година, а федерацията по худжествена гимнастика се вля в някаква обща федерация на няколко различни дисциплини. В момента за ХГ отговаря Олга Капранова, която имаше прекрасни физически данни, но по-некоординирана гимнастичка едва ли е имало някога. На игрите в Пекин така се омаза, че дори и влиянието на Винер не успя да я задържи на подиума.

# 3 836
  • гр.Пловдив
Мернах набързо,че Хрисс Гущеров се е приютил при маминка и немил-недраг се скитал пешком и плахо се замислял да започне да бачка за сефте през живота си ?Thinking

# 3 837
  • София
Бакалова много ми хареса, само обувките  не и седят ок. Аз харесвам такъв модел и нося, но при нея нещо не ми е като хората, може и от снимката да е.

На Агилера краката ми се сториха почти прилични за първи път на фона на предходните. Кофти ген, няма много какво да направят.

# 3 838
Мернах набързо,че Хрисс Гущеров се е приютил при маминка и немил-недраг се скитал пешком и плахо се замислял да започне да бачка за сефте през живота си ?Thinking
Направо не знам жал ли ми е, смешно ли ми е. От една страна ми е жал, баща му с всичките си пари го съсипа този човек, не го е научил на нищо освен да яде и да харчи, от друга страна каквото и да е семейството ти, то е до 18, после всичко е в твои ръце, другото са оправдания. И ако изборът ти за спътник в живота са Мария класата и Светла Тъпото, ами няма кой да ти помогне, та и 4 невинни дечица натъркаляха тия плужеци

# 3 839
Ама наистина ли този Гущеров никога нищо не е работил? Дори секретар в някоя фирма на баща си ли?

Общи условия

Активация на акаунт