Отговори
# 270
  • София
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🤍

# 271
Слагам няколко снимки от Х
Да си ги имаме пак Афрам

# 272
# 273
Прекрасни са! ❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥

🤍🧿♾🧄🪬

# 274
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🤍

🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Оня ден четох пожелание, ако можело Мерт да зареже Афра щяло да е най-добре. Ми не може, сори нот сори. 🤣🤣🤣

# 275
Любими! ❤🔥❤🔥❤🔥

🤍♾🪬🧄🧿

# 276

На мен ли го казваш? Центърът на поредицата е #SeyFer, имам безброй туитове, в които се казва, че всеки им служи, погледнете по-долу. Историята на Суна също е важна в сериала. Нека пиша едно по едно. Не говоря за това как са представили тази история. Докато разказвам историята на Суна, не казвам, че открих ПРАВИЛНИТЕ пътища. Сейран и Суна са важни герои в сериала, както и Ферит. Главната двойка, #SeyFer, не е установила връзка със сериала, който смята за противоположно партньорство. Както казах по-горе, Суна не е допълнителна роля. Моята поговорка „може или не може да харесвате героя“ е независима от това. Любовници

КОЛКО СА ЩАСТЛИВИ, НАПРАВИХА И НАС ЩАСТЛИВИ.

# 277
# 278
Бащата на Мерт ще има да лайква бая снимки и коментари. 😉

# 279
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🤍

Оня ден четох пожелание, ако можело Мерт да зареже Афра щяло да е най-добре. Ми не може, сори нот сори. 🤣🤣🤣

Другата група тук където е само за Мерт ли, и аз прочетох как Снежка от другата група написа дано Мерт скоро се отървал от сериала, но ако може и от Афра

# 280
Щастливи! ❤🔥❤🔥❤🔥

🧿🤍♾🧄🪬

# 281
И в Х подлудяха. А сега, който ми каже, че ако дадат СейФер няма да скочи рейтинга, то той е голям лицемер. Няколко клипчета и пощуряха феновете.

Има статия на Онур Акай

https://onurakay.com.tr/onur-akay-yazdi-afra-saracoglu-ve-mert-r … ede-gecirdi/8684/

# 282
Усмихвам се широко. Репликата на Акиф е топ, но много се забавлявам от "интервютата". Чета ги с английски превод, така че Евето или друг, който говори турски, може да ме поправи.

С Афра:
- Здравей. Как си?
- Здравей. Уморена съм.
- Може ли да ви снимаме с Мерт.
- Ти дойде в тълпата. С него не може дори да вървим един до друг.
- Продължавате с почивките. Аз първи ви заснех в Гючек.
- Не беше първи. Не лъжи.

Ноооо все пак "интервюто" с Мерт е върха.🤣 Обичам го това момче. 🤍
- Първо бих искал да попитам как беше почивката.
- Чудесна. Чудесна.
- Какво правихте.
- Нищо. Чао.

🤍🤍🤍🧿🧿🧿🌹🐑🧿🧿🧿🤍🤍🤍

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 23:34 от Iv32

# 283
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🤍

Моминските им души се надяват Joy

# 284
Рамо на Афито! ❤🔥❤🔥❤🔥 Колко е щастлив, когато е с Афито! 🤍🤍🤍

🤍🧿♾🧄🪬

Общи условия

Активация на акаунт