Отговори
# 135
  • София
Привет, банда. За много години.
Не съм гледала епизода, не можах да изчета всички мнения тук, но прегледах какво сте писали по диагонал, и се изумих, че има мнения относно играта на Мерт и Берил. Това пък защо? Актьорите играят това, което им се пише от сценаристите. Нали не си представяте, че оттук нататък Мерт и Берил ще се целуват пред екрана само с Афра и Ерсин? Това са професионалисти, а не някакви аматьори. Евала, че играят професионално тази боза, която им се пише!
Каквато и да е тази сцена- реална или не, факт е, че един супер обещаващ проект, бе съсипан от "професионалисти"-сценаристи и компания, и докаран до рейтинг на дневен сериал.
Та не виждам в какво точно се обвиняват актьорите? Недейте да се поддавате на емоцията.
На клипа от Нова година Мерт подсмърча и изглежда видимо не ок, дано се оправя бързо. Афра изглежда чудесно, Берил и Ерсин се представиха много добре в Гласът.
Айде, дано дочакаме сейферско чапкънче и да няма бременна Суна.

# 136
Интересно ми е какви проблеми е имало зад кулисите?🤔 Дано арабите да са му набили канчето на Шнура. 😄

# 137
  • София
Аз вчера се чудех, как ли са развалили празниците на Берил и Ерсин. Защото тя отнесе много хейт. На Ерсин семейството изглежда консервативно. Ясно е, че това им е работата, но в нейния профил е ужас. При Мерт и друг път се е случвало, но четох на татко му профила преди няколко дни. Мъчно ми стана, защото човекът си гледа коментарите и му бяха писали много неприятни неща.

# 138
Афроша релаксира

# 139
# 140
Бяхте споделили, че като са снимали в Мармарис е имало проблем между Мерт и екипа, защото е трябвало Ферит да удари Сейран и той не е бил съгласен с такава сцена. Ако в Мармарис това се е случило наистина, значи за да не откажат сега Мерт и Берил и да заснемат такава сцена, то явно не са мислили, че ще стане чак такъв скандал.🤔

# 141
Оооо,имаме си Афрамско стори,музиката,зумването,маратонката в отражението на очилата.Много са изобретателни тия деца.

# 142
  • София
Песента се чува и в стори на Мерт от лятото като беше на лодка в Италия

https://x.com/satrungirl/status/1875123965976510505?t=027ekJGzwGh5qiUYLrWxcg&s=19

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:07 от MysteryG

# 143
И аз веднага за това негово стори се сетих, а песента е красива - "How was it for you" на Snowy White.🤍🧿

# 144
Мнение от Х за нашите многострадални балдъза и зет Stuck Out Tongue Winking Eye

Жертва е някой, който претърпява вреда, нараняване, злоупотреба или несправедливост без вина, често в резултат на действия или обстоятелства, наложени от други. Жертвата обаче престава да бъде жертва, когато започне да действа със свобода на избор по начини, които увековечават собственото си страдание или допринасят за нараняване на себе си или на другите. В този момент трябва да се признае отговорността за техните действия и избори.

Напомняне, защото някои хвърлят думите „жертва“ и „жертва на техните семейства“ наляво и надясно, сякаш извиняват всичко. Не е така!

Поодхванали са днес пак, че е истина последната сцена. Не знам откъде са разбрали, спойлер ли е излязъл, ноо...

П.С. Последните дни на сета и Афра, и Мерт били болни и ги поддържали със системи, за да издържат.

# 145
Мнение от Х за нашите многострадални балдъза и зет Stuck Out Tongue Winking Eye

Жертва е някой, който претърпява вреда, нараняване, злоупотреба или несправедливост без вина, често в резултат на действия или обстоятелства, наложени от други. Жертвата обаче престава да бъде жертва, когато започне да действа със свобода на избор по начини, които увековечават собственото си страдание или допринасят за нараняване на себе си или на другите. В този момент трябва да се признае отговорността за техните действия и избори.

Напомняне, защото някои хвърлят думите „жертва“ и „жертва на техните семейства“ наляво и надясно, сякаш извиняват всичко. Не е така!

Поодхванали са днес пак, че е истина последната сцена. Не знам откъде са разбрали, спойлер ли е излязъл, ноо...

Ако е истина предлагам на АфРам да не се прибират от почивката. 😄

Според Онур Акай тази вечер ще има фраг.

OnurAkayMedya'nın edindiği bilgiye göre, 90. bölüm fragmanı bu akşam yayında olacak ve dizinin 90. bölümü ise 10 Ocak Cuma günü Star TV ekranlarında yayınlanacak.

https://mobil.onurakay.com.tr/haber/yali-capkini-90-bolumu-ve-fr … an-demir-in/8678/

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:14 от Lilia*

# 146
Момичета,преди като щраках из инстаграм все ми изкачаше "великото награбване".Днес цял ден ровя в свободното си време и няма нищо.Да не са баннали въпросната сцена или мрежата е решила да ми пази нервите и не ми я показва.

# 147
Момичета,преди като щраках из инстаграм все ми изкачаше "великото награбване".Днес цял ден ровя в свободното си време и няма нищо.Да не са баннали въпросната сцена или мрежата е решила да ми пази нервите и не ми я показва.

Не знам, но в момента е страшен хейт в Х срещу Берил, която е участвала в някакво предаване и май е коментирала сцената. На всичкото отгоре Протежето в желанието си да защити Берил е написал/а, че тя не била актриса в поддържаща роля а в главна или нещо подобно и познайте какво й се е случило.😄 Абе мазало голямо е в момента. Радвам се, че Мерт си мълчи и нито споделя фрагове, нито дава интервюта, че иначе и него го чака същия линч.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 16:42 от Lilia*

# 148
Убеждавам се в лудостта на турския зрител.Това излиза от рамките на нормалността

# 149
Убеждавам се в лудостта на турския зрител.Това излиза от рамките на нормалността

За мен не беше сега момента актьор от въпросната сцена да дава интервюта коментирайки я с усмивка. Хората все още са бесни заради видяното.

Общи условия

Активация на акаунт