Звездни компромати - Януари 2025

• 412 061
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 840
Ариана Гранде за Сваровски... Фотошопнали са малко костите...
Скрит текст:

Впрочем в социалните мрежи има много коментари, че приятелството й с партньорката й на екран в Wicked Синтия Ериво е някак странно... Двете само плачеха в интервютата... Хората се чудят какво се е случило по време на снимките, защото Синтия е имала доста мускули, а накрая е с нездрав вид и тя:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 08:17 от Анонимен

# 3 841
Мернах набързо,че Хрисс Гущеров се е приютил при маминка и немил-недраг се скитал пешком и плахо се замислял да започне да бачка за сефте през живота си ?Thinking
Преди развод се пеят такива тъжни песни
И разбира се, нищо си няма на свое име, последен бедняк, ето, пеша ходи…

# 3 842
Накрая Мара вярно ще се окаже по-заможна от Хрисс Палун. Колелото се върти.....

# 3 843
Вярно е , ме живее при майка си , както и е вярно , че нищо не е работил . Баща му е пробвал нещо със строителство или строителни материали да му остави или да пробва да го развие , но нищо не е направил.
Нария поне апартамент си има 😅както и няквка кариера , има си жената по 6-7 участия на месец , да взима 6-7000 хонорар , все няма да е зле .

# 3 844
Като се има предвид с/ за какъв мъж си наляга парцалите, едва ли. И двамата са го закъсАли, ама такива хора не ги мисля, ще изплуват.

# 3 845
  • на село
Ох, ще пусна една сълза за Хриси! Мамин готованчо, сега трябва и да работи! Гушката му ще отслабне, петичките ще му се напукат…
Дано да не изиграе и апартамента на клетата си майка.

# 3 846
Обаче ирония на съдбата ли е, възмездие ли е - крадените пари на баща му бяха пропиляни.
Или както е казал народа - от където дошло, там отишло.
И все пак - колко бездарен трябва да си, да стартираш живота си с милиони и да се докараш до тук 🤷‍♀️

# 3 847
Синтия Ериво и Грандето като ги видя и ми става лошо. И наистина се държат неадекватно. Този филм още преди да съм го гледала, знам че е пълна глупост и Ериво е номинирана за Оскар от дайвърсити съображения, явно вече и за зелени маски трябва да има квоти. В този ред на мисли, наистина не е честно Джоли да не е номинирана за превъплъщението си в Мария Калас, филмът е класен, а не панаир за бавноразвиащи се зрители като Wicked...

# 3 848
Дуа Липа и годеник:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 08:17 от Анонимен

# 3 849
  • Countryside
Мернах набързо,че Хрисс Гущеров се е приютил при маминка и немил-недраг се скитал пешком и плахо се замислял да започне да бачка за сефте през живота си ?Thinking
Ох, завалията, сълза пуснах за него.

# 3 850
  • софия
Накъде върви този свят, щом на такива като хррриси ще се наложи да работи за първи път на 40 г., с 4 деца?!
Не знам, не знам... 😁

# 3 851
Деми Мур

Скрит текст:
В Лондон:

В Париж:

Дано като стана на нейните години, така да съм Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 08:16 от Анонимен

# 3 852
  • на пистата
Върти се статия,че Валерия износва дрехите на Цвети 🤣🤣
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 08:17 от bubanka

# 3 853

Доста неприятно.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 08:18 от bubanka

# 3 854
  • Countryside

Тези тоалети сигурно са като Шанелите на Мара, парА струват все пак, нищо че са втора ръка. Макар че, ако е така Вальо е изгонил Цвети гола ли? Дали е имало циганска драма, ама без звук?

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 08:18 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт