Звездни компромати - Януари 2025

• 411 830
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 4 065
  • София
Жизел
Скрит текст:
Рене Зелуегър
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:

# 4 066
Bar Refaeli
Скрит текст:

През последните години видя ли, че някой започва да си пусна домашни снимки по бельо, ми е ясно, че няма да мине много докато стане ясно, че психически се е сринал. Харесвам я, дано греша.

# 4 067
  • España
Кейти Пери съм и дала един огромен доживотен бан в моите класации . След като я видях как грубо и безпардонно натиска , целува гнусно , опипва и стиска за едно определено място( което ни служи за сядане) малкия Джъстин Бийбър , на който видимо му е неприятно !
Така че….ако ще и рокля не от колани ….а от лунни лъчи да си облече…..все тая!!!!!

# 4 068
Тя тази изначално е гнусна, а с тази проява - съвсем.

# 4 069
Николета Лозанова дали има новина?

# 4 070
  • София
Скрит текст:
Кейти Пери съм и дала един огромен доживотен бан в моите класации . След като я видях как грубо и безпардонно натиска , целува гнусно , опипва и стиска за едно определено място( което ни служи за сядане) малкия Джъстин Бийбър , на който видимо му е неприятно !
Така че….ако ще и рокля не от колани ….а от лунни лъчи да си облече…..все тая!!!!!
Не беше ли Джени Маккарти?

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 11:04 от lite16

# 4 071
Талия продължава да хубавее. Много е готина.

# 4 072
Тя тази изначално е гнусна, а с тази проява - съвсем.

и на мен ми е много гнусна

# 4 073
# 4 074
  • На топло

Киара разказа, че през всичките тези години съпругът й и е изневерявал и дори в деня на сватбата им се е обадил на любовницата си, с обещания да се ожени за нея. Блогърката каза, че е мълчала заради децата.
А прекрасните картинки и голямата любов, която показваха в Инстаграм, защо ?
Joy

# 4 075
Въобще не и вярвам на тази жена. Тя се дискредитира страшно и е известна с алчността, лъжите и глупостите си. Трябва да се скрие и въобще да не се показва.

# 4 076
Е не. Има ли линк, аз отдавна не следвам Киара и съм пропуснала.

И защо родиха две деца тогава.

# 4 077
  • Viena
Николета явно си повдига сторито,нали започва риалити шоуто.

# 4 078
Какво риалити?
Николета явно си повдига сторито,нали започва риалити шоуто.

# 4 079
  • Варна
Въобще не и вярвам на тази жена. Тя се дискредитира страшно и е известна с алчността, лъжите и глупостите си. Трябва да се скрие и въобще да не се показва.
И на мен тази жена ми падна в очите с меркантилността си, която граници няма, до степен да не ми се обличат тениските, които имам на марката й.

Общи условия

Активация на акаунт