Отговори
# 120
  • София
И аз не вярвам вече и 5 да стигнат. Пропуснаха си шанса миналата седмица, сега каквото и да покажат, няма връщане назад.
Бел, аз знаеш, че съм една от малкото, които твърдят, че сезонът ще е цял. Просто съжалявам, че им падна толкова рейтингът, изобщо не мисля, че ще тръгнат да го спират. Трябва да стане проблем с продажбите на трети сезон, а така като гледам, в доста държави се излъчва.

# 121
Ако сценаристите си размътят малко мозъците, все още има шансове за увеличение! Тенденцията обаче показва, че този рейтинг 4 е твърдият електорат на Ялъто. Естествено, ако продължават в този дух и той ще се изпари! 🥹

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 00:13 от BELL-

# 122
Чета в Х отново теории, че Суна и Ферит ще са заедно, а Сейран бременна ще е в чужбина. Ще дават скок във времето няколко години, Сейран се връща, защото Суна ще умира. Ако това стане, за мен е по-голяма простотия. Нали сега си имат драма - проблема с Чичек и фирмата, защо им е тая глупост със скока.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 00:49 от ani.zaiche

# 123
Нищо подобно няма да стане! Аз не знам дали някой се вълнува от СунФер въобще?! Това освен отвращение нищо не може да предизвика! Кой би гледал такава гнусотия?

# 124
Бел, дано си права, а и реакциите бяха такива. Но дали ще се съобразят с тях?

# 125
Трябва напълно да са полудели да сътворят такова нещо.Това означава да изтрият цели 87 серии,да изкарат Ферит напълно луд,защото само луд,може да забрави жената,която обича.За Суна дори не ми се коментира.Аз си мисля,че е възможно да има скок във времето,защото в истинската история,Сейран заминава в чужбина и там ражда първото им дете(разбира се ако това което знаем,че уж е истинската история,вече се съмнявам и в това),но не вярвам да развият връзка със Суна.Да,възможно е Сейран да види целувката,да има разрив между сестрите,но чак връзка не,не...Та те ще се застрелят с това,луди ли са?

# 126
Не вярвам да развият връзка между Ферит и Суна.Какво ще им е посланието?И двамата са за лечение,спешно,не връзка. Какво сме гледали тогава толкова време?Ако направят такова нещо този сериал или ще завърши със скандал или с позорно нисък рейтинг.Къде им е дивидента от това ?Нали Емурлах или Самед дръндеха ,че Сейфер трябвало да се поучат от грешките се,за да изградят стабилна връзка.Страшна поука!!!Явно някой подхвърля стръв да ги принуди да обсъждат,че при тоя отлив на последователи и липса на взаимодействие май тепърва ще усещат какви ги свършиха.Не само няма да гледат такава простотия,но и никой повече няма да иска и 1 мин обща сцена на Ферит и Сейран от отвращение.Изтърват ли приемлива насока в сюжета на 90 епизод  за мен са свършени.

# 127
Аз пък слушах друго,ама колко ще е вярно не знам.
Скрит текст:
Суна остава в бара и се напива жестоко.Ферит отива сам в онази къща.Абидин намира Суна в бара и разговора който уж е с Ферит тя го разказва на Абидин.Той е шокиран и това го тласка към Айшен.Сейран намира Ферит сам в онази къща.Халис знае за Чичек и нарочно играе постановка пред нея.За болестта на Ферит първа разбира Сейран.

# 128
Здравейте, момичета младша и старша възраст! Hug
Включвам се, за да ви честитя настъпването на новата 2025 година. Бъдете здрави и нека всеки получи това, което търси и дава! И тъй като честитката произлиза от част (у-част, дял, съдба) според езиковеди като Найден Геров и проф. Л. Селимски, пожелавам ви и благодатна година! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Nature Sunrise
По "Чапкънина" изоставам с три серии и засега само ви изчетох (над 600 мнения Grinning) и разбирам, че сценарият е завил към нова драма, много по-неприятна от досегашните. Не, че не е логично подобно развитие, за него, както сте отбелязали, си имаше подсказки и досега. Темата си е за психични отклонения в поведение и отношения. Ама човек се надява поне във филм на развитие и то - позитивно! Blush  В тази връзка се сетих за една мисъл на Фройд, която звучи примерно така: Човек, опознал много жени, познава жените, а този, който познава една, е опознал любовта. Simple Smile

# 129
  • София
Добро утро!

Нов спойлер

Скрит текст:

Да не се окаже, че Абидин не е Корхан.

Сега забелязах, че този акаунт като е писал за проблеми зад кулисите е сложил емотикон бебе. Не вярвам особено Берил да е бременна. Изобщо не знам този профил писал ли е вярно досега.

Редактирам се, плешив мъж е емотикона.

https://x.com/YCgelecegi/status/1874871935659855966?t=-AjiFDeAUPI4tY1LkjuFDw&s=19

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 08:52 от MysteryG

# 130
Ето какво са открили в Х: съвпадение на хотелите. Малкият хотел, където е отседнал Наци има същото има като хотела, където отидоха в Антеп след сватбата. Това е възможно само във въображението на Ферит. Наистина ли ще излезе кома. Жалко така може да оттървем поне две серии с бременността на Сейран. Щеше да е страхотно да видим това. Но пък при такива състояния времето е относително. Дано всичко да е в началото на бременността.

# 131
Добро утро,момичета. Сега ще се изпишат различни теории до фрага,в който надали ще дадат ясен знак накъде ще отидат нещата.Според мен серията ще се гледа от любопитство,за после зависи изцяло от сценаристите.На мен думите"това,което ще се случи между Ферит и Суна ще разтърси дълбоко баланса в живота им" не ми излизат от ума.От друга страна, я вижте как добре си общуваме в нашия си виртуален дом. Heart

# 132
  • София
Като чета туркините, те чакат ясен знак още в първия фраг, че сцената не е истинска. Наистина няма шега този път. Спират и толкова, щом почти не коментират сега, докато имат някаква надежда, какво остава при реалност.
Може някои да си мислят, че Емрулах е обикновен служител, но той им вдигаше взаимодействието досега. Да видим ще има ли смелост изобщо да пише. Като изключим Кристина и Протежето, всички големи акаунти го отследваха. Интересно ми е колко харесвания ще получи на първия си пост тази година.

# 133
Добро утро, момичета!😊

Жалкото е, че дори тази сцена да не е истина пораженията са нанесени. Защо стигнаха до това положение все още не проумявам. И все пак дано да е нечия халюцинация. 🙏

# 134
Образът на Суна в турската и алтайската митология.

Общи условия

Активация на акаунт