Дано не е объркал летището Акиф!

Въртят му образа в кръг. Тъкмо да кажем, че има промяна и хоп пак старият Ферит. На мен много ми хареса Ферит, който беше до Сейран след изтезанията от Мезиде. Там видях един вече пораснал и възмажал мъж. Разсъждаваше, може и да не е било правилно, но обмисляше действията си. Беше истински до жена си. За малко загърби своите желания. Този образ исках да видя как се развива. Сега пак върнаха детето Ферит, един разглезен богаташ, който не знае какво иска. Вместо да ревнува от Сейран дядо си да се стегне и да докаже, че може да се справя с проблемите. Халис е голям манипулатор,но му признавам, че решава проблемите. Не знам какво ще прави това семейство без Халис. Няма никой, който да поеме юздите. Не може от толкова рано да натовариш едно дете с толкова отговорности - Ферит.

Написах това, което чета и което ми прави лошо впечатление не само тук, но и в Х и инстаграм - какво говорят и пишат лудите антифенове.
Ако за някои това е нормално - за мен не е и си го казвам. Така или иначе аз пиша рядко и то заради хора като вас. Въпреки това вие непрекасното ме провокирате. На всеки който не е съгласен с вас му размахвате пръст. Страница след страница си мълча и чета как обиждате или Суна или Берил. Ок - ваше мнение, но вие не спряхте да плюете този или онзи
Аз пък си казвам своето мнение. Мисля, че затова е темата. Знам, че ще се чувствате отлично ако си пишете сами - само с вашия кръг хора дето сте съгласни един с друг - а нас другите ако може ще ни изгоните, но не вие решавате това. Харесвайте или не харесвайте Берил колкото си искате - но едно е героинята, едно е актрисата - какво като момичето е дало интервю - ще я сринете със земята ли. Ами нека дава още и още интервюта - щом я канят - значи я харесват! 

Препоръчани теми